size katılmıyorum. devletleşse bile resmiye dökülmedi arapdevlet yoktu. Islam topluluğu Hz Ömer zamanında devletlesti. Arastirirsaniz göreceksiniz. Allahın nikahını bu kadar basite dusurmeyin
Ya siz beni anlamadınız ya ben sizi. Bebeler durmuyor tekrar bakacağım.Yalniz vallahi guldum. Simdi size islam tarihinin neresinden baslayip neresinden cikayim? devlet yoktu. Islam topluluğu Hz Ömer zamanında devletlesti. Kur an in hukumleri hakkinda da bir arastirma yapsaniz iyi olur Arastirirsaniz göreceksiniz. Allahın nikahını bu kadar basite dusurmeyin. Evlenmek bosanmaktan hayirliyken Allah evlenirken iki şahit bir hakem istiyor da bosanirken iki kelimeye bi bırakıyor yani.
Eşim facebook de olanları dün gördü ve bukadar net olduğunu. Ben zaten mesafeliyim diyodun hep.senin dediğin kadar taciz varsa neden eşin susuyor. eğer eşin gerçekten bir taciz görse sence kızlara tepki veremicek kadar aciz mi. eğer öyleyse sadece o kızlardan değil diğer kızlardan da kork. sen bence bunu düşün kızları değil..
Ben zaten boşanmak istemiyorum. Ki . Kocamagüveniyorum. Ama kızlar üstüme geldikçe anlamıyorum nası cikcami işin içinden. Aileleri bunlar 5 kız ve hepsi aynı şekilde yaşıyor önceki konuda bahsetmiştim. Mezhep mide geniş yaniBu fingirdeklerin kimi kilsesi ailesi yokmu ya?nasil olurda evli adamlara sarkarlar yani esinden bi ilgi alaka gormeden bir kac dener sonra vazgecerler.Kocana ulasmaya calisiyorsa kocanin yerine sen cevap ver buyur ben esiyim de.Cok moral bozucu bir durum.
Birde oyle resmi nikahin varken oyle kolay degil bosanmak.Asil olan resmi nikahtir.Kocana guveniyorsan o asifteler icin yuvani yikma
Size özel yapmadım yorumu, fetva veren olmuş beğenmeyenler olmuş kanun hak hukuk denmiş ama boşamak istemesi yeterince kırıcı benceNe kadar acımasız bi yorum bu böyle sinirle insanlar birbirini bile öldürüyor gerçekten istediğinden mi öldürüyor acaba
Ama bi sizin kocanıza mı genişlerBen zaten boşanmak istemiyorum. Ki . Kocamagüveniyorum. Ama kızlar üstüme geldikçe anlamıyorum nası cikcami işin içinden. Aileleri bunlar 5 kız ve hepsi aynı şekilde yaşıyor önceki konuda bahsetmiştim. Mezhep mide geniş yani
Kiskancligimi belli etmedim uzun zamandır ama dün çileden ciktimDaha önceki konunada bakmıştım . Heryerde var butür kızlardan . Rabbim ıslah eylesin ..
Eşini çok ve gereksiz sıkmıssın . Onun dediği gibide o kelimeyide sen söyletmişsin .
Biraz bekle siniri geçsin , 2 bebeyle bırakacak değilya seni . Boş konusunda ise net bilgim yok .
kendine çeki düZen ver bu konuda bu kadar kıskançlık en sabırlı insanı bile iter .
Yanında demiyorum. Ben haksızım da demiyorum ona. Bitek ona deil zaten. Önceki 2 müdüre de yaptı aynısını. Ve yeni öğrendim baskalarina da yapiyo.hedef evliler hepAma bi sizin kocanıza mı genişler
İstersen kusura bak ama biri beni bu kadar rahatsız etse ben onun alnını karışlarım onlara veremediği tepkiyi size vermiş
Boş ol ne demek çocuk oyuncağı mı
Gitsin onlara düşün yakamdan bi daha en ufak bişeyde şikayet ederim sizi desin, bu sebepten eş mi boşanır dil ile bile olsa yeterince kırıcı fikri bile..
Sizde sinirle oldu deyip duruyorsunuz bari yanında demeyin de her sinirlenince alışkanlık yapmasın bu işi
Eee o eski 2 müdüre ne olduYanında demiyorum. Ben haksızım da demiyorum ona. Bitek ona deil zaten. Önceki 2 müdüre de yaptı aynısını. Ve yeni öğrendim baskalarina da yapiyo.hedef evliler hep
Biz kadınlar belli etmiyoruz desekte belli olur canım 22 senelik evliyim . Evliliğin ilk yıllarında bende senin gibiydim . Baktım adam benden uzaklaşıyor . Zamanlada güven oturunca evlilikte . Şimdi eşim her ortama giren biri oldugu vede patron konumunda oldugu halde bile takılmıyorum . Hamdolsun ...Kiskancligimi belli etmedim uzun zamandır ama dün çileden ciktim
Hay cok yasa emiAma bi sizin kocanıza mı genişler
İstersen kusura bak ama biri beni bu kadar rahatsız etse ben onun alnını karışlarım onlara veremediği tepkiyi size vermiş
Boş ol ne demek çocuk oyuncağı mı
Gitsin onlara düşün yakamdan bi daha en ufak bişeyde şikayet ederim sizi desin, bu sebepten eş mi boşanır dil ile bile olsa yeterince kırıcı fikri bile..
Sizde sinirle oldu deyip duruyorsunuz bari yanında demeyin de her sinirlenince alışkanlık yapmasın bu işi
Eski iki müdürle baya cansel ilişkili sevgiliydi. Onları şirket işten çıkardı. Yani tepki vermediler. Onun için ne yapar eder ayartirim rahatligindaEee o eski 2 müdüre ne oldu
Tepki vermişler belli ki onları bırakmış sıra eşine gelmiş
Eşinde koysun tavrını ne yumuşak ne pasif biri sana bu kadar atar yaptığına göre, millete hayli hayli yapardı istese
Teşekkür ediyorum tecrubenizden faydalancam. Eğer sınırı geçerde ararsa sakince anlatcam. Gerçi konu açılınca yine delirecek ama. HayirlisiBiz kadınlar belli etmiyoruz desekte belli olur canım 22 senelik evliyim . Evliliğin ilk yıllarında bende senin gibiydim . Baktım adam benden uzaklaşıyor . Zamanlada güven oturunca evlilikte . Şimdi eşim her ortama giren biri oldugu vede patron konumunda oldugu halde bile takılmıyorum . Hamdolsun ...
Yazılarından anladıgım kadarıyla senin eşinde güven veren biri . Ama böyle devam edersen kendi elinle yollayacaksın o kızlara.
İyi bi konuşma hazırla kızgınlıgı geçince . Ve artık kendini tut ve gerçekten kıskanmayı bırakmaya çalış . Kıskandıgını belli etmekten bahsetmiyorum , gerçekten sıkacak şekilde kıskanma .
Evliyiz tabiki. Zaten o böyle dini nikaha takılan biri de deil niye böyle yaptı anlamadım. Bu konularda hassas olan benimResmen evli degil misiniz? Bos ol ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?