- Konu Sahibi Okeanides_
-
Klise cümleler "Nasip, Kismet" yazan cok olacak ama ben seni cok iyi anliyorum. Aslinda gercektende öyle, nasipten öteye yol yoktur. Ama insan yinede yaninda ömür boyu olacak insani istiyor. Ayniyiz, gel sarilalimNe bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
Ne bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
Bende aynı durumdayım kendimden ümidi kestim artik. Resmen asosyal bir hayat yasıyorumNe bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
Öncelikle evden dışarı çıkmalısınNe bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
evliyim ama bende çok yalnızım artık kafam arada gidip geliyo sanki Allah korusun tabi ama yalnızken insan ne varsa takıyo cnm eminim çoğu ev hanımı öyledir hayat herzaman güllük gülistanlık değilNe bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
bencede aynen insan kendini kapattımı sıkılsada çıkasıda gelmiyoÖncelikle evden dışarı çıkmalısın
aşırıya kaçarsa ölüme bile götürür cnm ben yalnız kaldımmı başlıyo sıkıntılar vesveseler bişeyler yap diyeceksin kursa falan gittim sarmadı ilk adımı pek atamıyorum konuşurken tam bi ümitsiz vakaYapacak o kadar cok aktivite varken caniniz nasil sıkılıyor anlamiyorum.
Hem yalnizliktan da kimse olmez.
Bu kadar niye kendini uzuyorsun yıpratıyor sun ki evlisin çocuk var miaşırıya kaçarsa ölüme bile götürür cnm ben yalnız kaldımmı başlıyo sıkıntılar vesveseler bişeyler yap diyeceksin kursa falan gittim sarmadı ilk adımı pek atamıyorum konuşurken tam bi ümitsiz vaka
yok cnm bilmiyorum çok yıprandım ben üzmek istemiyorum ama konuşamayınca sıkıntı basıyo gün boyu yalnızlıkBu kadar niye kendini uzuyorsun yıpratıyor sun ki evlisin çocuk var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?