Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla canm yeterınce sans werdıgıne ınanıyorsan ve duzelme yoksaa bıtır gıtsın

en nefret ettiğim şey şu meşgulee almak .kaç kere diyorum ki alma musaitmi değilsinn aç konuşma ben anlar kapatırım.kavga sırasında hep aldığı için gıcıklık oluştuu.beni delirityooo zaten
bende kıllandım sımdı yaaaa uyuyasanda ac uyuyorum de sonra knsz de kapat yanı kış uykusu mu ki bu

bende kıllandım sımdı yaaaa uyuyasanda ac uyuyorum de sonra knsz de kapat yanı kış uykusu mu ki bu

yok arkadaşş yok ince fikir yok.bekle der mesaj atar ya mubarek neden bekleyeceğimi yaz işte bekle yazana kadar aynı parmakla yazılmıyomu bu yazılarr .zaten adamlar bukdr düşünse kadınlar erkenden çökmezdi

aradım valla kızlar ne uyuması beyımız gezmede!!! bı arkadası nobetcıymıs onun yanına ugramıs cocugunda sesı gelıyordu dogru soyluyo yanı ama kızdım yınede nıye acmıyosun dıe sohbet edıyorlarmışmış dedım mesajıma cewap yazsaydın ozman dıye .. hay allahım yaaa ne düşüncesız herıf.
offf bende boşucam bu herıfı gorcek gununu sinir hastası oldum onun yuzunden

[video=youtube;d-diB65scQU]http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…