yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

ya güzelim insanların okdar sorunları dertleri var bu dertmi.nişanlısı bu haltı yemeyi biliyosa çözümünüde söylesin

daha 15 önce bir yakınımın kızı erkek arkadaşından hamile kaldığı için evden kaçtı 4 aylık hamile ve iki ailede redetti daha 21 yaşında ikiside dikkat et konu sahibesi hergünde ilişkiye girmiyosunuzya dimi girdiğinde tedbiri elden bırakma

doğum kontrol hapının zararı yok canım tam tersi faydası var. bence bu kadar tedirgin olacağınıza gidin bir dr a. o sizi hem uzman olarak bilgilendirsin, hemde yardımcı olsun. kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin
doğum kontrol hapının zararı yok mu???? bence yanılıosun benim imanımı gevretti 1 senedir??

unutmadan, günü gününe ve ilk olarak bir doktora danışarak kullanacağın doğum kontrol hapı, seni gebelikten %99.9 korur.
yıllarca kullandım, bir kaza yaşamadım.
ama ilk olarak bir jinekoloğa git veya tanıdığın birinin doktorunu arayıp sor.
kimseye de bakma, hayat senin...

Ya şaka bi yana tabiki umarım hamile kalmassında
Yaptığın şey sana normal geliyorsa hamilede kalabilirsin ne varki bunda?
İlişkiye girmek ne kadar normalse hamile kalmakta okadar normal.korkma hiç bence.nasılsa 1 sene sonra evlenceniz

Prezervatif bu, belli olmaz, olur olur kusuru 1 mm lik delik olsa yeter. aklinialirimsmile
Hem bak şöyle düşün bu zamanlarda hamile kalırsan seneye bu zaman düğünde bebişin kucağında kocişinle dansedersin fena mı?
:lepi:
Düğün hediyesi damattan 1 adet nur topu gibi bebek...
Yok böyle büyük hediye sempatiksalakcinni

her an herşey olabilri
sen bi imam nikahı yap
ondan sonra günah değil zaten
şapkasız kullanabilirsiniz............ :roflol::roflol:
imam nikahı yaptıktan sonra da günahtır şekerim.nikahın amacı zaten ilandır.kimsenin bilmediği nikah nikah değildir.

madem nişanlın bukadr istekli 2-3 tane birden üstüste taksın
ozmn en sağlıklısı olur

Evli olunca korunma gereği olmadığını iddia eden arkadaşlar var yahu. Her sene aynı mevsim doğruyorsunuz herhalde. Çünkü normal bir evlilikte bir sorun yoksa her sene bir tane olur.

yargılamayın gerçekten ya yaptığı yanlış olabilir ama bu kadar üstüne gitmenize gerek yok sonuçta artık telafisi olacak bişi değil bu olan olmuşsorduğu sorulara cevap arıo kız siz ne dionuz ya??

beni ailem böle yetiştirdi.diyosunda bizleri de git nişanlının koynuna gir diyerek mı yetiştirdi.bunun aile yetiştirmesi ile ilgisi yok.hepimiz eksik eteğiz.tutturmuş senin kızın olsa böle yapsa dio konuyu sürüde ya resmen

tamam canım doğrusunda hani inşallah hamile kalırsın demek biraz ağır yanii

ya işin şakası o cnm.

şuan ilişki yaşaması ne kdar normalse bebek olması da okadar normal nolucakki hamile kalsa yani??ne güzel düğüne kadar büyür bebişte

bu tür topiklere ne zaman baksam sinirlerim bozuluo size ne milletin hayatından ya kınıyorsunuz yerin dibine sokuyorsunuz da elinize ne geçio?? kimse ne yaşayacağını bilemez.o günleri atlatmış olanlar olabilir ama yakınlarından çıkmayacağı ne malum o kadar dinden bahsediosunuz da ha bire burda yargılama yapıosunuz onun günahı o Allah'la onun arasında size mi kalmış sorguya çekmek.kusur örtmekte gece gibi ol demiş peygamber efendimiz.siz burda biri kusurunu anlatsın da dalga geçsem die bakıosunuz sonra dinden bahsediosunuz.aman ne güzel.iğreniyorum bu tip kendini bilmezlerden

bana soruyosan yapmadım canım. beni ailem böyle yetiştirdi..

kimse kımseyi yargılama hakkına sahip değildir burada bu 1.ikıncisi.herkezin düşünceleri farklıdır ben uslubuma ve neyı nasıl yazacağıma dikkat edecek kapasiteya sahibim.sen beni yönlendirme hakkına sahip değilsin.

sus kıs sakin ol:mymeka: sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…