- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Yok artık cidden amacım kalmadı kendi isteğimle alamayacağmBen kendi fikrimi soyleyerek sana yardimci olamiycam cunku herkes gurur demis zaten ama sen onu coktan tuketmissin. Senin kafa yapina gore fikir vermeye caliscam. Madem amacin ne olursa olsun geri dondurmek.. Adam zaten aramalarindan belli ki bunalmis arti ise de yaramiyo. Bi anda aramayi kes ve asla senden hic bi sekilde haber almasin. Cogu erkekte geri arama sebebidir.
onu da allah yaratttı senide bir yaratılanı bu kadar üstün kılar ve kendini küçültürsen hata ve günah edersin ...o kafaya koymuşsa boşver seni seven biri gelirOf tamam anladım üzerime gelmeyin
Dönmezse dönmesinHaklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Beni terk edemez zarar vereceğim ona
Kendisine veya ona ait birşeyin e
Emin ol sen ondan vazgectigin an sana donecek ama o zamanda sen istemiyor olacaksin. Kisir donguHaklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Evet aynn dediğin gibi oluyorEmin ol sen ondan vazgectigin an sana donecek ama o zamanda sen istemiyor olacaksin. Kisir dongu
Bunu kendine neden yapıyorsun? ..pişman olacaksın. .bile bile at kendini cehenneme. Bak bn yaşadım evlendim suan boşanıyorum. .bana yapilanlari arkadslarla paylaştım. .sonunun bu şekilde olmasını istemiyorsan vazgeç. .istiyorsan da hosgeldin cehenneme. .bir gün yolcu edilirsin her şeyin elinden alınmış şekilde. .sen bilirsin. .keşke bn de o günlere geri dönüp. .onun yüzüne tükürseydim. .Seçim yine senin..Beni anlamıyorsunuz ben asla ve asla ayrılmak istemiyorm
Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?