- 4 Nisan 2015
- 136
- 55
- 48
- 31
- Konu Sahibi kartanesi58
-
Hosheldin canim tabiki katilabilirsin cok seviniirm❤❤benimde hedefin neredeyse on kilo vermek canim insallah beraber veririz:)Kartanesi günaydn. Canm sana katılabilirm. Destek için bnde 62 kilodan 52ye düşmek istiyorm buqn baslıorm diyetime ins :)
Canim biraz kendindn bahsetsene tanisalim:)Kartanesi günaydn. Canm sana katılabilirm. Destek için bnde 62 kilodan 52ye düşmek istiyorm buqn baslıorm diyetime ins :)
Bende 23 yasndym ewliym cock yok. Bayan kuaförym. Cock için tüpbebek yaptrdk hormon ilaçları 56dn 62ye fırtl
Rabbim herseyi gonlune gore versin canim insallah:)
hakkinda hayirlisi olsun canim:)Bende 23 yasndym ewliym cock yok. Bayan kuaförym. Cock için tüpbebek yaptrdk hormon ilaçları 56dn 62ye fırtlattı beni :))
Afiyet olsun canim cok guzelBende sabah 1 yumrta 1 tane galeta domats salatk bol maydonz birazda peynr yedim. Smdiye kadrda 1.5 litre su içtm :) 1 saat yürüdm. 4 5 gibi tekrar yürüys yapıcm inşş :)
Bnde 2 bardk sekersiz cay 1 dilm tam tahil ekmeqini 2 ye bölüp yaqsız tost yaptm. Domats salatlk maydonz bol limonlu yedm. Biraz öncede 4 5 dilm karpuz yedim su içmeye dewm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?