Yalnızlıktan öleceeim

Niye utanıyosun ki ne eksiğin var diğerlerinden asıl soru n burda iyi de olsa kötü de olsa sana baksalar da fikrini söylemelisin bol bol oku öğren herkes çok mu biliyo da konuşuyo ağzı olan konuşuyo canim güven kendine her zaman özgüven olmalı kendinle barışık olmalısın kendini bosverirsen takmaz san başkaları hiç takmaz

bilgimde var cnm az çok bilmediğimden değil ama utanıyorum işte bide siyasettir odur budur pek sevmem o tarz şeyleri

Çalışmıyor musunuz?

Çalışıyorum, ama iş yerinde bi tane erkek arkadaş var evli onunla da pek muhabbetimiz yok.

Klise cümleler "Nasip, Kismet" yazan cok olacak ama ben seni cok iyi anliyorum. Aslinda gercektende öyle, nasipten öteye yol yoktur. Ama insan yinede yaninda ömür boyu olacak insani istiyor. Ayniyiz, gel sarilalim

Sarılalım valla, nasip kısmet diye diye bu yaşa geldik zaten. Aslında eğlenceli bi insanım da, şehir dışındaki arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde çok eğleniriz de, tek başıma yapamıyorum artık bunu.

Bende bugünlerde kendimi çok yalnız hissediyorum nisanlimdan ayrildim benimde çok arkadaşım kalmadı...ankaranin neresindensin:)

Yenimahalledeyim.

Aslında bir kaç kurs araştırdım belediye falan dolayısıyla gidebilir miyim diye ama hiç eğlenceli şeyler yok. Haliyle çok fazla ücret ödeyerek de bi yere gitmem mümkün değil. ''Aman napıcaksın'' diyen arkadaşlar bi süre sonra kafayı yeme noktasına geliyo insan, yoksa bende amaaancılardandım :)))

bilgimde var cnm az çok bilmediğimden değil ama utanıyorum işte bide siyasettir odur budur pek sevmem o tarz şeyleri
Senin gibi utandığım zamanlar olmuştu, bunu öyle güzel aştım ki. Acaba yanlış bir şey söylersem bana gülerler mi endişesi vardı ergenken. Sonra düşündüm onun benden fazla neyi var ki beni ezebilir, aşağılayabilir ya da utanmamı sağlayacak bir sey yapabilir diye. Şu an aşırı aşırı rahatım bunu da kendini motive ederek ve insanlarla iletişim kurarak yapabilirsin.

Bakma konuyu ben açtım iletişim problemim yok benim, ortamı bi bulsam sıkıntım falan kalmaz :))

Seninle yakınız tatlım :) bende etlikteyim Antares avmde buluşalım bir gün:)

Belli bir yaştan sonra samimi dostluklar arkadaşlıklar kurmak çok zor oluyor kendimden biliyorum.

kızlar tiyatroları veya bu tip aktiviteleri takip ederek böyle sosyal gruplar oluşturabiliriz dilerseniz. illaki bu oyunla sınırlı kalmayabilir. isteyen katılır gelir.

inan ki bazen ummadığın kazığı en yakın sandığın kişiden yiyosun. o yüzden çok dertlenme arkadaşım sevgilim yok diye. benim de sevgilim yok, yakın arkadaşım da bir ya da iki tane ama sık görüşemiyoruz. yani genel anlamda yalnızım ama kendime yetiyorum. ben şunu anladım ki bir yaştan sonra edinilen arkadaşlar fazla uzun ömürlü olmuyor, olanlar da var ama istisna. ayrıca elin de titremesin 28 ne ki:) ben +3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…