- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Sen hayatında hiç dubaiye gittin mi?
her şey öyle gökdelenler,safariler,Burj Khalifa filan değil şekerim. ben dubaiye 3 kez gittim üçünde de türkiyede yaşadığıma şükrettim. Eğer gittiysen bak çok değil, çat pat ingilizcenle o otel görevlisiyle bile konuşsan olur. Kadın kafasını bile kaldıramaz. hatta ki ben giderken Saudia diye bir havayoluyla gittim allah aşkına diyorum sor yahu nasıl çalışıyorsunuz diye.
Öyle googlea yazıp okuduklarınla olmuyor git gör türkiyeye şükret. ilk aylar o marina senin bu marina benim gez,iki üç safari yap ondan sonra oraya yerleşince dışarı bile çıkamayacaksın. keşke böyle pırıl pırıl kafam olsaydı ya dünya ne güzel pespembe sana tek derdin düğün yani.
sassycim kız ağır psikoz geçiriyor boşa yazma gerçek zannedipSen hayatında hiç dubaiye gittin mi?
her şey öyle gökdelenler,safariler,Burj Khalifa filan değil şekerim. ben dubaiye 3 kez gittim üçünde de türkiyede yaşadığıma şükrettim. Eğer gittiysen bak çok değil, çat pat ingilizcenle o otel görevlisiyle bile konuşsan olur. Kadın kafasını bile kaldıramaz. hatta ki ben giderken Saudia diye bir havayoluyla gittim allah aşkına diyorum sor yahu nasıl çalışıyorsunuz diye.
Öyle googlea yazıp okuduklarınla olmuyor git gör türkiyeye şükret. ilk aylar o marina senin bu marina benim gez,iki üç safari yap ondan sonra oraya yerleşince dışarı bile çıkamayacaksın. keşke böyle pırıl pırıl kafam olsaydı ya dünya ne güzel pespembe sana tek derdin düğün yani.
E konu fake çıktı ya resmen...
Neyse fake çıkması hayra şükür.Auri sağolasın :)
Bu aradaMissCherryBlossom çatlıyordum okurken sen çok şükür detaylı bir BAE ve şeriat açıklaması yapmışsın.
KK çok tatlı değil mi şu an? :))
sassycim kız ağır psikoz geçiriyor boşa yazma gerçek zannedip
Vallahi haklısın, eğleniriz diye şey edilmedi herhalde...Pfffffff konu sahibesi feyk diye onceki konularina da yazdim.
19 yasinda kabin memuru olmaz, bu yazi bicimi, kultur seviyesiyle kabin memuresi olunmaz yazdim. Kabin memurlari kendileri icin asla hostes yazmaz dedim. AmaKazen Bey dedi ki, kultur seviyesi vb konulardan cikarimlarda bulunma. Hah! Goruyorsunuz iste......
Evet fotograftaki biziz dedi.
Arap sevgilim zengin evi barki var evlenecegiz dedi.
Orda yasasam ne gibi sikintilar cikar falan dedi. Cok sansasyonel bir uye. Fake olduggu bir gun anlasilacak demistim, banin kiyisindan donmustum umarim ortaya cikar artik.:))
S sassyassyy kız senin konularını özlediğimi farketttim.
haaa bide çin den yazan bir kız vardı.bak onuda özlemişimpeaceful16 sanırım...
Bence ozur dilesin senden patronPfffffff konu sahibesi feyk diye onceki konularina da yazdim.
19 yasinda kabin memuru olmaz, bu yazi bicimi, kultur seviyesiyle kabin memuresi olunmaz yazdim. Kabin memurlari kendileri icin asla hostes yazmaz dedim. AmaKazen Bey dedi ki, kultur seviyesi vb konulardan cikarimlarda bulunma. Hah! Goruyorsunuz iste......
nolcak ki onlar 3-4-5 evlenmiyor muyduBumuymus?
Ee adam evli mi ben mi yanlis anladim. Bi fotografta cocuklarinin dogum gununu kutluyorlar tema da anne baba cocuk ayni giyinmis.
Fotoğraftaki ben değilim ki zaten bunlar ünlüElin evli adamına da sevgilim demekte nasıl şey öyle
Onu bunu geçte sen 19 da liseden çıkma nasıl hostes oldun ?Fotoğraftaki ben değilim ki zaten bunlar ünlü
neden o zaman fotoya yapılan iltifata teşekkür ettin kafan mı güzel?Fotoğraftaki ben değilim ki zaten bunlar ünlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?