Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Yok artık cidden amacım kalmadı kendi isteğimle alamayacağm

Adam hakli kesinlikle..yalvaran gurursuz onursuz kendine saygisi kalmayip kendini bu kadar kuculten birini kim isterki..senin bu kadar yalvarip kendini zorla kabul ettirmeye calismandan sonra isteyecegi varsada istemez seni
Once kendini degerli gir saygi duy ki baskasida duysun yalvarmak nedir yaw allah askina sev beni don bana diyen insan kadar itici bi durum olamaz helede bunu diyen bu kadinsa !!

BİR ADAM SEVİYORSA SEVDİĞİ KADINI YALVARTMAZ

Sevgiliyseniz bosver hatta nisanlin sozlun bile olsa yalvarma niye yalvariyosun sevse uzatmaz. yalvarinca yuceliyor bunlar ipleri ellerine veriyoruz

Beni anlamıyorsunuz ben asla ve asla ayrılmak istemiyorm
Bunu kendine neden yapıyorsun? ..pişman olacaksın. .bile bile at kendini cehenneme. Bak bn yaşadım evlendim suan boşanıyorum. .bana yapilanlari arkadslarla paylaştım. .sonunun bu şekilde olmasını istemiyorsan vazgeç. .istiyorsan da hosgeldin cehenneme. .bir gün yolcu edilirsin her şeyin elinden alınmış şekilde. .sen bilirsin. .keşke bn de o günlere geri dönüp. .onun yüzüne tükürseydim. .Seçim yine senin..

Buradan bakınca çok zayıf, ezik ve itici gözüküyor bana yalvaran bir kadın. Kim bilir ona nasıl gözüküyordur. Biraz kendinizi sevin ya. Biraz gurur... Ben olsam karşımda yalvaran birine bende dönmem. Döneceğim varsa bile dönmem. Çok itici ya.

Yalvarmayıp biraz uzak durursanız sizi özleyip dönebilir bence.. Diğer türlü egosu tavan yapacağı için muhtemelen haklı da olsanız haksız durumuna düşeceksiniz

Yazma bencede yazma. Bırak biraz kafasını dinlesin yokluğunu farketsin. Gerçekten seviyorsa döner, dönmüyorsa da ışık yoksa sende yoluna devam et amaan napalım bizi kaybedenler utansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…