Kesinlikle katiliyorumGülmek iyi geliyordur belki, yumuşak yumuşak konuşup, "birbirimize iyi geliyoruz" minvalli cümleler kurunca yaşanan olayın vahameti ortadan kalkıyor sanılıyor son zamanlarda.Bu cümleler de moda oldu, "birbirimize iyi geliyoruz, bir hoşluk hissediyoruz, yaralarımızı sarıyoruz, hayatı omuzluyoruz vs." böyle konularda kullanılınca kulağa daha bir samimiyetten uzak geliyorlar.
ikisinin arasındaki ilişkiye dayanarak kendi ilişkin hakkında çıkarımda bulunuyorsan, bu seni yönlendiriyorsa, “bazı şeyleri gözlerimle gördüm” diyorsan bu yakından takiplemek oluyor.Yakından takip etmiyorum. Görüştüğümüzde öğrendim hepsini bazı şeyleri gözümle gördüm. Bu arada bir iki cümleyle çok yanlış çıkarımda bulunmuşsunuz. En başında sevgilisi olduğunu bilmediğim zaman da bana çok iyi geliyordu. Ve ben onu sahiplenmek istemiyorum
Onunla beraber olduğum dönemde ona aşık değildim şu andaki gibi yanında huzur buluyordum. Onunla sevgili olmaktan bile emin değildim. Üstelik bunu öğrendiğimde onu dinlemedim bile direk bitirdim yani başkasının olan tatlı gelir mevzusu olmadı öyle olsa o zaman da devam edebilirdim. Evet kendimi kötü hissetsem de varlığı bana iyi geliyor. Ama haz vermiyor. Gözlemleme konusuna gelince inanın hiç sorgulamadım kendisi ilk buluşmamızda bahsetti. Ya hadi ordan gibi söylemlerime karşılık bişeyleri gösterdi. Çünkü birbirimizle sohbet ettik ilk önce sadece. Evet sebep olmak istemiyorum o da doğru. Şu an yaptığımla ona ayrıl demek bana göre çok farklı. Ben olmasam da belki bu çocuk başkasıyla aldatıcak onu. Ben olmasam da ilişkileri kötü gidicek ama ben hadi ayrıl benimle ol dediğim an ( yapar ya da yapmaz demiyorum) eğer ayrılırsa o an için sebep ben olacağım ve bu kendimi yüceltmek değil o an için o kızın üzülmesine sebep olmak istemiyorum bu.ikisinin arasındaki ilişkiye dayanarak kendi ilişkin hakkında çıkarımda bulunuyorsan, bu seni yönlendiriyorsa, “bazı şeyleri gözlerimle gördüm” diyorsan bu yakından takiplemek oluyor.
En başından sevgilisi olduğunu bilmiyordun fakat öğrendikten sonra ilgin arttı, sarılması iyi geldi, ‘kendini kötü hissettiğini’ söylesen de aslında varlığı sana ayrı bir haz verdi. tanımayıp bilmediğin insanlarla paylaşıp içini ferahlatmak istedin, hazzını paylaşmak istedin. ‘Sebep olmak istemediğin’ noktasındaki erdemli düşüncelerini aktarıp kendini yücelttin, ‘ayrılırsa onu kabullenmeyeceğin, sahiplenmeyeceğin ’ düşüncesini dışa vurarak başkasına ait olanın kıymetli olması noktasındaki düşüncemi destekliyorsun. ayrılmayacağını bildiğin için istemiyorum diyorsun.
seni buradan yazdıkların kadar tanıyabiliriz fakat sen vicdanınla, iç sesinle baş başasın.
Madem öyle, başkasının yarasına derman olmuş, çekince yarayı kanatacak enfeksiyonlu bir yara bandı yerine, sahipsiz steril bir yara bandı işinizi görürOnunla beraber olduğum dönemde ona aşık değildim şu andaki gibi yanında huzur buluyordum. Onunla sevgili olmaktan bile emin değildim. Üstelik bunu öğrendiğimde onu dinlemedim bile direk bitirdim yani başkasının olan tatlı gelir mevzusu olmadı öyle olsa o zaman da devam edebilirdim. Evet kendimi kötü hissetsem de varlığı bana iyi geliyor. Ama haz vermiyor. Gözlemleme konusuna gelince inanın hiç sorgulamadım kendisi ilk buluşmamızda bahsetti. Ya hadi ordan gibi söylemlerime karşılık bişeyleri gösterdi. Çünkü birbirimizle sohbet ettik ilk önce sadece. Evet sebep olmak istemiyorum o da doğru. Şu an yaptığımla ona ayrıl demek bana göre çok farklı. Ben olmasam da belki bu çocuk başkasıyla aldatıcak onu. Ben olmasam da ilişkileri kötü gidicek ama ben hadi ayrıl benimle ol dediğim an ( yapar ya da yapmaz demiyorum) eğer ayrılırsa o an için sebep ben olacağım ve bu kendimi yüceltmek değil o an için o kızın üzülmesine sebep olmak istemiyorum bu.
Ayrılmayacağını bildiğin için demişsiniz evet bunu bilemem haklısınız ama ben nolursa olsun onunla sevgili olmak istemiyorum bu konuda netim. Bunun sebebi başkasının olanın tatlı gelmesi değil ona aşık değilim. Onun gibi biriyle olmam bu iki sebepten dolayı ayrılsa da onunla olmam
Teşekkür ederim haklısınızMadem öyle, başkasının yarasına derman olmuş, çekince yarayı kanatacak enfeksiyonlu bir yara bandı yerine, sahipsiz steril bir yara bandı işinizi görür
Konu sahibinin yorumlarını okurken sinir bastı resmen beni.daha çok tepki almak için yazıyor sanki.Bu da kk dan intikam almak için açmasın böyle konu.
Valla ben gerçeği söyledim. Son zamanlardaki moda nedir bilemeyeceğimGülmek iyi geliyordur belki, yumuşak yumuşak konuşup, "birbirimize iyi geliyoruz" minvalli cümleler kurunca yaşanan olayın vahameti ortadan kalkıyor sanılıyor son zamanlarda.Bu cümleler de moda oldu, "birbirimize iyi geliyoruz, bir hoşluk hissediyoruz, yaralarımızı sarıyoruz, hayatı omuzluyoruz vs." böyle konularda kullanılınca kulağa daha bir samimiyetten uzak geliyorlar.
Aslında sorunun kaynağı burada sanırım. Bana yapılsa ben kıza değil sevgilime kızardım kızdan değil ondan nefret ederdimVe kendine yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma..
tamam da sonucta kimden nefret ettigin degil mesela sana sevgilinin bunu yapmasini ister miydin? Mesele buAslında sorunun kaynağı burada sanırım. Bana yapılsa ben kıza değil sevgilime kızardım kızdan değil ondan nefret ederdim
İstemezdim tabikitamam da sonucta kimden nefret ettigin degil mesela sana sevgilinin bunu yapmasini ister miydin? Mesele bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?