yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

Prezervatif artı takvim yöntemi kullan bence. Riskli günlerde ilişkiden kaçının.

Hamilelik istenmiyorsa evlilik içi veya dışı farketmez. Belki bakamayacağınız çocuğa hamile kalmak istemiyorsunuz, ya da yaşamsal riskiniz var, paranız yok, sakatlık riski var.. daha sayayım mı? Evli olduğumdan bana bir şey olmaz hamile kalabilirim ama sen yapma ne saçma bir mantık. Evli biri sana uygun gelen bir nedenle sorsa yöntem anlatırken araya laf sokmadan cevap verebilirsin tahminim. Herkesin kendine göre koşulları vardır. Evlilik öncesi ilişkide sorun yok, ama bazı düşünce biçimleri ciddi sıkıntılı.

2 dogum kontrol yönteminide uygularsan daha az riskli olur
misal
antibebis hapi + kondom
spiral + kondom
bide reglinden 14,15,16 gün sonralari beraber olmayinkaydirigubbakcemile5

JAıPUCUM msjını aldım ama ben gönderemıyomusum cunku 50 adet msj göndermem gereklıymıs ama dedgını yapıcam cnm

siz konuyu taaaaa benim kızıma kadar getirdiniz.sakız gibi uzattınız.şimdi kalkıpta kımse kımseye namus dersi haram dersi veremez.bu insan ben utanılacak birşey yapmadım dedikten sonra bize laf söylemek düşmez.bellıkı oayarı tutturamamışlar.o onların sorunu.bunu devlet meselesi halıne getirmek çok yanlış.zaten iş işten geçmiş.

valla bazı arkadaşlara pessssss diyorum başkada bişey demiyorum ayol kız ne sormuş siz ne cvp vermişsiniz bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama bu benim için geçerli başkasınınkinden banane ama yok illa bir polemik olcakya neysee konu sahibi sana gelince canım hap kullanmak istemiyosan prezarvatif kullanın biz eşimle yaklaşık 1senedir bu yöntemi kullanıyoruz çok şükür bir sorun çıkmadı hiç bir yöntem 100%100 değil zaten herşey gönlünce olsun tatlımm:teytey::teytey:

adetinin ilk gününden itibaren 14.,15.,16.,17.,18. günler risklidir. Bu günlerde ilişkiden kaçının. Tabi bu adetiniz düzenli ise geçerlidir. Diğer günlerde prezervatif kullanırsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum.

arkadaşımız morrison nasıl aydınlattı dar görüşlü bazı arkadaşlarımızı.tebrikleralkisalkisalkis

ay inan çok üzüldüm....
derdine bak...
yeme sende o haltları ozaman böylede üzülme dimi?
inş kalırsın hamile allahım ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inan çok üzüldüm....
derdine bak...

nekadar tuhaf insanlar var kız ne soruyoooo siz ne yazmışsınız klavye arkasına geçince ahkam kesmke çok kolay galiba lmaz:

her an herşey olabilri
sen bi imam nikahı yap
ondan sonra günah değil zaten
şapkasız kullanabilirsiniz............ :roflol::roflol:

ay inan çok üzüldüm....
derdine bak...
allah aşkına bu nasıl bir yorum yahuu kalırsada kalır size nee yani gerçekten anlamıyorun ne diye hemen saldırıya geçiyosunuz bende tavsip etmiyorum ama banana hayat onun hayatı kız başka bişey sormuş siz ne cvp yazmışsınız pesskötükedihüsokötükedihüso

prezarvetifle korunmakta diğerleri gibi sadece dikkatli ol sonrasında hasar olup olmadığını kontrol et varsa aynı gün içinde ertesi gün hapı al bişicik olmaz.bir ay içinde sadece 1 tane ertesi gün hapı alabilirsin haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…