Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bu konuyu geçmişte belki yazmışsınızdır çoğunuzun sevdiği askerliğini yaptı mı hatırlayamıyorum ama askerden önce ve sonra değişim oldu mu mesela bizim askerden sonra acayip değişti ilgisi sevgisi şevkati düşünceleri herşeyi 180 derece değişti..bana söylediklerinde inanmamıştım fatih değişmez diye ama haklı çıktılar sizinkileri merak ettim:26:

ayyyyy hurrem kendini brad pittmi sandı o sen onun yanında kat ve kat iyisin cnm ya hatta acıkca soylemek gerekirse o sana gitmiyor bide gelmis senden daha guzelleri var cart curt ey allahım
yaa bebeım sorma kompleks yapmıs bence içinde kura kura.bu sekılde bahsedıp kendını üstün gostermeye calısıyor bu sekılde bı psıkolojıye sokmak ıstıyor benı bastırmaya calısıyor

Bizim uşak gitmedi daha.:26:

tatlım benimki daha gitmedi askere ama bende çok duydum değişiyolar diye endişelenmiyor değilim aslında off çok büyük hayal kırıklığı ya

benimki daha yeni gidicek ağustosta kısa dönem askerlik..
dönünce nişan olucak büyük ihtimal
ama şöyle bi örnek var. sevgilimin yakın arkadaşı benimde tabi liseden arkadaşım askere gitti geldi uzun dönem yaptı bir de doğuda yaptı görevini, gitmeden önce vardı sevgilisi
şimdi geldi hemen işe girdi çocuk ağustos yada eylül gibi düğünleri olucak yani evlilik için daha bi hevesli hale geldi

yaa bebeım sorma kompleks yapmıs bence içinde kura kura.bu sekılde bahsedıp kendını üstün gostermeye calısıyor bu sekılde bı psıkolojıye sokmak ıstıyor benı bastırmaya calısıyor

hürrem ben seni görmedim sakıncası yoksa sevgilikinle senin bi fotonu özel albümüne koyup geri silsen:26: çok merak ettiimmm

ha kızlar birde bız ayrılırsak o bir baskasını çooook bulurmus onu ısteyen cok olurmus ama ben evde kalırmısım hayatım bıtermiş

tatlım benimki daha gitmedi askere ama bende çok duydum değişiyolar diye endişelenmiyor değilim aslında off çok büyük hayal kırıklığı ya
evet öyle gerçektenn inşallah senınkide iyi yönde değişir artık sizler için dua ediyorum kendim için etme gereği bile duymuyorum nedense..anneme bi kaç talip söylemişler öğretmen miymiş neymiş valla lafını duyunca daha içim daraldı midem bulandı hiç istemiyorum ya belkide henüz iki hafta olduğu içindir

ha kızlar birde bız ayrılırsak o bir baskasını çooook bulurmus onu ısteyen cok olurmus ama ben evde kalırmısım hayatım bıtermiş

hürrem seni tanımıyorum, burdaki çoğu kişiyi tanımıyorum ama yazdıkların şaka gibi geliyor, nolur şaka de :) bence o da şakacıktan diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…