veee hedefe sonn adimlarr:))

Kartanesi günaydn. Canm sana katılabilirm. Destek için bnde 62 kilodan 52ye düşmek istiyorm buqn baslıorm diyetime ins :)

Kartanesi günaydn. Canm sana katılabilirm. Destek için bnde 62 kilodan 52ye düşmek istiyorm buqn baslıorm diyetime ins :)
Hosheldin canim tabiki katilabilirsin cok seviniirm❤❤benimde hedefin neredeyse on kilo vermek canim insallah beraber veririz:)

Gunaydiiiinnn
Kahvaltimi yaptim lorlu ve yumurtali omlet 1 domates ve dilim kavun ile sin olarakta bir dilim ekmek

Canim biraz kendindn bahsetsene tanisalim:)
Ben 29 yasindayim iki tane cocugim var calismiyorum evde diyetle mesgulum

Bende 23 yasndym ewliym cock yok. Bayan kuaförym. Cock için tüpbebek yaptrdk hormon ilaçları 56dn 62ye fırtlattı beni :))

Bende sabah 1 yumrta 1 tane galeta domats salatk bol maydonz birazda peynr yedim. Smdiye kadrda 1.5 litre su içtm :) 1 saat yürüdm. 4 5 gibi tekrar yürüys yapıcm inşş :)

Bende sabah 1 yumrta 1 tane galeta domats salatk bol maydonz birazda peynr yedim. Smdiye kadrda 1.5 litre su içtm :) 1 saat yürüdm. 4 5 gibi tekrar yürüys yapıcm inşş :)
Afiyet olsun canim cok guzel
Bende bakalim.firsatim olursa yuruyecegim insallah
Regl olmusum pek tadim yok bugun canim

Canim bu arada tarti ggunu on gunde bir ayin 10 unda 20 sinde ve ayin en son gunu tartilacagiz insallah
Fazlaliginda cok degil iki aya verirsin canim

Bugun aksam yemwginde biraz kacirdim o yuzden yazmiyorum ama suyumu falan tam ictim.simdide yarim saat yurumeyi planliyorum insallah

Kahvaltimi yaptim iki yumirta lor peyniri domates peynir ve 1 dilim ekmek
Iki bardak ta az sskerli cay

Bnde 2 bardk sekersiz cay 1 dilm tam tahil ekmeqini 2 ye bölüp yaqsız tost yaptm. Domats salatlk maydonz bol limonlu yedm. Biraz öncede 4 5 dilm karpuz yedim su içmeye dewm

Bnde 2 bardk sekersiz cay 1 dilm tam tahil ekmeqini 2 ye bölüp yaqsız tost yaptm. Domats salatlk maydonz bol limonlu yedm. Biraz öncede 4 5 dilm karpuz yedim su içmeye dewm

Afiyet olsum canim cok guzel
Bu arada boy kilo ve hedefini yaz ve en son tartildigin gunu
Sayfanin basina yazayim canim hepsini

Bugunki aksam yemwgi 1 dilim karpuz ve 1 bardak ayran biliyorum cok az ama bugun oyle gerekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…