- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Ama ben mecburum onsuz yapamıyorum durduk yerde benden ayrılması adamlik mıbence siz agir sapik ve yapiskansiniz ve bu adam size donmeyecek 14 sayfadir soyluyor millet bitmis bitmis aynisini bir erkek bana yapsa vallahi sikayetci olurum zarar veririm diyorsun yâ adama burasi dag basi degil adamin eli de armut toplamiyor ya oda sana zarar verir ya da gider wuc duyurusunda bulunur kendine gel be ay bu ne yapiskan., Erkeklik organi da kalkmiyo dedin ya artik her seyin tedavisi var biraz mantikli ol sana mecbur falan degil
Az önce ben ayrildim diyodunAma ben mecburum onsuz yapamıyorum durduk yerde benden ayrılması adamlik mı
Aynen canımGaliba çünkü o konuda dolandirıcilıkda vardi bende okudum
Ben ayrıldım evet ama sonrada yalvardim şimdi ise istemiyor beniAz önce ben ayrildim diyodun
ypaparsin milletin anasi babasi evladi oluyor ya dayaniyor sen onlardan ağir olamazsin emin ol ben olsam bende ayrilirim normal degilsin cunku biri gelip bana da yalvarsa kabul etmem ki ne etcem guclu insan isterim ben karsimda sanki sana donse mukemmel iliski mi yasayacaksin hayir... Birak gitsinAma ben mecburum onsuz yapamıyorum durduk yerde benden ayrılması adamlik mı
Aslında yargısız infaz yapiyoruz düşününce senin durumun çok zor bazi durumlarda ınsan kendine soz geçıremiyor kımse bu duruma düşmek istemez ama ne kadar arar üzerine düşersen o kadar kaybedersin biraz sabirlı ol sessizlığe burun işte o zaman dikkatini çekeceksin senin sevginden oyle eminki ben ne yaparsam yapayim bu benim peşımden gelır diye duşunuyor sen vazgeçtiğın zaman o seni kaybetmemek ıçın uğraşacakAma ben mecburum onsuz yapamıyorum durduk yerde benden ayrılması adamlik mı
Ben de senin gibi ugrastim ..yalvardim. .benim yaptığım yanlısı sen Yapma. .yalvarma..bn çok pismanim. .sen pişman olacağın şeyler yapma..Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Arkadaşım büyük konuşma bazen boyle ağır durumlara gelebılıyor ınsan sağliklı düşünebilse zaten bu konumda olmaz kım kime yalvarmak ister insan olanin başina herşey gelebilirypaparsin milletin anasi babasi evladi oluyor ya dayaniyor sen onlardan ağir olamazsin emin ol ben olsam bende ayrilirim normal degilsin cunku biri gelip bana da yalvarsa kabul etmem ki ne etcem guclu insan isterim ben karsimda sanki sana donse mukemmel iliski mi yasayacaksin hayir... Birak gitsin
bizde geldik arkadasim boyle durumlara ama bizi bu kadar kisi uyarinca bir toparlanmaya calistik arkadas hala nasil doner pesinde madem dedigimizi yapmayacak konu acip bizi sinir etmesin o zaman insan bir hemcinsini boyle gorunce kurtarmak istiyor ama bu kiz illa bogulacagim diyor benArkadaşım büyük konuşma bazen boyle ağır durumlara gelebılıyor ınsan sağliklı düşünebilse zaten bu konumda olmaz kım kime yalvarmak ister insan olanin başina herşey gelebilir
Arkadaşım büyük konuşma bazen boyle ağır durumlara gelebılıyor ınsan sağliklı düşünebilse zaten bu konumda olmaz kım kime yalvarmak ister insan olanin başina herşey gelebilir
bazen boyle takıntilı aşklar olabilıyor ve bu berbat bi durum en berbatida kendinin frarkında olamiyorsun her yaptiğin çok normal gelıyorbizde geldik arkadasim boyle durumlara ama bizi bu kadar kisi uyarinca bir toparlanmaya calistik arkadas hala nasil doner pesinde madem dedigimizi yapmayacak konu acip bizi sinir etmesin o zaman insan bir hemcinsini boyle gorunce kurtarmak istiyor ama bu kiz illa bogulacagim diyor ben
işte buuu emin ol kazanacaksin sadece sabirHaklısınız ablalarr arkadaşlar çok haklısınız gururum kalmadı yalvardim çok sevdim kendime hakim olamadım bu saatten sonra yapabileceğim bişey de yok gibi görünüyor sosyal medya hesabım yok zaten ordan bişeyler yapsam en iyisi Susup beklemek hayırlısı
Yok hayır yazmam anladım hatami keşke yazmadan önce buraya konu açsaydmbence sen vazgecmezsin ama neyse
Aman çalışmıyor işte organı
Sizinle uğraşmaya vaktim de yok halim de reyting peşinde değilim ama sen şov peşindesinReyting getirecek bütün konuları deniyorsun. Birazdan 'hamileyim' de dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?