- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi Okeanides_
-
Konu komşu arkadaş akraba yok muyok cnm bilmiyorum çok yıprandım ben üzmek istemiyorum ama konuşamayınca sıkıntı basıyo gün boyu yalnızlık
akraba falan yok gurbetteyiz doğudayız komşum var bi kaçtane iyiler sağolsunlar onlarlada her günde görüşmüyorum sıkılsamda eve kapandıkça kapanasım geliyo görüşüyoruz arada cnmKonu komşu arkadaş akraba yok mu
Yalniz değilsin Allaha Sığın inşallah komşum da varmış eşinde ne güzel tek değilsin isteakraba falan yok gurbetteyiz doğudayız komşum var bi kaçtane iyiler sağolsunlar onlarlada her günde görüşmüyorum sıkılsamda eve kapandıkça kapanasım geliyo görüşüyoruz arada cnm
evet cnm çok şükür Allah başımdan eksik etmesinYalniz değilsin Allaha Sığın inşallah komşum da varmış eşinde ne güzel tek değilsin iste
doğru cnm bide Allah affetsin namazlarımı bile boşladım kılmıyorum şeytan içime şüphe veriyo bilinçaltımdan gelen korkular var cnm saçma olsada atmakta zorlanıyorum dalga geçilme sevilmeme vb. biliyorum saçma ama içime geliyo asıl sorunum bu insanlara güvenemiyorumHerkes bu konudan şikayetçi arkadaşlar bende aynı yalnız değiliz etrafımizda bi sürü insan var aslında ama kafa dengi birini bulmak zor herkesin karakteri farklı aslında insanları olduğu gibi sevşek daha mı farklı olur bilmiyorum kıyametin alameti bu dostluklar azalicakmis ve öyle bi zamandayiz Allah yardımcımız olsun tek dostumuz Sevgilimi Allah bunu unutmayalim
en ufak düşünce bile bende korku oluşturuyo Allahım Yarabbim saçma yeredoğru cnm bide Allah affetsin namazlarımı bile boşladım kılmıyorum şeytan içime şüphe veriyo bilinçaltımdan gelen korkular var cnm saçma olsada atmakta zorlanıyorum dalga geçilme sevilmeme vb. biliyorum saçma ama içime geliyo asıl sorunum bu insanlara güvenemiyorum
Ayni senin gibiyim boşlukta olduğumuz için böyle gercekten Allaha sığınsak dayansak böyle olmaz bence bişeyler eksik işte şeytani ve nefsi yenmek lazım bende bunun cabasindayim imanimizj çalmaya çalışıyo şeytan ama pes etmeyelim inşallah sohbet grupları varsa gitmeni tavsiye ederimdoğru cnm bide Allah affetsin namazlarımı bile boşladım kılmıyorum şeytan içime şüphe veriyo bilinçaltımdan gelen korkular var cnm saçma olsada atmakta zorlanıyorum dalga geçilme sevilmeme vb. biliyorum saçma ama içime geliyo asıl sorunum bu insanlara güvenemiyorum
off çok haklısın bi bende yok tabiki bu sorunlar o şeytan bizi ne hallere düşürüyo nası baş edicez Allah yardımcımız olsun haftada bir gün sohbet var cnm ona gidiyorum çok iyi geliyo tabi insan internetten sohbet dinleyince bile kendine geliyo sürekli Allahı ve ölümü düşünmek gerekiyo yoksa bu dünyaya dalıp gidiyoruz ama ahirette halimiz nice olacak demi insan orayı düşününce zaten başına ne gelse aldırmıyo Allah yardımcımız olsun tek kala kala bide ibadet eksikliği falan olunca imanımızdada problemler oluyoAyni senin gibiyim boşlukta olduğumuz için böyle gercekten Allaha sığınsak dayansak böyle olmaz bence bişeyler eksik işte şeytani ve nefsi yenmek lazım bende bunun cabasindayim imanimizj çalmaya çalışıyo şeytan ama pes etmeyelim inşallah sohbet grupları varsa gitmeni tavsiye ederim
Evladın yok muydu? Haklısın tek kalmak iyi değil şeytan daha çok uğraşıyo mümkün mertebe bi meşGale bulmak lazim dünya fanı olum ani demişler esinle mutlumusun ailevi problem var mı tek dert yalnız kalmak mi bence haline sukret benim sorunlarım daha mı büyük yoksa bana mi oyle geliyo bilmiyorumoff çok haklısın bi bende yok tabiki bu sorunlar o şeytan bizi ne hallere düşürüyo nası baş edicez Allah yardımcımız olsun haftada bir gün sohbet var cnm ona gidiyorum çok iyi geliyo tabi insan internetten sohbet dinleyince bile kendine geliyo sürekli Allahı ve ölümü düşünmek gerekiyo yoksa bu dünyaya dalıp gidiyoruz ama ahirette halimiz nice olacak demi insan orayı düşününce zaten başına ne gelse aldırmıyo Allah yardımcımız olsun tek kala kala bide ibadet eksikliği falan olunca imanımızdada problemler oluyo
çocuk yok cnm eşimlede hamd olsun pek problem yok sayılır ama benim bu sorunlarım asıl problem oluyodu korkular utangaçlık falan ilgisizlik eşimde konuşmayı sevmiyo pek falan ama gerçekten sağlığım kötü galiba şuanda çok unutkanım konsantre oalmıyorum beynim çok yorgunEvladın yok muydu? Haklısın tek kalmak iyi değil şeytan daha çok uğraşıyo mümkün mertebe bi meşGale bulmak lazim dünya fanı olum ani demişler esinle mutlumusun ailevi problem var mı tek dert yalnız kalmak mi bence haline sukret benim sorunlarım daha mı büyük yoksa bana mi oyle geliyo bilmiyorum
Psikologa git bi istersen ne yapmak istiyosun peki coxuk ilaç gibi gelir söyliyim evin neşesi oçocuk yok cnm eşimlede hamd olsun pek problem yok sayılır ama benim bu sorunlarım asıl problem oluyodu korkular utangaçlık falan ilgisizlik eşimde konuşmayı sevmiyo pek falan ama gerçekten sağlığım kötü galiba şuanda çok unutkanım konsantre oalmıyorum beynim çok yorgun
psikoloğa çok gittim cnm bana dediği işe gir sosyal ortamlarda bulun işe girmeye kalktım pazarlamacılıktı iş görüşmesine bile gittim bi giyim mağazasında kadın dedi gel başla ama cesaret edemedim ya yanlış yaparsam ya şöyle olursa falan işte o an onu yapsam Allahın izniyle zaten bitmişti sorunum ama yapamadım zaten doğudayım pek iş imkanı yok ortalık malum kursa gittim konu açamadım orda teyzeler falan vardı gidip tanışıp konuşamadım gerildim sonra gitmedim bıraktım toplum içinde herkesin gözü bende gibi oluyo utangaçlık semptomları cnm üniversiteyide bitirdim ama pişmanım bundan önce istanbuldaydık orda işe girmediğime pişmanım çünkü orda daha kolay bulabilirdimkaldığımız yerdede sosyallik gezilecek yer falan yok pekPsikologa git bi istersen ne yapmak istiyosun peki coxuk ilaç gibi gelir söyliyim evin neşesi o
haklısın cnm ne varsa burda varÖlünce de orda pijama partisi yok bebeyim yine yalnız olcan iysimi ölmeden bir iki dost edin :)
banamı yazdın bilmiyorum cnm haklısın hayatın içine bir yerden girmek şart bekarken ingilizce kursuna gitmiştim bulunduğum yerde dil kursu olmayabilir el sanatları kursuna gittim ortam çok sıkıcı pek konuşan yok baktım olmuyo çıktımBen ilgi çekecek kurs ve eğitim programlarını öneririm. İlgin var mı bilmiyorum ancak dil eğitimi gerçekten insanın kafasını alıp bambaşka bir dünyaya götüren bir olay, yaklaşık 3 yıl boyunca İspanyolca ve İngilizce eğitimi aldım o sıralar yurt dışında eğitim görmek istiyorum diye gaza gelmiştim. 15-18 yaş arasındaydım bu dönemde, eğitim gördüğüm yerde benim yaşlarımda kişilerin yanı sıra pek çok ev hanımı, çalışan kadınlar, erkekler bulunuyordu ve ortam gerçekten çok eğlenceliydi. Ergenliğin o korkunç sancılarını bu ortamım sayesinde atlattım bile denebilir, eğer güzel ortamı olan bir yere denk gelirsen gerçekten çok yararını görürsün. Hem kendine katacağın bir artı olmuş olur hem de zamanını geçirirsin, eşinle de konuşacak şeyleriniz olur böylece. Maç günü erkek öğrenciler gelmediklerinde Lübnan'lı kadın hocamız bizim sınıfın daimi 8 kadın öğrencisini alır, okulun hemen karşısındaki bistroya gidip dersleri aktif bir şekilde ispanyolca dedikodu yaparak geçirir, garson masaya geldiğinde bir an için unutup farklı dilde konuşur saatlerce bunun dalgasını geçerdik. Dil eğitimi olmak zorunda değil, herhangi güzel bir kursa ya da okula gitmen bence iyi gelecektir, öğrendiğin yeni bilgilere yer ayırmak için gereksiz, içini sıkan düşüncelerden kurtulursun. Bir şans ver derim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?