Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Ben en başta yaptım hatayi ona haddinden fazla değer vererek biliyor onsuz yapamayacağımi
o verdiğin değeri yildirim hıziyla gerı aldiğın zaman kıymete biniyorsun bakıyorki yoksun benim için geberen kıza ne oldu diyor ve dankkk ediyor bu defada o senin peşınde koşuyor eski senı bulabılmek için biraz uzak dur bence

Son düzenleme:
Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim

Dönmez.yalvardığın için dönmüyor zaten.senin gibiler ne yazik ki sürünmeye mahkum arkadaş..erkekler ne yazik ki egolarıyla hareket eden varlıklar.Bence de gerçek aşkta ego olmamalı ama sanırım bende egomla hareket ederim.Domuz gibiyimdir asla aramam,2 yıl aramasın aramam,bunu bilirler çok iyi..önce şaşırırlar (genelde senin gibi kadınlara alışık olduklarından) daha peşimden gelmeyene rastlamadım.
İmza:Afrodit

O zaman o da döner mi peki

Arayip sormasam donermi

O zaman o da döner mi peki
Her zaman biraz duygularini bellı etmemen iyidir bi erkeği hayatinin merkezine koyarsan terkedilmek kaçınilmaz gerçekten sevmiyorsa çekıp vursanda fayda etmez ama sevıyorsa yokluğun koyar biraz uzaklaş rahat birak düşünmesine fırsat ver

Bu durumda senin terk etmen gerekirdi onun degil..saplantılısin heralde bi psikologa görünmelisin,haketmedigini bile bile yalvarmak bunun aciklamasi yok.

Haklıysanız bırakın o yalvarısın siz niye yapıyorsunuz bunu ? Şimdi o ahh karıcığım bana yalvarıyor demek ki hatasını anladı diyip göğsünü kabartıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…