yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

castra ve prenses006 ya katılıyoru.arkadaş sadece bir soru sormuş onunla ilgilenileceğine durmadan eleştiri.herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir ayrıca.bu konuda kimseye hesap ya da cevap vermeye mecburiyetiniz yok ayrıca.

dogum kontrol hapiyla korunuyordum ama mide rahatsizligi gecirince antibiyotigin d.k hapinin etkisini aldigini bilmiyordum ve hamile kaldim

canim arkadasim spiral taktirmisti hamile kaldi bir ay sonra bebegi dogucak hemde ücüncü

kuzenim prezervatifle korunurken yirtilma sonucu hamile kalmis

yani hic bir korunma yontemi yüzde yüz degil

ama madem ki böyle birseye giristiniz sonucunada katlanmalisiniz

umarim hamile kalipta aldiran vahsilerden olmazsiniz alsanaalsanasmile

herkes düşüncesini sölemekte özgürdür ama tarzımıza dikkat etmek durumundayız yani,eleştiriledebilir ama aşağılayarak hakaretvari sözlerle deil lmaz:

herkes düşüncesini sölemekte özgürdür ama tarzımıza dikkat etmek durumundayız yani,eleştiriledebilir ama aşağılayarak hakaretvari sözlerle deil lmaz:

evet katılıyorum insanlar hiç bir derdini biryerde sanalda bile paylaşamazmı oldu hemen eleştiri ben yapmadım sen neden yaptın misali

konu ne kadar gereksiz uzadı böyle.
illa soruya cevap vermeyelim yargılayalım,kıralım, üzelim...
en kolayı bu değil mi?

melodıcım bi arkadasta gitmiş yorumuma eksı puan vermıs güya kendınce sınırını o sekılde almıs cok komık ya gercekten ben ne sordum konu nereye geldı

ya kızanlarda senı düşündüğünde tatlım,hanı onunla olmasazsa üzülürsün diye,onlrada hak ver,ama bunu hiçbirmiz bilemeyız,hamıle kalırmısın kalmazmısın,konu saçma olmuş,tabiki senı ilişkiye girdiğin için eleştiremyız,ama bedelini ağır ödersin diye sneın düşündüğü için ınsnalar böle diyor,seneye çok,cidden gelin ata bınmış ya kısmet demiş,inşallah evlenırsın onunla,inşallah evlenmeden öle bı kaza başına gelmez,gelincede yapcak birşey yok,çaresine bakarsın,aslında ilaç endüstrisi erkek üzerine yoğunlaşsada erkeler ılaç içse..

konu ne kadar gereksiz uzadı böyle.
illa soruya cevap vermeyelim yargılayalım,kıralım, üzelim...
en kolayı bu değil mi?

şimdi gelelim esas konuya o zaman.ben prezervatifle kotunuyorum şu anda memnunum fakat daha önceden spiralle korunuyodum noldu dersiniz hamile kaldım yani hiçbiri tam korumuyo.demek istediğim ben hamile kalırsam bile evli olduğum için sorun olmaz ama arkadaş için bu biyik bir sorun anlaşılan .o zaman neden evlilik öncesi ilşiki size normal geliyor.?laelaelaelaelae

enduluscm cnm zaten ben hamıle kalırsam eger aldırırım demedım aslada yapma böle bişeyi yanı sadece önlemımı almak istedım daha etkılı nasıl olabılır diye soru sordum bu yanı evlenmezsemde nasip degılse gidip onun kapısına sıgınacak halım yok zaten allah korusun kımsye muhtac degılım yanı cok sükür

aygün hanım lütfen konumla ilgili yorum yapmayınız ve yapan arkadaslarımlada tartısmaaya girmeyınızlmaz:

Herkesin ahlak,namus kavramı farklıdır. ınsanları yargılamak kimseye düşmez burada. Kız doğum kontrol yöntemi soruyor yazılan ilk cevap evlenene kadar bekleyemedin mi oluyor. Bir genç kızın sevdiği erkekle beraber olması için evlilik garantisini beklemesi gerekmez illa. Herkesin düşüncesi kendine. Varsa bildiğiniz iyi bir doğum kontrol yöntemi yazarsınız. Sadece yargılamak için yorum yapmak mantıklı değil. ısteyen evlenmeyi bekler ona da sonsuz saygı duyarım isteyen de beklemez siz de buna saygı duymalısınız. Konu sahibi arkadaşım doğum kontrol hapı kullanmanı tavsiye ederim. Bir uzmana görünmeden almaman lazım tabiki. O gerekli testleri yapıp senin doğum kontrol hapı kullanıp kullanamayacağını belirler ve kullanabileceksen eğer en uygun doğum kontrol hapını verir sana. Bir süre denersin baktın çok yan etkisi oldu sana bırakırsın en kötü. Prezervatif asla yeterli değil doğum kontrolü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…