Yaşadığı şehirden başka bir şehire gelin gelenler..

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
158
Trabzon
arkadaşlar ailenizi görmeye yaşadıkları şehire gittiğiniz de ne kadar kalıyorsunuz?
ve ne aralıklarla gidiyorsunuz?
eşiniz de sizinle gelip sizinle mi dönüyor yoksa...???
bir de:çocuğunuzun olup olmadığını yazarsanız daha iyi olur.

hadi buyurun...
umarım diğer konularım gibi kısmetsiz olmaz bu topig

Son düzenleme:
ben varım beenn aılemı gormeye senede 3 kere falan gıdıyorum eşim bazen gelıyooo bazen gelmıyoo işlerıne baglı su an 6 aylık hamıleyım en son 3 aylık hamıleyken gıtmıştım yıne gıtmeyı planlıyorum dogumdan sonra bebişimin 40 ı cıkana kadar gıdemem artık oda bayramdan sonra falan olur herhlade yaşadıgım sorunlar hepınızle aynı amaaa kültürr farkı var arada neler neler anlat anlat bıtmez bızım derdımız

bende ayrı bır şehırdeyım.2 yada 3 ayda bır görüyorum.eşim herzaman gelmıyor.çocuk yok.

merhaba canım.bende 3 yıllık evlıyım.2,5 aylık oğlum var.sene de bir kere gidiyorum memlekete.aslında tatiller çok ama hep engeller çıkıyor.neyse zaten benimde işime geliyo.yaz tatilim zehir oluyor.bir an önce evime dönmek istiyorum.eşimin memleketine gidince cok sıkıntı oluyor.yazları yayla da geçiriyoruz.köye alışık değilim hayvanlardan cok korkarım ve her gittiğimde mutlaka sorun olur bu durumum.kaşıntı tutar falan.ondan hep huzursuz olurum ve yüzüm gülmez tabi buda ayrı bşi sorun olur.ve daha bir sürü şey...
eşimde çok seviyor köyü tüm tatili orda gecirmek ister.annemlere de birlikte gideriz.orda da bi hafta kalmak bna yeter.ama tabi pat cıkıp gelinmiyor.ben rahat edemiyorum evim evim güzel evim diyerek geçiriyorum tüm yazı.biraz takıntılıyım ben.ondan rahat olmuyor.belki memlekette kendimize ait bi ev ya da bi oda olsa rahat olurum beliki ama şimdilik böyle bi durum söz konusu değil.en cok rahatsız olduğum bi konuda bavullardan.gittiğim yerde dolap vs olmuyor.kendimize ait bi oda da yok tabi.belki 30 kere bavul düzenliyorum.belki basit bi sorun ama en cok rahatsız oluyorum.şimdi bide cocuk var daha daha zor olcak benim için.gitmesek daha güzel olcak ama işte gurbette de tatil geçmez tabi.
şimdiden başladı eşimle tartışmalarım.bakalım neler olacak eminim hiç güzel şeyler olmayacak burnumdan gelcek yine. bu arada bu topiği görmem iyi oldu.takipçisiyim.
biraz uzun oldu ama rahatlıycam bir yer diye düşünüyorum....

eşimin ailesi yakın her dakıka görüyor.ben bazen yada herzaman demelıyım bır araya geldıklerınde gıtmek ıstemıyorum.hiçbiri ile anlaşamıyorum.tabı büyük kavgalar çıkıyor.hemen burda olun gıbı laflardan hoşlanmıyorum.belkı benım programım var.eşim ailesıne hayır diyemıyen biri..çalışan bırıyım hafta sonu evde dınlenmek ıstıyorum. çoğu zaman benım ıstedığim oluyor ben gıtmıyorum eşim yanlız gıdıyor.bu durumdan bıktım.bayramlarda sorun oluyor.kardeşlerı nezaman gelırse ozaman annemlere gıdıyoruz geç gelıyolar beklemek zorunda kalıyorum.

Ben 16 aylık evliym geçen sene 7-8 kere gittim ama şimdi iki buçuk aylık bebeğim var 6 aydır gidemiyorum. önümüzdekü hafta gidicez. bebeğim ancak toparlandı. Sanırım bundan sonra çok sık gidemem

teşekkürler canım.sen nekadarlık evlisin,bebeğin varmı?

ben de 3 yıllık evliyim canım,bebek yok istiyoruz,2 yıl oldu.

allahın bana vereceği mucizeyi yüreğim elimde bekliyorum

allah bağışlasın bebeni.adı ne ?

ben de 3 yıllık evliyim canım,bebek yok istiyoruz,2 yıl oldu.

allahın bana vereceği mucizeyi yüreğim elimde bekliyorum

allah bağışlasın bebeni.adı ne ?

maşallah canım.olur inşallah.hiç sıkma canını rabbim herşeyin iyisini bilir.vardır zamanı.
bizde 3yıllık evliyiz.bizimde yeni oldu 2 aylık.adı ali emir. iki yıl bekledik bizde Emirimizİ
onlar geleceği zamanı biliyorlar....

3 yıllık evliyim ilk evlendigim zamandan belli 3 aya bir giderdim ama cocuk olunca cok sık gidemiyorum yol uzuyor gözümde eşim tatillerde veya saglık vs. önemli durumlarda gelir bende onun memleketine senede 1 giderim .uzuaklık bi yandan iyi bi yandan kötü ama kaynanaya uzak olmak iyi olsa gerek:))

evet,allah vereceği zamanı biliyor ve ben o günü sabırla bekliyorum.

allah bağışlasın yavrucağını...adı da güzelmiş

burada dertleşebiliriz canım.gurbet gelinleriyiz anlarız birbirimizi...

Konu içeriği nedeniyle "Aile,evlilik ve çocuklar"başlığına taşınmıştır.

ailemle 3 saatlik mesafede oturuyorum...bazen (çalışmazsam eğer) her h.sonu görebiliyorum..

eşim çalışmadığı durumlarda benimle gelir hep..

cuma akşamından gider pazar akşamı döneriz...

çocuğumuz henüz yok..

kızlar 5 yıllık evliyim..allahım esirgesin bir buçuk yaşında bir kızım var..bende evlendim gurbete gittim..14 saat uzaktı memleketim..eşim sana hiçbir zaman gurbet acısı yaşatmayacağım diye söz vermişti nişanlıyken..evlendikten sonra hep sorun oldu gelişler gidişler..ben memleketi özledim gitsek dediğimde hep işlerini bahane ediyor bir başka zaman diyordu..ben yanlız gittiğimde bir hafta izin veriyor ondada telofonda özledim seni falan deyip duygu sömürüsü yapıyodu..bazen hemen dönmem için saçma sapan bahaneler yatatıyordu..
oysa kayınvalidem bir alt katımda,eltim ise karşı dairemde oturuyor..yani eşim annesi kardeşi hep yanında..her an içiçeler..yaz gelir yazlığa taşınır kayınvalidemler hadi tası tarağı topla bizde gideriz arkalarından..gitmesen sıkıntı çıkar..gitsen bir evin içine 2 elti 1kaynana..canın uzanmak ister olmaz..yaz günü sıcakta rahat giyinmek istersin kayınpedere ayıp..off offf....bide gelen gidenleri bitmez..sen annemlere gidecem desen surat asılır..benim 5 senem böyle geçti..geçen yaz bir sürü başka sıkıntılar yüzünden ayrılmanın eşiğine geldik..şimdi eşim askerde..sıkıntılar hiç bitmedi..hele kızımın doğumundan sonra hiç düzelmedi..geçen telofonda bana bir sürü hakaret etti..mayısta terhis..ama busefer dönmeyeceğim..kesin kararım budur..

sen nerede,kiminle kalıyorsun şuan ?

canım allah yardımcın olsun.öyle kızıyorum ki imkan olduğu halde sırf uyuzluk için birarada oturmaya zorlayan ailelere.ya ne gerek var,neden insanların huzurunu bozarsın.ev ev üstüne olur mu hiç?allah bebeğinin yüzüne baksın canım.işin zor gerçekten.ben 20 gün zor sabrediyorum vallahi..bide ailenin yanına gitmek istemen senin en doğal hakkın. 5 yıl olmuş bazı kuralların oturmuş olması lazım.ama anlayış olması lazım(

Son düzenleme:

çok haklısın canım ne kadar uzak olursa okadar iyi oluyor.ama huzursuzluk çıkarmak isteyince 1 telefon yetiyor.yine de kadar uzak okadar iyi

ailemle 12 saatlik mesafede oturuyorum.eşimin ailesi ile yarım saatlik mesafede.1.5 yaşında oğlum var. çocuk olmadan önce sık sık kendim giderdim eşim gelmezdi. bazı bayramlarda bile tek başıma gittim.annemler köyde oturuyor ve eşim orda çok sıkılıyor eşimin sıkıldığını görünce bende rahatsız oluyorum. fazla kalmak istemiyorum zaten çokta kalmıyoruz 2-3 gün.çocuk olduktan sonra hiç otobüsle yolculuk yapmadım zaten çocukla yapamamda.kendi arabamızla gidiyoruz.en son kurban bayramında gittik.3-4 gün kaldık.bundan sonra senede 2 defa gidebilirim herhalde.eşim benim ailemin yanına gitmeyi zaman kaybı olarak görüyor. ailemin yanına gideli 5 ay oldu özledinmi diye sormuyor bile. ama bir hafta kendi annesine gitmese özledim diye başımın etini yer.ve annesin yanına tek başına da gitmez.çocuğuda götürmek istiyor torunlarını görsünler diye ve haliyle bende gidiyorum.sanki bizimkilerin canı yok. benim babam torununu ilk 8 aylıkken gördü.eşimi seviyorum ama sırf bu uzaklıktan dolayı niye evlendin diye kendime çok kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…