- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi generalsmoker
-
yaa sen gerçekmisin kafami buluyorsun bizleeAman çalışmıyor işte organı
Arayip sormasam donermi
Lutfen oncelikle sakin ol. Krize girmis gibi davraniyorsun. Kimse sana donup donmeyeceginin garantisini yada kesin dondurmenin formulunu veremez burda. Sana sadece tavsiye verebiliriz. Duygusal bir insan olabilirsin. Bu hayatin sonu degil. Insanlar ailelerini kaybediyorlar ama bir sekilde hayat devam ediyor. Birilerine yada birseylere zarar vermeyi dusunme. Hayatinda o olmadan once nasil yasiyorsan oyle devam et. Cevrende o adam yuzunden kimse kalmadiysa cevreni degistir. Kurslara gidebilirsin hobiler edinebilirsin. Bosanip cocuklariyla yeni hayat kuran insanlar varken sen sevgilinden ayrildin diye dunyanin tepetaklak olmasi normal degil. Gerekiyorsa, ki ben gerektigini dusunuyorum psikolojik destek almalisin.Arayip sormasam donermi
Evlilik düşünüyorum o da düşünüyordu ben kabul ettim herseyiyle ama o neyine guvendi böyle anlamadımEe ne olacak peki bu şekilde?? Küçümsemek değil derdim sakın yanlış anlaşılmasın.. Evlilik mi düşünüyorsun bu kişiyle ??
Beni terk edemez zarar vereceğim ona
Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama eğer gerçekse karşındaki kişi nasıl olursa olsun gururundan taviz verme. Bırak gitmek isteyen gitsin.Evlilik düşünüyorum o da düşünüyordu ben kabul ettim herseyiyle ama o neyine guvendi böyle anlamadım
Erkekliği olmayan birıylemi evlenmeyi düşünüyorsun bu çok ağır bi yükEvlilik düşünüyorum o da düşünüyordu ben kabul ettim herseyiyle ama o neyine guvendi böyle anlamadım
PekiKonu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama eğer gerçekse karşındaki kişi nasıl olursa olsun gururundan taviz verme. Bırak gitmek isteyen gitsin.
Nasıl yani karıştırmayınOrganı çalışmıyor dediğin adamdan hamile olduğunu mu iddia ediyodun sen
Hamile miymiş ?? Ben orayı kaçırdımmmmOrganı çalışmıyor dediğin adamdan hamile olduğunu mu iddia ediyodun sen
Güzel yerden yakaladn tebrıklerrr demekkı sahte bi konuya girtlak patlatiyoruzz bizzOrganı çalışmıyor dediğin adamdan hamile olduğunu mu iddia ediyodun sen
Sırf sevdiğim için benden başkası alay etmesin dalga gecmesin diye istedimErkekliği olmayan birıylemi evlenmeyi düşünüyorsun bu çok ağır bi yük
Bu hamilelık olayi başka bi konuda vardi sankiOrganı çalışmıyor dediğin adamdan hamile olduğunu mu iddia ediyodun sen
Yemin ederim kesinlikle öyle onu söylememin sebebi bu kadar ısrar etmemin sebebinin birlikte olduğum için olduğunu düşünmeyin diyeGüzel yerden yakaladn tebrıklerrr demekkı sahte bi konuya girtlak patlatiyoruzz bizz
Bir araştır istersen ama ben sanmıyorum benle alakası yokturBu hamilelık olayi başka bi konuda vardi sanki
Galiba çünkü o konuda dolandirıcilıkda vardi bende okudumAyy özür dilerim arkadaşlar hamilelik konusunda yanılmışım konu sahibi özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?