yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

aynen canımm :teytey:

tabiki ALLAH a dine bağlıycağ doğru olanıda bu.ayrıca sizi ilgilendirmez nasıl konuştuğum.

Tabi beni ilgilendirmez. Ben insanları yaşam tarzına,konuşma tarzına,eğitim seviyesine vs. (kişiliği oluşturan unsurlar her neyse) yargılayacak biri değilim. Yaptıklarından utanmaları gerektiğini de söylemem. Herkes kendine bakmalı değil mi???

siz o sekılde korunarakmı kaldınız dıkkat edıyorum ben ama dedıgınız gibi %100 degıl demek %1 bıle yetıyor hamıle kalmaya

yok canım benimki planlı hamilelik
evet hiç bir korunma yönteminin %100 güvenilirliği yok:CüvCüv:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Allah Allah yaaaa.... kız ne sormuş, konu gene namusa, ahlaka, dine çekilmiş... konuya odaklansanız diyorum arkadaşlar... kız ilişkiye girdim yanlış mı yaptım diye sormuyor ki, zaten kime ne yaaa... ister yatar ister kalkar, paşa keyfi bilir... konuya cevabınız varsa verin yoksa kimsenin bekçiliği kimseye düşmedi.

Ayşemcam arkadaşım, malum her korunma yönteminin sakat bir tarafı vardır ama artık yan etkisi yok denecek kadar az doğum kontrol hapları var, üşenirim dersen aylık ya da üç aylık iğneler var koruyan... ikisini bir kullanabilirsin.

yorumlari okudumda, kizcagizi bir linc etmediginiz kalmis... Herkesin istedigi sekilde yasama hakki vardir. Belki size uygun olamayabilir ama sorun nisanlisiyla iliskiye girmesi degil... Hamile kalabilirmiyim diye soruyor. Kimse büyük konusmasin, kinamasin, hepimizin cocuklari var...
Bende esimle evlenmeden önce iliskiye girmedim, 5 sene bekledik bizde ama kimse kimseyi niye girdin veya girmedin diye yargilayamaz...

Bence prezervatif cok güvenilir aslinda ama delinme ihtimali :S
Spiralide dogum yapmamamis kadinlara önermiyor doktorlar...
Koluna implant taktirabilirsin veya dogum kontrol hapi kullanabilirsin canim

Prezervatif kullandığı halde hamile kalanlar var canım. Doğum kontrol hapı kullan demiş bazı arkadaşlar ama bence kullanma. Ben lise ve üniversite döneminde belli aralıklarla kullandım yumurtalık kisti için. Kilo aldırıyor, kimi insanda kıllanma yapıyormuş vs. Bence bir doktora danış, iğne yaptıranlar varmış 6 aylık sanırım ama nasıldır, yan etkisi var mıdır bilemeyeceğim...

Son olarak, burada ya da hiçbir yerde kimseye hesap vermek, açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ne mutlu size ki sevdiğiniz, geleceği paylaşmayı düşündüğünüz, beş yıldır beraber olduğunuz adamla yaşamışsınız bunu. Kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok...

monapisa ve jaippur arkadasım tşk ederım size diğer arkadasların yorumlarınıda takmıuorum gercekten

he kız valla senin yüzünden birde uyarı alıcam banlancan boş polemiklere girip ama iyi tutum kendimi aslında söylenecek okadar çok şey varki o arkadaşlara bu zihniyetler yüzündende ortalık sapık dolu işte

bu konunun sonu kilit belli oldu,niye hiç birşeye anlayışla bakamıyoruzki acaba, sen ben karşıyızdır bu arkadaşın değer yargıları,düşünceleri bakış açısı farklıdır bu kadar basit, hayır bide aşağılamalar falan olmuyor yani :umursamaz:
canım iki korunma yöntemiyle korunman bencede en mantıklı olanı, haptan korkma dr.a danışman en iyisi en sağlıklısı olur.

Konunun bir yerinde spiralle ilgili bir öneri okudum. Çocuk olmadan iyi bir yöntem değil. Doktor sıkıntı yaratabileceğini söyledi. Haplar dengemi alt üst etmişti, onu da kullanmanı pek tavsiye etmem. Bence eldeki en iyi seçenek yine senin şu anda kullandığın yöntem. Kimyasal kullanmak ya da fiziksel müdahale riskleri daha fazla olan yöntemler.

hiç bi yöntem %100 güvenilir değil malesefki eşin geri çekilme yöntemiyle korunsun
nesinize hakim olup düğüne kadar sabrederseniz daha ii olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…