- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Valla bilemem neden geri verdiğini umrumda da değil açıkçası :)İlla altın alınması gerekiyor diye bir şart yok. Altın yerine para da verilir bizde, bizim oralarda. Kimse de altın yerine niye para taktı demez. İlginç de değil. Hayıe yani altını bozdurduğunds da o altın paraya dönüşmeyecek mi? Asıl ilginç olan para verilmesini tuhaf gören ayıp gören kişilerin düşüncesi. Zaten para çoksa takardım konu o değil ki ben onu sormuyorum herkes de para vermemize takmış konuyu. Kaynımla eşim arasında para altın konusunda böyle birşey olmaz, iletişimleri böyle değil. Yani bana para verdi altın yerine ayıp etti gibi bir düşünce yok. İkisi de öyle biri değil. Dediklerinizi bizde düşündük ama kendi anne babasının bebeğe künye almask daha doğru geldi bize de, o yüzden künye vs yaptırmadık çünkü ilk çocuğa kendileri yaptırmışlar. Bir cumhuriyet altını 2000 2500 tl??? Para çoksa derken ben 2500 tllik bir altını nasıl takayım?? Sonuçta bebek bu gelin değilAyrıca ona yaptığımın aynısını kendi yeğenime de yapmalıyım, onun doğumu da çok yakında 2500 2500 etti mi 5000??? Ben ne yiyip içcem
siz zenginsinşz galiba..
Vay haini vay ayıp etmiş 50 100 lirayı geri vererek yazsak dört köşe olurdun ne bilelim biz neden geri verdi onlara sorsana???
Bazıları kendi derdini benim derdim sanıyor herhalde, üstüne de soru yönetiliyor, yetmiyor istediği cevabı değil kendi düşüncemi yazdım diye benim param yok kie öbür yeğenim var kie diyor banane çokta umrumda ayağını yorganına göre uzat bilemem iletişimini kültürünü maddi durumunu