Müdire arkadaşım uyarı yazmış ama
bakıyorumda yazdığımız uyarıları da dikkate alan yok,
sonrada neden ceza aldım,uyarı aldım demeye başlıyorsunuz...
Arkadaşlar,seviyeli,rencide etmeden,şahsa değil,konuya yorum yapacaksanız yapın.
Burada hiç kimse ,kimseyi aşağlayamaz,rencide edemez,hele hele seviyesiz kelimeler kullanamaz...
önceki sayfada yapılan uyarıdan sonraki,
kuralları bozan bütün mesajlara gereken yapılacaktır...
Lütfen mesajlarınızı yazarken yapıcı olun,yol gösterici olun,yıkıcı olmayın...
Güzel paylaşımlar.
sevgiler...
Ay sanane ya!!neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................kardes ne aceleniz vardı????????madem bu kadar cok arzuluyordunuz birbirinizi o zaman dügünü erkene alsaydınız???????????hayret bişey yaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................kardes ne aceleniz vardı????????madem bu kadar cok arzuluyordunuz birbirinizi o zaman dügünü erkene alsaydınız???????????hayret bişey yaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................kardes ne aceleniz vardı????????madem bu kadar cok arzuluyordunuz birbirinizi o zaman dügünü erkene alsaydınız???????????hayret bişey yaaaa
insanların özel hayatına yorum yapmak için ne bu çaba anlamıyorum.
birisi utanmıyor musun demiş.
ben başlığı yanlış mı okudum?
'nişanlımla ilişkiye grdim utanmalı mıyım?' mı yazıyor başlıkta?
bir bayan da kınamalıyız demiş.:roflol:
evet kınayalım.
ayıplayalım, yüzüne tükürelimki bir daha yapmasın.eyvahedigeldismile
ama unutmayın kınadığınız her şey bir gün karşınıza çıkar bir yerden.
kızlarımıza kötü örnek oluyormuş.
tvde her gün izlediğiniz, çocuğunuza izlettiğiniz saçma sapan kadın programları, diziler hiç kötü örnek olmuyor çünkü.
size ne?
sizin kızınız mı?
bazı hanımlar burada elaleme ahlak dersi vereceğine gidip erkek çocuklarına versinler o dersi.
bu ülkede bu işi erkeğin elinin kiri olarak gören anne babaların sırtını sıvazlayarak çapkınlığa(!) gönderdikleri erkekler de szn çocuklarınız.
ilginçsiniz yani.
evlenince yapan herkesin başı göğe eriyor da o yüzden sizin bir sürü derdinizi okuyoruz eşle ilgili sorunlar bölümünde.
+
konu sahibi benim de önerim herkesin söylediği şey.
bir jinekologtan yardım almanız en doğrusu.
insanların özel hayatına yorum yapmak için ne bu çaba anlamıyorum.
birisi utanmıyor musun demiş.
ben başlığı yanlış mı okudum?
'nişanlımla ilişkiye grdim utanmalı mıyım?' mı yazıyor başlıkta?
bir bayan da kınamalıyız demiş.:roflol:
evet kınayalım.
ayıplayalım, yüzüne tükürelimki bir daha yapmasın.eyvahedigeldismile
ama unutmayın kınadığınız her şey bir gün karşınıza çıkar bir yerden.
kızlarımıza kötü örnek oluyormuş.
tvde her gün izlediğiniz, çocuğunuza izlettiğiniz saçma sapan kadın programları, diziler hiç kötü örnek olmuyor çünkü.
size ne?
sizin kızınız mı?
bazı hanımlar burada elaleme ahlak dersi vereceğine gidip erkek çocuklarına versinler o dersi.
bu ülkede bu işi erkeğin elinin kiri olarak gören anne babaların sırtını sıvazlayarak çapkınlığa(!) gönderdikleri erkekler de szn çocuklarınız.
ilginçsiniz yani.
evlenince yapan herkesin başı göğe eriyor da o yüzden sizin bir sürü derdinizi okuyoruz eşle ilgili sorunlar bölümünde.
+
konu sahibi benim de önerim herkesin söylediği şey.
bir jinekologtan yardım almanız en doğrusu.
prenses yaklasık 5 yıldır beraberız o yüzden beklemedı nısanlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?