Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Bundan öncede konu açmıştınız bu konuda,
Kendine gel ve gururlu ol !
Dünya bu adam etrafında dönmüyor
Seven adam zaten yanında olurdu
Etrafına bak bakim kimse var mı ?

Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim

SU AN BENDE SENIN GIBI YAPMAYI DUSUNUYORUM. Hakli oldugum halde onu sevdigim için gidip konusmak istiyorum. ama negatif bi cevap alirim diyede çok endiseliyim

Tek çözüm yazmamak değil. Aynı zamanda ne zaman arayacak dönecek telasindan ve beklentisinden de kurtulmaniz gerek. Hayatiniza devam edin. Biliyorum söylemesi kolay diyorsunuz ama biz de yaşadık benzerlerini. Söylemesi bize de kolay değil. Bu arada söylemeden gecemeyecegim yorumlarinizdan anladigim kadariyla aşk değil takıntı sizinki. Allah kurtarsin ne diyeyim.

benimkide takinti galiba

Yapamıyorum çok boşluktayim hak etmiyorum bu yaşananlari
Seninki sevgi değil ki sen de kabul etmişsin boşluktan olduğunu. Ve o kaçtıkça sana cazip geliyor. Şu an haklı olup bu durumda olmayı yediremiyosun. Ama bi söz var
Düzelmez mi bir daha? Düzelir ama yine bozulur. Sonra, yine düzelir belki, ama bir kere bozuldu ya, hep bozulur.

Yalvarıp toto havalandırmaya devam et belki balon olur uçar bi gün gelir seni bulur.... Töbeest.....

Yalvarmak nedir ya kendine saygılı ol biraz.

Siz yalvarmaya devam edin. Adamın egosunu tavan yaptırmışsınız. Dönse nolucak ki, her daim yüzünüze vuracak bu yalvarmalarınızı.
Başka adam mı yok piyasada, ittiredin gidin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…