Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Arayip sormasam donermi

%97 evet ama 1 aydan falan bahsetmiyorum gerekirse 8 ay aramıcaksın..o merak edip arayacak seni..senin hayatına devam ettiğini,onun bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlayınca paçaları tutuşur.Hayatımda hiçkimseden ayrıldığımda ya da kavga ettiğimde ne sosyal hesaplarımda en ufak paylaşım yaptım ne bir mesaj vermeye çalıştım.Çünkü bunlar onu önemsediğimi gösterir.Önemsendiğini düşünen adamında burnu yere inmez.

Ha bu söylediğim tabi gerçek ve sağlıklı ilişkiler için geçerli değil.Sağlık bir ilişkiyi ego değil, beyin ve kalp eşit oranda yönetir.Sizinkisi hatta dışardaki %99 ilişki bu kategoriye girmiyor malesef.Bulursanız sağlıklısını kaçırmayın zaten :)

Arayip sormasam donermi
Lutfen oncelikle sakin ol. Krize girmis gibi davraniyorsun. Kimse sana donup donmeyeceginin garantisini yada kesin dondurmenin formulunu veremez burda. Sana sadece tavsiye verebiliriz. Duygusal bir insan olabilirsin. Bu hayatin sonu degil. Insanlar ailelerini kaybediyorlar ama bir sekilde hayat devam ediyor. Birilerine yada birseylere zarar vermeyi dusunme. Hayatinda o olmadan once nasil yasiyorsan oyle devam et. Cevrende o adam yuzunden kimse kalmadiysa cevreni degistir. Kurslara gidebilirsin hobiler edinebilirsin. Bosanip cocuklariyla yeni hayat kuran insanlar varken sen sevgilinden ayrildin diye dunyanin tepetaklak olmasi normal degil. Gerekiyorsa, ki ben gerektigini dusunuyorum psikolojik destek almalisin.

bence siz agir sapik ve yapiskansiniz ve bu adam size donmeyecek 14 sayfadir soyluyor millet bitmis bitmis aynisini bir erkek bana yapsa vallahi sikayetci olurum zarar veririm diyorsun yâ adama burasi dag basi degil adamin eli de armut toplamiyor ya oda sana zarar verir ya da gider wuc duyurusunda bulunur kendine gel be ay bu ne yapiskan., Erkeklik organi da kalkmiyo dedin ya artik her seyin tedavisi var biraz mantikli ol sana mecbur falan degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…