- 23 Ağustos 2012
- 51.764
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.947
- 898
Ben konu sahibinin neyi ne kadar gerçek anlattığını çok sorguladım ya nedense. Hangi firmaymış o 19 yaşında hostes yapan ?
Dubai deyince aklına sadece dönen gökdelenler geliyor sanırım.
Haremlik Selamlık düğün isteyen, Türkiye'ye dönmesin.
Sakın dönmeyin Türkiye'ye .
Zaten Dubai'yi bırakıp hayatta gelmez.
Arap biri, arap kültürüyle büyümüş. Asla değişmez.
Ben şuan 24 ümdeyim
Ve sınıf arkadaşım daha yeni hostes oldu
Açıkçası 19 yaşındaki birini direk liseden çıkartıp bir uçağa bindirmelerini beklemiyorum
Ve ben şokKonu sahibesi agir issiz gucsuz galiba fotosop ne mi yapmis bu herifin fotoyu
Lise mezunu hostes olabilen, İngilizce anlasan bir arkadaş hatta. Orayı atlamayalım :)
Ha hamile kalmıştı dimi ben de diyorum bu kızın neyini okumuştum
Aynen meşhur foto da var zaten :) buna benzeyen birini gördüm geçen ama karıştırdım sanırım . İyiymiş aslında takip mi etsem ne
Belki de her haltı yiyo 19 yasında...Ona buna inanıyor...Kimbilirsanırım lise mezunları hostes olabiliyormuş google'a baktım resmen iş yerinde bunu kafaya takıpama hangi lisede sular seller gibi ing. öğretiyorlar da bu kız hostes oldu, yemezler please
evet maşallah kız ağır işsiz ve psikolojik sorunlu yazık arap dizisi falan izleyip buraya mı yazıyor nedir
Bunu onceki konuya konu sahibesi hayallerde yasiyor yazdiydim, bani yedim inanmazsanizKazen e sorun Yazmayin boyle seyler ben yandim siz yanmayin
yaa tam kendimi Sherlock gibi hissedip ifşa etmeye gelmiştim benden önce davranmışsınız :)
Yok karısı yanındaki kız da. Çocukları filan da var. Biziz diye iddia etti mi bilmiyorum, arkadaş gördüm diyince hatırlamasına yardımcı olayım dedim.
hayranları var epey sanırım.
Yazik ki insanlar asıl işlerini , meşguliyetlerini söylemiyorlar çoğu buradaArtık iki yıllık sivil havacılık meslek yüksek okulu okuyanı bile almıyorlar, lise mezununu geçtim bugün dört yıllık Fakülte mezunları is bulamıyor.
Bumuymus?
Bumuymus?
Ee adam evli mi ben mi yanlis anladim. Bi fotografta cocuklarinin dogum gununu kutluyorlar tema da anne baba cocuk ayni giyinmis.
Evet fotograftaki biziz dedi.Ben önceki konularına hakim değilim. Fotodaki sevgilim ve biz dediyse fake tabi. Adam evli, çocuğu filan da var. Epey ünlü biri sanırım ülkesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?