Yaptığımın yanlış olup olmadığını öğrenmek için açtım. Bunu düzgünce söyleyenlere hak da verdim ve bitiricem de ilişkimi ama kimsenin aşağılamaya hakkı yokGidin doya doya sarilin o zaman kendini bu kadar haklı buluyorsan niye buraya konu açıyorsun ki?
Ee o zaman git kiza sor yaptigim yanlis mi ? diyeAldatan ben değilim ama
Sorun ne o zaman güzel kardeşim liseli misin yok sarılmak iyi geliyor bilmemne hadi sevgili olmak istiyorum desen yüzde bir bile olsa anlayacağım da şuan amacın ne önce kendine bir sor bunu. Sırf sarılmak iyi geliyor diye yaptığın şey yüzünden ilerde kendine olan saygını kaybedeceksin belki de kendinden tiksineceksin. Egon okşanıyor belli ki diğer kıza karşı kendini üstün hissediyorsun ama alakası yok. Metres gibi kullanılmak hoşunuza mı gidiyor yani birilerinin can sıkıntısını gidermek için kullanılan şeye oyuncak denir oyuncak olmayın. O adam iki gün sonra senin değil o kızın arkasında durur ayrılamıyorum falan bahane kız kafasına silah mı dayıyor sankiBakın bana ailene sarıl o zaman denildi bende sarılamadığımı söyledim duygu sömürüsü yapamadım. Ha ailem olmasa arkadaşlarıma sarılırım sorun o olsa zaten.
Aldatan ben değilim ama
Bir sevgilisi var biliyorsunuz % 90 kızı kullandı ayrılamıyor diyorsunuz. EE sıradaki kişi siz olacaksınız, sonra başka kız ile sarılacak. O kız da diyecek şimdi suçlu ben miyim? Kim peki? Adam suçlu. Eee o adamla bile bile takılan masum mu? Hadi masum diyelim, bu durumda ne oluyor sizce? Saf, Enayi, Keriz... Tabi siz diyorsunuz 1 ay daha sarılalalım sevgili olmak istemiyorum... Çok mu yanlış olur? Sizin için çok çok en çok yanlış olur.Aldatan ben değilim ama
Ona karşı hiç bir şekilde kendimi üstün hissetmiyorum. Hiç bir zaman da öyle bişey düşünmedim. Karşılıklı olarak mutlu oluyoruz nedenini bilmiyorum gerçekten oyun oyuncak gibi bir durum yok. Birbirimize iyi geliyoruz. Ama gördüm zaten yanlışımı ve düzelticem en kısa zamandaSorun ne o zaman güzel kardeşim liseli misin yok sarılmak iyi geliyor bilmemne hadi sevgili olmak istiyorum desen yüzde bir bile olsa anlayacağım da şuan amacın ne önce kendine bir sor bunu. Sırf sarılmak iyi geliyor diye yaptığın şey yüzünden ilerde kendine olan saygını kaybedeceksin belki de kendinden tiksineceksin. Egon okşanıyor belli ki diğer kıza karşı kendini üstün hissediyorsun ama alakası yok. Metres gibi kullanılmak hoşunuza mı gidiyor yani birilerinin can sıkıntısını gidermek için kullanılan şeye oyuncak denir oyuncak olmayın. O adam iki gün sonra senin değil o kızın arkasında durur ayrılamıyorum falan bahane kız kafasına silah mı dayıyor sanki
Sevgilin ya da esin seni aldattiginda gider kiza sarilirsin artik adamin karakterini ortaya cikardi diyeAldatan ben değilim ama
Tebriklerr!!!Ona karşı hiç bir şekilde kendimi üstün hissetmiyorum. Hiç bir zaman da öyle bişey düşünmedim. Karşılıklı olarak mutlu oluyoruz nedenini bilmiyorum gerçekten oyun oyuncak gibi bir durum yok. Birbirimize iyi geliyoruz. Ama gördüm zaten yanlışımı ve düzelticem en kısa zamanda
Şu an baya güldüm ne yüzle güldüğümü bilmiyorum amaSevgilin ya da esin seni aldattiginda gider kiza sarilirsin artik adamin karakterini ortaya cikardi diye
2
Şu an baya güldüm ne yüzle güldüğümü bilmiyorum ama
Dalga geçmiyorum sadece halime gülüyorum. Güldüğüm için de yargılayacak değilsinizdir umarımGulunecek bir sey yok dalga gectiginiz icin artik bilerek boyle bi konu actiginizi duusnmeye basladim
Gülmek iyi geliyordur belki, yumuşak yumuşak konuşup, "birbirimize iyi geliyoruz" minvalli cümleler kurunca yaşanan olayın vahameti ortadan kalkıyor sanılıyor son zamanlarda.Bu cümleler de moda oldu, "birbirimize iyi geliyoruz, bir hoşluk hissediyoruz, yaralarımızı sarıyoruz, hayatı omuzluyoruz vs." böyle konularda kullanılınca kulağa daha bir samimiyetten uzak geliyorlar.Gulunecek bir sey yok dalga gectiginiz icin artik bilerek boyle bi konu actiginizi duusnmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?