Yaptığım çok mu yanlış ?

Prensip olarak kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da yapmam.

Size de aynısını öneririm konu sahibi.

Kesinlikle katiliyorum

Konu sahibi duygusal bir bosluk yasiyor bence ve karsisindaki kisi de iliskisini kotuledigi icin vicdanlarini rahatlatiyor olabilirler ama erkek tam bi karaktersiz o net kiz basta bilmiyormus sonradan devam
Etmesi yanlis

ikisinin arasındaki ilişkiye dayanarak kendi ilişkin hakkında çıkarımda bulunuyorsan, bu seni yönlendiriyorsa, “bazı şeyleri gözlerimle gördüm” diyorsan bu yakından takiplemek oluyor.
En başından sevgilisi olduğunu bilmiyordun fakat öğrendikten sonra ilgin arttı, sarılması iyi geldi, ‘kendini kötü hissettiğini’ söylesen de aslında varlığı sana ayrı bir haz verdi. tanımayıp bilmediğin insanlarla paylaşıp içini ferahlatmak istedin, hazzını paylaşmak istedin. ‘Sebep olmak istemediğin’ noktasındaki erdemli düşüncelerini aktarıp kendini yücelttin, ‘ayrılırsa onu kabullenmeyeceğin, sahiplenmeyeceğin ’ düşüncesini dışa vurarak başkasına ait olanın kıymetli olması noktasındaki düşüncemi destekliyorsun. ayrılmayacağını bildiğin için istemiyorum diyorsun.
seni buradan yazdıkların kadar tanıyabiliriz fakat sen vicdanınla, iç sesinle baş başasın.

Bir sey yanlis mi dogru mu diye karar vermek istersen kendine sunu sor “bana yapilsa ne hissederdim?”

Onunla beraber olduğum dönemde ona aşık değildim şu andaki gibi yanında huzur buluyordum. Onunla sevgili olmaktan bile emin değildim. Üstelik bunu öğrendiğimde onu dinlemedim bile direk bitirdim yani başkasının olan tatlı gelir mevzusu olmadı öyle olsa o zaman da devam edebilirdim. Evet kendimi kötü hissetsem de varlığı bana iyi geliyor. Ama haz vermiyor. Gözlemleme konusuna gelince inanın hiç sorgulamadım kendisi ilk buluşmamızda bahsetti. Ya hadi ordan gibi söylemlerime karşılık bişeyleri gösterdi. Çünkü birbirimizle sohbet ettik ilk önce sadece. Evet sebep olmak istemiyorum o da doğru. Şu an yaptığımla ona ayrıl demek bana göre çok farklı. Ben olmasam da belki bu çocuk başkasıyla aldatıcak onu. Ben olmasam da ilişkileri kötü gidicek ama ben hadi ayrıl benimle ol dediğim an ( yapar ya da yapmaz demiyorum) eğer ayrılırsa o an için sebep ben olacağım ve bu kendimi yüceltmek değil o an için o kızın üzülmesine sebep olmak istemiyorum bu.
Ayrılmayacağını bildiğin için demişsiniz evet bunu bilemem haklısınız ama ben nolursa olsun onunla sevgili olmak istemiyorum bu konuda netim. Bunun sebebi başkasının olanın tatlı gelmesi değil ona aşık değilim. Onun gibi biriyle olmam bu iki sebepten dolayı ayrılsa da onunla olmam

Sen de ayrılmasını istemiyorsun çünkü yasak ilişki yaşamak aslında heyecanlı geliyor. Eğer ayrılıp gelse açık açık görüşmeniz bı çekiciliği kalmayacak. Ayrıca sadece sariliyiruz diye kucumsediginiz şeye empati kurun. Babanız annenizden başka bir kadına gidip sadece sarilsa ne düşünürsünüz.

Madem öyle, başkasının yarasına derman olmuş, çekince yarayı kanatacak enfeksiyonlu bir yara bandı yerine, sahipsiz steril bir yara bandı işinizi görür

Yanliş mi? Şş, sacmaliyosun bebegim ne alakasi var

Konu sahibinin yorumlarını okurken sinir bastı resmen beni.daha çok tepki almak için yazıyor sanki.Bu da kk dan intikam almak için açmasın böyle konu.

Bu yorumu şimdi gördüm. Yoo gayette kendimi açıklamak cevap vermek için yazdım yorumları tepki almak gibi bir niyetim yok. Yeterince utanıyorum zaten

Valla ben gerçeği söyledim. Son zamanlardaki moda nedir bilemeyeceğim

Aslında sorunun kaynağı burada sanırım. Bana yapılsa ben kıza değil sevgilime kızardım kızdan değil ondan nefret ederdim
tamam da sonucta kimden nefret ettigin degil mesela sana sevgilinin bunu yapmasini ister miydin? Mesele bu

Kaç yaşındasın? Cidden doğruyu yanlışı bilmiyor musun acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…