yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

Gençlere ve bekarlara iyi örnek olmak isteyenler,
Eğitim sisteminin kalitesini artırmak için çalışsın...:hulya:

Herhangi bir dinin kurallarına dayanarak nişanlı bir çiftin cinselliğini günah sayanlar,
Kendilerine baksın...
(herkesin dini ve inancı kendine. herkes Müslüman olacak diye bir kaide de yok üstelik.)

Üstüne bir de 'inşallah hamile kalırsın' diye beddua edenler ve cinselliği 'halt yemek' olarak görenler de, bence acilen bir psikolojik destek alsın...şutarafagitti

ayşemcan hanım, siz de, sadece prezervatife güvenmeyin...:1ninca:
yumurtlama döngünüze dikkat edin ve bir jinekologdan bilgi alın...buyrunnnnnnnnn
doğum kontrol hapları da zararlı değildir cnm...

Ahlaksız diyenler,
Ahlaksızlığın birini tanımıyorken ona hakaret etmek,
Küçük düşürmek
olduğunu bilmiyorlar, bilmezler.
Onlar sadece işlerine geleni bilir...

arkadaşım bence en doğrusu dra gitmen ben pkoyum sonradan öğrendim belki bir sorunun vardır yada nasıl korunabileceğini danışırsın

birde yorum yazan arkadaşlar bence insanları yargılamak bize düşmez bize yanlış gelenler başkalrına doğru gelebilir

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................kardes ne aceleniz vardı????????madem bu kadar cok arzuluyordunuz birbirinizi o zaman dügünü erkene alsaydınız???????????hayret bişey yaaaa

:enbuyukkk:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................kardes ne aceleniz vardı????????madem bu kadar cok arzuluyordunuz birbirinizi o zaman dügünü erkene alsaydınız???????????hayret bişey yaaaa

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

asıl size hayret !!!
insanların özel hayatı,cinsel tercihleri bu sitede neden bu kadar sorun oluyor anlamıyorum.. konu sahibi ilişkiye giriyorum,girmemeli miyim demiyor.. korunma yöntemi konusunda daha da fazla bilgi sahibi olmak istiyor..

Evlilik öncesi,
evlilik dışı,
hiç evlilik düşünmeden ilişki kişilerin tercihi.Tercihlerimizi seçerken bizi ve yaşantımızıda yansıtması gerek.
Yani;
madem böyle bir tercihte bulunmuşsunuz o zaman bunun aksi sonuçlarıda sizi pek korkutmamalı.
Olursa olur...
Ha burada %100 başarılı yöntem yoktur.
Ona göre;eğer sizin için aksi bir sonuç felaket olacaksa o zaman erteleyeceksiniz bu durumu evlenene kadar.
Olurda bir yıl içinde bir kaza yaşanırsa eyvah evlenmeden hamile kaldım diye buraya konu açmamak için.

insanların özel hayatına yorum yapmak için ne bu çaba anlamıyorum.
birisi utanmıyor musun demiş.
ben başlığı yanlış mı okudum?
'nişanlımla ilişkiye grdim utanmalı mıyım?' mı yazıyor başlıkta?

bir bayan da kınamalıyız demiş.:roflol:
evet kınayalım.
ayıplayalım, yüzüne tükürelimki bir daha yapmasın.eyvahedigeldismile
ama unutmayın kınadığınız her şey bir gün karşınıza çıkar bir yerden.
kızlarımıza kötü örnek oluyormuş.
tvde her gün izlediğiniz, çocuğunuza izlettiğiniz saçma sapan kadın programları, diziler hiç kötü örnek olmuyor çünkü.

size ne?
sizin kızınız mı?
bazı hanımlar burada elaleme ahlak dersi vereceğine gidip erkek çocuklarına versinler o dersi.
bu ülkede bu işi erkeğin elinin kiri olarak gören anne babaların sırtını sıvazlayarak çapkınlığa(!) gönderdikleri erkekler de szn çocuklarınız.
ilginçsiniz yani.
evlenince yapan herkesin başı göğe eriyor da o yüzden sizin bir sürü derdinizi okuyoruz eşle ilgili sorunlar bölümünde.

+

konu sahibi benim de önerim herkesin söylediği şey.
bir jinekologtan yardım almanız en doğrusu.

ayyy canooo valla dikkat et derim. cünküü iliski aninda sürtünmeden yirtilabiliyor prezervatifler. yani hicbirseye güvenme derim. mesela ben hap kullandigim halde hamile kaldimm eee düsünn yaniiii :)
ayyy iyikide kalmisimmm vallaaaa dünyalar tatlisi bir kizim var!

sürekli bir ilişkiniz varsa prezervatif çok akıllıca değil ,, kadın doğum uzmanına gidin size uygun bir korunma yöntemi belirlesin ,,

alkisalkisalkis çok seviyoruz insanların hayatlarına çöreklenmeye hata yaptığında ayıplamaya. ama kimse benim de evladım olacak demiyor. etrafımda ne kadar büyük konuşan varsa hepsinin başına teker teker konuştukları şeyler geldi. birilerini suçlayıp ahlak dersi veriyorsunuz ya asıl hataya düşen sizsiniz uslup ve hareketlerinizle. ha bi de şunu çok merak ederim. aaa şunu yaptın çok günah amaan bu çok ayıp. yahu gideceksem ben gidicem cennete veya cehenneme sende mi geliceksin benle. bi kız bu olayı yaşıyorsa istisnalar hariç yaşını almış aklı fikri olan insandır. bırakın ne yaşıcaksa yaşasın...

Yine aynı muhabbet.Konu bu durumdaki görüşleri sormuyor.Korunma hakkında bilgi istiyor.Herkes müslüman olacak,bizim gibi düşünecek,bizim sahip olduğumuz değerlere sahip olacak diye bir kavram yoktur.Avrupa ülkelerine bakarsak anne baba belli bir yaştan sonra çocuğunu umursamıyor bile,İran'a bakarsak saçlarının 1 telini göstermek namussuzluk.Konu sahibi belki hristiyan,belki atesit...Banane?Sanane?Kime ne?Bu onunla Allah arasında birşeydir.Herkesin kendi hayatı ve buna kimsenin müdahale etmeye hakkı yok.Kimse kimsenin ahlak bekçiliğini yapamaz,namusunu bacak arasında arayıp sorgulayamaz.Kendi işini eline almış mı?Aklı başına gelecek yaşa erişmiş mi?Bundan sonrası artık onu ilgilendirir.Evlenmeyi bekleyemedin mi diyorsunuz ama şunu çok merak ediyorum.İnsan neden güvenmediği birisiyle sözlenir-nişanlanır.Madem öyle direk evlilik olsaydı.Demekki çok iyi tanımış,güvenmişki yaşamış.Bu onu ilgilendirir sadece.Nişanlısı olmasıda gerekmez,sevgilisiylede yatar,bir saat önce tanıştığı birisiyle de.Hayat onun hayatı,hisler onun hisleri.Bu yüzden kimseyi sorgulayıp-yargılayamayız.Zar bozulmadanda yaşamanın yolları var bu duyguları.Öyle yapsa nişanlısından ayrılsa başkasıyla evlenirken onu aldatsa daha mı iyi.Neden insanları olduğu gibi kabullenmek yerine değiştirmeye çalışıp,yargılıyor ve bizim gibi olmasını istiyoruz ki!Birde evlilikten önce cinsel ilişki normalse gebelikten niye korkuyor denilmiş.Benim abim annemle babamın evliliğinden 5-6 sene sonra doğmuş.Bu bir tercih,istek meselesidir.Çocukta,cinsellikte.Kimseye yargılamak-sorgulamak düşmez.Konu sahibininde bence bir jinekologdan yardım alması gerekiyor buradaki yorumlardan önce ilk önce bence doktora danışın

altına imzamı atmaya izin var mı???

vereliniortak

prenses yaklasık 5 yıldır beraberız o yüzden beklemedı nısanlım

İlişkiye girme hakkı kazanma süresi 5 yıl mı.
Neyse.
Madem böyle birşeye karar vermişsiniz, öncelikle araştırılması daha uygun olurdu tabi.
Arkadaşlar yazmış zaten, jinekologla görüşürseniz, hem muayene olmuş olursunuz, hem de sakıncası yoksa, gerekli doğum kontrol hapını verir heralde.

millet gene işi gücü yokmuş gibi ne zaman ilişkiye girilir dersi veriyor hey allahım isteyen istediğini yapar sonuçlarınada kendi katlanır utanılcak bişi olsaydı da kimse yapmazdı haksız mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…