allah aşkına bu nasıl bir yorum yahuu kalırsada kalır size nee yani gerçekten anlamıyorun ne diye hemen saldırıya geçiyosunuz bende tavsip etmiyorum ama banana hayat onun hayatı kız başka bişey sormuş siz ne cvp yazmışsınız pesskötükedihüsokötükedihüso
doğum kontrol hapının zararı yok mu???? bence yanılıosun benim imanımı gevretti 1 senedir??doğum kontrol hapının zararı yok canım tam tersi faydası var. bence bu kadar tedirgin olacağınıza gidin bir dr a. o sizi hem uzman olarak bilgilendirsin, hemde yardımcı olsun. kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin
imam nikahı yaptıktan sonra da günahtır şekerim.nikahın amacı zaten ilandır.kimsenin bilmediği nikah nikah değildir.her an herşey olabilri
sen bi imam nikahı yap
ondan sonra günah değil zaten
şapkasız kullanabilirsiniz............ :roflol::roflol:
balcım:)madem nişanlın bukadr istekli 2-3 tane birden üstüste taksın
ozmn en sağlıklısı olur
tamam canım doğrusunda hani inşallah hamile kalırsın demek biraz ağır yaniiya güzelim insanların okdar sorunları dertleri var bu dertmi.nişanlısı bu haltı yemeyi biliyosa çözümünüde söylesin
balcım:)
valla bende öyle yapıcam artık her ay bıktım korkulardan:))))
denerim bi ara:))) her markadan birer tane takıcaz artık böyle olmıcak:):)) ama bilmem olurmu cnm olursa yap walla
tamam canım doğrusunda hani inşallah hamile kalırsın demek biraz ağır yanii
bana soruyosan yapmadım canım. beni ailem böyle yetiştirdi..
aa tabi oda arkadaşın düşüncesi ne demek yani sanki yargılamışsın böle bişeye hakkın yok bir ikincisi sen farklı düşünüyor o farklı düşünüyor olabilirsin en dogal bişey üslüba dikkat edelim evt belkide yapmadı veya yaptı ???:2:
sus kıs sakin ol:mymeka: sırnaşık şeybu tür topiklere ne zaman baksam sinirlerim bozuluo size ne milletin hayatından ya kınıyorsunuz yerin dibine sokuyorsunuz da elinize ne geçio?? kimse ne yaşayacağını bilemez.o günleri atlatmış olanlar olabilir ama yakınlarından çıkmayacağı ne malum o kadar dinden bahsediosunuz da ha bire burda yargılama yapıosunuz onun günahı o Allah'la onun arasında size mi kalmış sorguya çekmek.kusur örtmekte gece gibi ol demiş peygamber efendimiz.siz burda biri kusurunu anlatsın da dalga geçsem die bakıosunuz sonra dinden bahsediosunuz.aman ne güzel.iğreniyorum bu tip kendini bilmezlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?