Yardim, sigarayi birakamiyorum

Ben iki gün iki hafta birakabilenleri duyunca hayranlik duyuyorum cünkü kisitli zaman bile birakamiyorum... mecburi durumlarda mesela ucak yolculugunda ucakdan inene kadar kafayi yiyorum resmen stres terleme sıkıntı ne ararsan var.
kendinizi bırakmak zorunda olduğunuza şartladığınız için bu kadar panikliyor olabilirsiniz. insana yasaklar daha cazip gelir ya o hesap, bırakmanız gerektiğini düşündüğünüz için daha çok canınız istiyor psikolojik olarak

o kokunun kötü olduğunun farkındadır kullanan herkes ama çözümü var parfüm sakız vs eşiniz de böyle yapsa siz de daha rahat edersiniz bence

Hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım
Icmedim
Çok zordu ama insan ölmüyor sigara içmeyince imkansız degil
Ne mutlu size. Bu konuda kendimi okdar sucluyorumki, hamilelikte bile birakmadim. Hangi zorluklari yasadiniz, mesela bedenen sikintilar oldumu yada asiri sinir?

Insallah insallah... okadar cok istiyorumki. Ama birtürlü birakamiyorum yani kendimi zorlamiyorum bile hani bir gün icmesem ikinci gün dayanamasam yine kendimle gurur duyuyacam bir gpn biraktim diye ama o bile yok. Kokunun igrencligini gercekten tahmin edebiliyorum...

o kokunun kötü olduğunun farkındadır kullanan herkes ama çözümü var parfüm sakız vs eşiniz de böyle yapsa siz de daha rahat edersiniz bence
Parfüm mü, en iğrendiğim şey sigara kokusunun üstüne bide parfüm boca edilmesi.. Sakız maalesef hep ağızda tutabileceği bişey değil sonuçta çalışıyor ve akşam eve gelirken şu bakkaldan bide sakız alayım hayatta demez.. Sigara bağımlılığına bahane yaratıp çözüm yolları sunmayalım yaa, bunların yerine kökünden bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Sakızla parfümle olacak şey değil bu

Aynen aynen mesela kendime hedef koyuyorum iki gün sonra birakacam diye o iki gün boyunca okadar cok iciyorum ki. Ha o gün gelince yine birakamiyorum ayri mesele

Ben hiç kullanmadım ama kullananları gerçekten anlayabiliyorum, hatta derler ki insanın hiç parası olmasa bile yine de sigara alacak parası vardır yani öyle bi bağımlılık. Bu iş kafada başlayıp kafada bitiyor tamamen irade meselesi
Keşke yapabilseniz valla çok isterim bunu

hayatımda sigara içen biri varsa bırakmaya zorlamak yerine çözüm üretmeye çalışırım en basit çözümler de bunlar. sonuçta sigara içmek kişisel bir olay

Maalesef aynen öyle illet birsey... para yokken bile o zikkimin parasi bulunuyor. Bazen gercekten kendi karaktersizligimden utaniyorum ama markete gidip cocuga aglaya aglaya almadigim oyuncagin yerine sigara almak bu düsünceler hep beynimde. Kendimden nefret etme konumuna geldim. Insallah birakabilirim, tesekkür ederim desteginiz icin

Ne mutlu size. Bu konuda kendimi okdar sucluyorumki, hamilelikte bile birakmadim. Hangi zorluklari yasadiniz, mesela bedenen sikintilar oldumu yada asiri sinir?
Mutsuz hissediyordum kendimi
Sürekli sigara geliyodu aklıma
Birkaçgün sonra biraz daha rahattım
Bu kadar dayandım boşa gitmesin içememdiye gazladım kendimi

Peki tamamen birakmayi düsünüyormusunuz
şu an buna kendimi pek hazır hissetmiyorum. ben 5-6 senedir içiyorum aslında. Önceleri hafta sonları günde 3tane falan içiyordum. Bazen bir arkadaşlarla dışarıya çıkarsak ve onlar içiyorsa 5-6tane içiyordum. Onun dışında aklıma gelmiyordu. Yine günde 3 tane içsem bu yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…