veee hedefe sonn adimlarr:))

Dun biraz yogundum giremedim buraya hic
Simdi kahvaltimi yaptim yesil cay icecegim insallah:)

Oglende dondurma ve karpuz yedim aslund dondurma yemek istemiyoeum ama cok seviyorum yaabana gelsin oklava:)))

Bende sabh hafif bi kahvaltı yaptm yarımdan az simit domats peynr faln.smdide söylemesi ayıp 3 kanat 3 tanede köfte yedm mangalda. Denzden snra cok acıktm gelsn kilolarrrr

Selam gunlugum.zaten tek ben yazdigim icin fazla buraya girmiyorum ama diyete tam.gaz devam ediyoeum insallah arada girer yazaeim buraya.
Tugba sendd arada ugra canim:)

Kız ben burdaym senden ses solk cıkmayınca :) walla ben az yiyorm ama diyet fln yok yürüyşte yapamıorm kac gndür neyse buqn cıkıcam bu arada tam 60 kilo oldm geriye kaldı 8 kilo

Kız ben burdaym senden ses solk cıkmayınca :) walla ben az yiyorm ama diyet fln yok yürüyşte yapamıorm kac gndür neyse buqn cıkıcam bu arada tam 60 kilo oldm geriye kaldı 8 kilo
Cok iyi canim masallah bende 10 unda tartilacagim insallah bende kimse olmayinc pek girmedim bu ara canim ise falan girdim.dedinya:)
8 kilodA birsey yok canim hemencecik gider

Daha sıkı yapmam lazm diyeti.bende bi ara takntıydı 2 gnde bi tartılırdm smdide aynısını yapmaya basladm. Bign 60 bign 61.60 fln cıkıorm daha az yemem lazm.

Slmm kızlar sabah uyanımca yesilcay bol limonlu içtm 2de yaqsız tost yedm abarttm ewet 2 tostla ama dün öğln yedqmle duruodm:) saat 2 gibide 1 tabk yoqurt ve 2 galeta yedm 2 litre su içtm. 3 saatte yürüys yaptm smdi ewdeim yesil cay içicm :)

Daha sıkı yapmam lazm diyeti.bende bi ara takntıydı 2 gnde bi tartılırdm smdide aynısını yapmaya basladm. Bign 60 bign 61.60 fln cıkıorm daha az yemem lazm.
Canim diyette en buyuk hatalardan biri sık zik tarrilmak bence yapma oyle iki gunde bir tarti surekli oynayabiliyor kesin sonuc almak icin em az bir hafta gecmesi lazim inan ben daha hic tartilmadim tutuyorum kendimi
Bosu bosuna motibeni bozma

Dunki yediklerim sabaa 1 bucuk yumurta az peynir bir dilim ekmek

Oglen 1 tane muz yedim.

Aksama da ciger sote yogurt

Bol.su
45 dakika yuruyuz

cokda kotu degil.canim tostu erken yemissin erimistir insallah:))

Bugunki kahvaltim 1 dilim karpuz iki haslanmis yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek 4 zeytin

1 saat sonra yesil cayimi ictim
Ersin yaglae insallah

Selamm
Aksam yemegim
1 kase tavuk corbasi 1 dilim ekmek cok az melemen
Gun boyu bol su ama spor yok simdilik

Selam sevgili gunluk sanirim bir sure buraya gurmeyecegim bu gunluvu acmamin sebebi biraz daha motive olmak icindi ama tek basina olunca cokda faydasi olmuyir ve buraya yazmasamda gayet motiveyim cok sukur belki arada yine ugrarim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…