Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ha kızlar birde bız ayrılırsak o bir baskasını çooook bulurmus onu ısteyen cok olurmus ama ben evde kalırmısım hayatım bıtermiş
işte buna cok güldümmm kusura bakma kuzum ama saçmalamış tamamen yanii olur mu hiç yaa ne hayatın bitecekmişş valla kaç tanesi gelir giderrr

zamanla geçecek canım başta böyle olman normal gençsin hoşsun ne diye soğuyacaksın hayattan o üzülsün hayattan soğusun seni kaybettiği için
ok canm................

bekliyorum şekerim

zamanla geçecek canım başta böyle olman normal gençsin hoşsun ne diye soğuyacaksın hayattan o üzülsün hayattan soğusun seni kaybettiği için

bekliyorum şekerim
annesinin oğluma karı sana koca çok lafı hiç kulaklarımdan çıkmıyo biliyo musun her saniye beynimde o lafları ve telefonun sonunda annesi fatihe veriyorum demesine rağmen fatihin 'kapat ya' demesini ve telefonun yüzüme kapatılmasınıda hiç unutmuyorum ve asla unutmucam

şu an bunu dinliyordum paylaşayım dedim

[video=youtube;SDgKgmRDU38]http://www.youtube.com/watch?v=SDgKgmRDU38&feature=related[/video]

kuzum benimki gitmedi daha.. 2 sene sonra gidicek, o zaman söylerim

off empati yaptımda çok zor bitanem çok iyi anlıyorum seni
ama bırak onlar o küçük dünyalarında çırpınsınlar kendi karakterlerine uygun bi gelin bulup istediklerini yaptırsınlar kurtulduğuna sevinmelsin bence

kuzum benimki gitmedi daha.. 2 sene sonra gidicek, o zaman söylerim
inşallah iyi haberlerini alırım hep kardeşim ya sizlerin üzüntülerini okuyunca benımde canım yanıyo en az kendi derdim kadar üzülüyorum..çünkü hepimiz yıllarımızı verdik en güzel günlerimizi verdik yeri geldi onlar için başkalarını kırdık sabahlara kadar ağladık..mesela aksam düşündümde ona ördüğüm atkıyı bereyi gördüğünde hiç mi içi acımayacak hiç mi benım ellerimin izlerini hala taşıdığını düşünmeyecek

Allahım bu kahrolasıca sevgiyi yüreğimden tez zamanda alsın inşallah onu asla affetmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…