- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
o verdiğin değeri yildirim hıziyla gerı aldiğın zaman kıymete biniyorsun bakıyorki yoksun benim için geberen kıza ne oldu diyor ve dankkk ediyor bu defada o senin peşınde koşuyor eski senı bulabılmek için biraz uzak dur benceBen en başta yaptım hatayi ona haddinden fazla değer vererek biliyor onsuz yapamayacağımi
Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Sen hep böyleysen döneceğini pek sanmam. Hem neden terk edemesin? Sahibi misin??Beni terk edemez zarar vereceğim ona
O zaman o da döner mi pekio verdiğin değeri yildirim hıziyla gerı aldiğın zaman kıymete biniyorsun bakıyorki yoksun benim için geberen kıza ne oldu diyor ve dankkk ediyor bu defada o senin peşınde koşuyor eski senı bulabılmek için şahsen denenmiştir cnm tecrübe konuşuyor
Neden ki suan ki Psikolojile bunları düşünmem gayet normalKonu sahibi dizilerde ki öteki kadın saplantılığına büründü bile. Ben artık gerçek olduğuna inanmıyorum.
Arayip sormasam donermiDönmez.yalvardığın için dönmüyor zaten.senin gibiler ne yazik ki sürünmeye mahkum arkadaş..erkekler ne yazik ki egolarıyla hareket eden varlıklar.Bence de gerçek aşkta ego olmamalı ama sanırım bende egomla hareket ederim.Domuz gibiyimdir asla aramam,2 yıl aramasın aramam,bunu bilirler çok iyi..önce şaşırırlar (genelde senin gibi kadınlara alışık olduklarından) daha peşimden gelmeyene rastlamadım.
İmza:Afrodit
SayılırimSen hep böyleysen döneceğini pek sanmam. Hem neden terk edemesin? Sahibi misin??
Nasıl yani??Erkek değil kim kabul eder onu
Aman çalışmıyor işte organıNasıl yani??
Her zaman biraz duygularini bellı etmemen iyidir bi erkeği hayatinin merkezine koyarsan terkedilmek kaçınilmaz gerçekten sevmiyorsa çekıp vursanda fayda etmez ama sevıyorsa yokluğun koyar biraz uzaklaş rahat birak düşünmesine fırsat verO zaman o da döner mi peki
Konuyu tam anlatsan yardımcı olabilirz belki ama şu an için sen aradıkça o kaçmaya devam edecektir. Bir süre unutmuş gibi davran ki saşırsın o daSayılırim
Doner canim dene benceO zaman o da döner mi peki
Ee ne olacak peki bu şekilde?? Küçümsemek değil derdim sakın yanlış anlaşılmasın.. Evlilik mi düşünüyorsun bu kişiyle ??Aman çalışmıyor işte organı
Madem öyle daha niye adamı istiyorsun? Sence de dediğin şeylerde bir terslik yok mu?O benim hayatımı hayallerimi çaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?