- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi Okeanides_
-
Niye utanıyosun ki ne eksiğin var diğerlerinden asıl soru n burda iyi de olsa kötü de olsa sana baksalar da fikrini söylemelisin bol bol oku öğren herkes çok mu biliyo da konuşuyo ağzı olan konuşuyo canimpsikoloğa çok gittim cnm bana dediği işe gir sosyal ortamlarda bulun işe girmeye kalktım pazarlamacılıktı iş görüşmesine bile gittim bi giyim mağazasında kadın dedi gel başla ama cesaret edemedim ya yanlış yaparsam ya şöyle olursa falan işte o an onu yapsam Allahın izniyle zaten bitmişti sorunum ama yapamadım zaten doğudayım pek iş imkanı yok ortalık malum kursa gittim konu açamadım orda teyzeler falan vardı gidip tanışıp konuşamadım gerildim sonra gitmedim bıraktım toplum içinde herkesin gözü bende gibi oluyo utangaçlık semptomları cnm üniversiteyide bitirdim ama pişmanım bundan önce istanbuldaydık orda işe girmediğime pişmanım çünkü orda daha kolay bulabilirdimkaldığımız yerdede sosyallik gezilecek yer falan yok pek
Oradaki imkanlar ne? Doğu işte sinirli biraz bu konuda batıya göre sanırım çok net bilgim yok ama Doğunun neresi bideen sosyal eğlenceli kurs hangisi olabilir acaba sıkılmayacağım
bilgimde var cnm az çok bilmediğimden değil ama utanıyorum işte bide siyasettir odur budur pek sevmem o tarz şeyleriNiye utanıyosun ki ne eksiğin var diğerlerinden asıl soru n burda iyi de olsa kötü de olsa sana baksalar da fikrini söylemelisin bol bol oku öğren herkes çok mu biliyo da konuşuyo ağzı olan konuşuyo canimgüven kendine her zaman özgüven olmalı kendinle barışık olmalısın kendini bosverirsen takmaz san başkaları hiç takmaz
bingöldeyiz cnm sadece küçük bi çarşı var bide halk eğitim bildklerim pek bi yer bilmiyorumOradaki imkanlar ne? Doğu işte sinirli biraz bu konuda batıya göre sanırım çok net bilgim yok ama Doğunun neresi bide
Çalışmıyor musunuz?
Klise cümleler "Nasip, Kismet" yazan cok olacak ama ben seni cok iyi anliyorum. Aslinda gercektende öyle, nasipten öteye yol yoktur. Ama insan yinede yaninda ömür boyu olacak insani istiyor. Ayniyiz, gel sarilalim
Bende bugünlerde kendimi çok yalnız hissediyorum nisanlimdan ayrildim benimde çok arkadaşım kalmadı...ankaranin neresindensin:)
Senin gibi utandığım zamanlar olmuştu, bunu öyle güzel aştım ki. Acaba yanlış bir şey söylersem bana gülerler mi endişesi vardı ergenken. Sonra düşündüm onun benden fazla neyi var ki beni ezebilir, aşağılayabilir ya da utanmamı sağlayacak bir sey yapabilir diye. Şu an aşırı aşırı rahatım bunu da kendini motive ederek ve insanlarla iletişim kurarak yapabilirsin.bilgimde var cnm az çok bilmediğimden değil ama utanıyorum işte bide siyasettir odur budur pek sevmem o tarz şeyleri
Senin gibi utandığım zamanlar olmuştu, bunu öyle güzel aştım ki. Acaba yanlış bir şey söylersem bana gülerler mi endişesi vardı ergenken. Sonra düşündüm onun benden fazla neyi var ki beni ezebilir, aşağılayabilir ya da utanmamı sağlayacak bir sey yapabilir diye. Şu an aşırı aşırı rahatım bunu da kendini motive ederek ve insanlarla iletişim kurarak yapabilirsin.
Bakma konuyu ben açtım iletişim problemim yok benim, ortamı bi bulsam sıkıntım falan kalmaz :))
Bakma konuyu ben açtım iletişim problemim yok benim, ortamı bi bulsam sıkıntım falan kalmaz :))
+1 kızlar... toplanabiliriz bir gün. tiyatroya gidelim bence ilk işSeninle yakınız tatlım :) bende etlikteyim Antares avmde buluşalım bir gün:)
+1 kızlar... toplanabiliriz bir gün. tiyatroya gidelim bence ilk iş
Seninle yakınız tatlım :) bende etlikteyim Antares avmde buluşalım bir gün:)
+1 kızlar... toplanabiliriz bir gün. tiyatroya gidelim bence ilk iş
Olurmu olur bana uyar
İleri bi tarihe bak istersenbalkonda yer kalmış
kızlar tiyatroları veya bu tip aktiviteleri takip ederek böyle sosyal gruplar oluşturabiliriz dilerseniz. illaki bu oyunla sınırlı kalmayabilir. isteyen katılır gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?