Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Ama ben mecburum onsuz yapamıyorum durduk yerde benden ayrılması adamlik mı

Simdi sen bu adami sevdin. Cinsel sorunlari vardi kabullendin evliligi dusundun ama oldu birsey ayrildiniz. Simdi sen diyorsun ki onu o haliyle sevdim kabul ettim ille bana donecek ille beni sevecek. Buraya kadar hemfikir miyiz?

Eger boyle dusunuyorsan yanlissin. Nasil ki sen onu oldugu gibi sevip kabul ettiysen bir baskasi da sevip kabullenebilir. Ki kabullenmek ne yahu yazarken bana itici geldi sorun her neyse tedavisi vs vardir elbet diye dusunuyorum..

ypaparsin milletin anasi babasi evladi oluyor ya dayaniyor sen onlardan ağir olamazsin emin ol ben olsam bende ayrilirim normal degilsin cunku biri gelip bana da yalvarsa kabul etmem ki ne etcem guclu insan isterim ben karsimda sanki sana donse mukemmel iliski mi yasayacaksin hayir... Birak gitsin

Aslında yargısız infaz yapiyoruz düşününce senin durumun çok zor bazi durumlarda ınsan kendine soz geçıremiyor kımse bu duruma düşmek istemez ama ne kadar arar üzerine düşersen o kadar kaybedersin biraz sabirlı ol sessizlığe burun işte o zaman dikkatini çekeceksin senin sevginden oyle eminki ben ne yaparsam yapayim bu benim peşımden gelır diye duşunuyor sen vazgeçtiğın zaman o seni kaybetmemek ıçın uğraşacak

Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Ben de senin gibi ugrastim ..yalvardim. .benim yaptığım yanlısı sen Yapma. .yalvarma..bn çok pismanim. .sen pişman olacağın şeyler yapma..

Arkadaşım büyük konuşma bazen boyle ağır durumlara gelebılıyor ınsan sağliklı düşünebilse zaten bu konumda olmaz kım kime yalvarmak ister insan olanin başina herşey gelebilir

Arkadaşım büyük konuşma bazen boyle ağır durumlara gelebılıyor ınsan sağliklı düşünebilse zaten bu konumda olmaz kım kime yalvarmak ister insan olanin başina herşey gelebilir
bizde geldik arkadasim boyle durumlara ama bizi bu kadar kisi uyarinca bir toparlanmaya calistik arkadas hala nasil doner pesinde madem dedigimizi yapmayacak konu acip bizi sinir etmesin o zaman insan bir hemcinsini boyle gorunce kurtarmak istiyor ama bu kiz illa bogulacagim diyor ben

Haklısınız ablalarr arkadaşlar çok haklısınız gururum kalmadı yalvardim çok sevdim kendime hakim olamadım bu saatten sonra yapabileceğim bişey de yok gibi görünüyor sosyal medya hesabım yok zaten ordan bişeyler yapsam en iyisi Susup beklemek hayırlısı

bazen boyle takıntilı aşklar olabilıyor ve bu berbat bi durum en berbatida kendinin frarkında olamiyorsun her yaptiğin çok normal gelıyor

işte buuu emin ol kazanacaksin sadece sabir

Ben kendi fikrimi soyleyerek sana yardimci olamiycam cunku herkes gurur demis zaten ama sen onu coktan tuketmissin. Senin kafa yapina gore fikir vermeye caliscam. Madem amacin ne olursa olsun geri dondurmek.. Adam zaten aramalarindan belli ki bunalmis arti ise de yaramiyo. Bi anda aramayi kes ve asla senden hic bi sekilde haber almasin. Cogu erkekte geri arama sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…