- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
- Konu Sahibi MissKitty86
-
kendinizi bırakmak zorunda olduğunuza şartladığınız için bu kadar panikliyor olabilirsiniz. insana yasaklar daha cazip gelir ya o hesap, bırakmanız gerektiğini düşündüğünüz için daha çok canınız istiyor psikolojik olarakBen iki gün iki hafta birakabilenleri duyunca hayranlik duyuyorum cünkü kisitli zaman bile birakamiyorum... mecburi durumlarda mesela ucak yolculugunda ucakdan inene kadar kafayi yiyorum resmen stres terleme sıkıntı ne ararsan var.
o kokunun kötü olduğunun farkındadır kullanan herkes ama çözümü var parfüm sakız vs eşiniz de böyle yapsa siz de daha rahat edersiniz benceKeşke kullanmayan insanlar gibi o kokuyu alabilseniz de bi mideniz kalksa.. Şahsen ben eşimin kendisini zehirlemesini de geçtim o kokuyu midem kaldırmıyor, montlarım hırkalarım ayrı yerde asılıdır. Ellerini yıkasa bile hiçbir şeye dokunmasını istemiyorum. Ama bağımlılık işte zor durum. Sizde yine bi bırakma isteği çabası var. İnşallah başarabilirsiniz
Peki tamamen birakmayi düsünüyormusunuzGünde 1 ile 1,5 paket arasında içiyordum. Şimdi günde 9 ile 15 arasına indirebildim.
Göğüs hastalıkları doktoruPeki o tedaviyi hangi doktorla yapabilirim
Ne mutlu size. Bu konuda kendimi okdar sucluyorumki, hamilelikte bile birakmadim. Hangi zorluklari yasadiniz, mesela bedenen sikintilar oldumu yada asiri sinir?Hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım
Icmedim
Çok zordu ama insan ölmüyor sigara içmeyince imkansız degil
Insallah insallah... okadar cok istiyorumki. Ama birtürlü birakamiyorum yani kendimi zorlamiyorum bile hani bir gün icmesem ikinci gün dayanamasam yine kendimle gurur duyuyacam bir gpn biraktim diye ama o bile yok. Kokunun igrencligini gercekten tahmin edebiliyorum...Keşke kullanmayan insanlar gibi o kokuyu alabilseniz de bi mideniz kalksa.. Şahsen ben eşimin kendisini zehirlemesini de geçtim o kokuyu midem kaldırmıyor, montlarım hırkalarım ayrı yerde asılıdır. Ellerini yıkasa bile hiçbir şeye dokunmasını istemiyorum. Ama bağımlılık işte zor durum. Sizde yine bi bırakma isteği çabası var. İnşallah başarabilirsiniz
Parfüm mü, en iğrendiğim şey sigara kokusunun üstüne bide parfüm boca edilmesi.. Sakız maalesef hep ağızda tutabileceği bişey değil sonuçta çalışıyor ve akşam eve gelirken şu bakkaldan bide sakız alayım hayatta demez.. Sigara bağımlılığına bahane yaratıp çözüm yolları sunmayalım yaa, bunların yerine kökünden bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Sakızla parfümle olacak şey değil buo kokunun kötü olduğunun farkındadır kullanan herkes ama çözümü var parfüm sakız vs eşiniz de böyle yapsa siz de daha rahat edersiniz bence
Aynen aynen mesela kendime hedef koyuyorum iki gün sonra birakacam diye o iki gün boyunca okadar cok iciyorum ki. Ha o gün gelince yine birakamiyorum ayri meselekendinizi bırakmak zorunda olduğunuza şartladığınız için bu kadar panikliyor olabilirsiniz. insana yasaklar daha cazip gelir ya o hesap, bırakmanız gerektiğini düşündüğünüz için daha çok canınız istiyor psikolojik olarak
Alsammi diye cok düsündümNikotin sakızı var eczanede satılıyor tavsiye ederim eşim onla bıraktı 1 yıl .
Anladim tesekkür ederimGöğüs hastalıkları doktoru
Ben hiç kullanmadım ama kullananları gerçekten anlayabiliyorum, hatta derler ki insanın hiç parası olmasa bile yine de sigara alacak parası vardır yani öyle bi bağımlılık. Bu iş kafada başlayıp kafada bitiyor tamamen irade meselesiInsallah insallah... okadar cok istiyorumki. Ama birtürlü birakamiyorum yani kendimi zorlamiyorum bile hani bir gün icmesem ikinci gün dayanamasam yine kendimle gurur duyuyacam bir gpn biraktim diye ama o bile yok. Kokunun igrencligini gercekten tahmin edebiliyorum...
Okudum etkisi olmadi, hatta kendi üzerimde daha büyük baski hissettim herkes bu kitabla birakiyor sen bunuda yapamiyorsun diye...Allen Carr-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabını okuyun. Ben onunla bıraktım.
hayatımda sigara içen biri varsa bırakmaya zorlamak yerine çözüm üretmeye çalışırım en basit çözümler de bunlar. sonuçta sigara içmek kişisel bir olayParfüm mü, en iğrendiğim şey sigara kokusunun üstüne bide parfüm boca edilmesi.. Sakız maalesef hep ağızda tutabileceği bişey değil sonuçta çalışıyor ve akşam eve gelirken şu bakkaldan bide sakız alayım hayatta demez.. Sigara bağımlılığına bahane yaratıp çözüm yolları sunmayalım yaa, bunların yerine kökünden bırakılmasına karşıyım. Sakızla parfümle olacak şey değil bu
Maalesef aynen öyle illet birsey... para yokken bile o zikkimin parasi bulunuyor. Bazen gercekten kendi karaktersizligimden utaniyorum ama markete gidip cocuga aglaya aglaya almadigim oyuncagin yerine sigara almak bu düsünceler hep beynimde. Kendimden nefret etme konumuna geldim. Insallah birakabilirim, tesekkür ederim desteginiz icinBen hiç kullanmadım ama kullananları gerçekten anlayabiliyorum, hatta derler ki insanın hiç parası olmasa bile yine de sigara alacak parası vardır yani öyle bi bağımlılık. Bu iş kafada başlayıp kafada bitiyor tamamen irade meselesi
Keşke yapabilseniz valla çok isterim bunu
Mutsuz hissediyordum kendimiNe mutlu size. Bu konuda kendimi okdar sucluyorumki, hamilelikte bile birakmadim. Hangi zorluklari yasadiniz, mesela bedenen sikintilar oldumu yada asiri sinir?
Anlattiginiz icin tesekkür ederim. Insallah bende birakabilirimMutsuz hissediyordum kendimi
Sürekli sigara geliyodu aklıma
Birkaçgün sonra biraz daha rahattım
Bu kadar dayandım boşa gitmesin içememdiye gazladım kendimi
şu an buna kendimi pek hazır hissetmiyorum. ben 5-6 senedir içiyorum aslında. Önceleri hafta sonları günde 3tane falan içiyordum. Bazen bir arkadaşlarla dışarıya çıkarsak ve onlar içiyorsa 5-6tane içiyordum. Onun dışında aklıma gelmiyordu. Yine günde 3 tane içsem bu yeter bana.Peki tamamen birakmayi düsünüyormusunuz
Ben nikotin sakızı aldım bende işe yaramadı. Ağzımda sakız varken sigara yakıyordum.Alsammi diye cok düsündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?