bebeklerinize maşaallah,allah bağışlasın...
teşekkürler canım.sen nekadarlık evlisin,bebeğin varmı?
ben de 3 yıllık evliyim canım,bebek yok istiyoruz,2 yıl oldu.
allahın bana vereceği mucizeyi yüreğim elimde bekliyorum
allah bağışlasın bebeni.adı ne ?
maşallah canım.olur inşallah.hiç sıkma canını rabbim herşeyin iyisini bilir.vardır zamanı.
bizde 3yıllık evliyiz.bizimde yeni oldu 2 aylık.adı ali emir. iki yıl bekledik bizde Emirimizİ
onlar geleceği zamanı biliyorlar....
ben varım beenn aılemı gormeye senede 3 kere falan gıdıyorum eşim bazen gelıyooo bazen gelmıyoo işlerıne baglı su an 6 aylık hamıleyım en son 3 aylık hamıleyken gıtmıştım yıne gıtmeyı planlıyorum dogumdan sonra bebişimin 40 ı cıkana kadar gıdemem artık oda bayramdan sonra falan olur herhlade yaşadıgım sorunlar hepınızle aynı amaaa kültürr farkı var arada neler neler anlat anlat bıtmez bızım derdımız
kızlar 5 yıllık evliyim..allahım esirgesin bir buçuk yaşında bir kızım var..bende evlendim gurbete gittim..14 saat uzaktı memleketim..eşim sana hiçbir zaman gurbet acısı yaşatmayacağım diye söz vermişti nişanlıyken..evlendikten sonra hep sorun oldu gelişler gidişler..ben memleketi özledim gitsek dediğimde hep işlerini bahane ediyor bir başka zaman diyordu..ben yanlız gittiğimde bir hafta izin veriyor ondada telofonda özledim seni falan deyip duygu sömürüsü yapıyodu..bazen hemen dönmem için saçma sapan bahaneler yatatıyordu..
oysa kayınvalidem bir alt katımda,eltim ise karşı dairemde oturuyor..yani eşim annesi kardeşi hep yanında..her an içiçeler..yaz gelir yazlığa taşınır kayınvalidemler hadi tası tarağı topla bizde gideriz arkalarından..gitmesen sıkıntı çıkar..gitsen bir evin içine 2 elti 1kaynana..canın uzanmak ister olmaz..yaz günü sıcakta rahat giyinmek istersin kayınpedere ayıp..off offf....bide gelen gidenleri bitmez..sen annemlere gidecem desen surat asılır..benim 5 senem böyle geçti..geçen yaz bir sürü başka sıkıntılar yüzünden ayrılmanın eşiğine geldik..şimdi eşim askerde..sıkıntılar hiç bitmedi..hele kızımın doğumundan sonra hiç düzelmedi..geçen telofonda bana bir sürü hakaret etti..mayısta terhis..ama busefer dönmeyeceğim..kesin kararım budur..
kızlar 5 yıllık evliyim..allahım esirgesin bir buçuk yaşında bir kızım var..bende evlendim gurbete gittim..14 saat uzaktı memleketim..eşim sana hiçbir zaman gurbet acısı yaşatmayacağım diye söz vermişti nişanlıyken..evlendikten sonra hep sorun oldu gelişler gidişler..ben memleketi özledim gitsek dediğimde hep işlerini bahane ediyor bir başka zaman diyordu..ben yanlız gittiğimde bir hafta izin veriyor ondada telofonda özledim seni falan deyip duygu sömürüsü yapıyodu..bazen hemen dönmem için saçma sapan bahaneler yatatıyordu..
oysa kayınvalidem bir alt katımda,eltim ise karşı dairemde oturuyor..yani eşim annesi kardeşi hep yanında..her an içiçeler..yaz gelir yazlığa taşınır kayınvalidemler hadi tası tarağı topla bizde gideriz arkalarından..gitmesen sıkıntı çıkar..gitsen bir evin içine 2 elti 1kaynana..canın uzanmak ister olmaz..yaz günü sıcakta rahat giyinmek istersin kayınpedere ayıp..off offf....bide gelen gidenleri bitmez..sen annemlere gidecem desen surat asılır..benim 5 senem böyle geçti..geçen yaz bir sürü başka sıkıntılar yüzünden ayrılmanın eşiğine geldik..şimdi eşim askerde..sıkıntılar hiç bitmedi..hele kızımın doğumundan sonra hiç düzelmedi..geçen telofonda bana bir sürü hakaret etti..mayısta terhis..ama busefer dönmeyeceğim..kesin kararım budur..
3 yıllık evliyim ilk evlendigim zamandan belli 3 aya bir giderdim ama cocuk olunca cok sık gidemiyorum yol uzuyor gözümde eşim tatillerde veya saglık vs. önemli durumlarda gelir bende onun memleketine senede 1 giderim .uzuaklık bi yandan iyi bi yandan kötü ama kaynanaya uzak olmak iyi olsa gerek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?