Yaşadığı şehirden başka bir şehire gelin gelenler..

Gurbet gelinlerine selamlar. İzninizle katılım bu konuya.

Ben de gurbet geliniyim.:79:

ben 10 aylık evliyim çocugum yok.
ailemle aramda 2 satlik mesafe var...
1,5 -2 ayda bir gidiyoruz onlarda gelıyor.
maalesef calıstıgımız için sadece bır gece kalabılıyoruz..

hepımızın derdı yıne aynı annenlerde sıkılıyorum hatun sinir oluyorum bu lafa bende senın annenlerde sıkılıyorum sesım cıkıyormu yok olmaz o başka bu başka hep aynı diyaloglar alırken öle demıyorlar ama ne zaman ıstersen gonderırım sınır oluyorum sınırrrrrrrrr sonra ağlayıncada ne var şimdi bunda ağlıycak dıyolar of kıslar of bu cile hiç bıtmeyecek hiççç ama ben pes etmıyorum canım gıtmek ısteyınce gonderene kadar zırlıyorum perişan oluyor ben yokken oh olsun işte ohhhh

günaydınlar
okudumda herkesin derdi aynı yani,eşi askere gideceklere daha bi dikkat kesildim çünkü bizimde askerlik olayı var ve daha 2sene öncesinden bunun konusunu yapmıştı eşim !! illa onun memleketinde kalacakmışım!!! bu zamana kadar haliyle hep yazın gittik memleketlere,bizim yazlık ev var yazın üfür üfür deniz gezme derken 1hfta nasıl geçiyor anlamıyoruz bile,onun memleketi abartısız 50derece oluyor
çok nemli hep yapış yapış, yazın yayla evleri var ama ordada böceklerden çok çekiniyorum,eşimde orda hiç gezmeye çıkmaz saatleri bile sayar duruma geldim orda...bir de bana 2.5ay orda 2.5ay benim memlekette kalacağım söylendi.ayrılma aşamasına geldik ciddi konuşur olmuştuk bunu.
tamam onlarda onun ailesi ama,banada böyle dayatılamaz orda kalacaksın diye.zaten kalmam-büyük söylemeyeyim ama kalmak istemem...

5aydır gitmiyorum annemlere o da ben istemiyorum,bebek yokmu laflarından bıktım oraya gittiğimde herkes bunu soruyor,bende gitmeme kararı aldım,annemler geliyor
bunun öncesinde 1ayda 1.5ay da bir giderdim,eşim mırın kırın ettiğinde gidicem tabi annem o benim,bebek olunca iş olunca gidebilecekmiyim sanki diyordum.
eşimin memleketi 12saat,benim memleketim 4.5saat uzaklıkta...
gerçekten karışacak olan bir telefonla işi hallediyor. ne diyelim,Allah yardımcımız olsun,en zoruda annemin özlemi,bir de anneciğim küçük yaşta annesini kaybetmiş,anneme çok içim yanıyor annesi zaten yok birde kızı uzakta...

Avurpadan Türkiyeye gelin gelecek olanlarida kabul ediyormusunuz aranizda :)

Merhaba hanimlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 1.5senelik evliyim ailemle aramda 5saat var saolsun eşim her ay gönderir 15gün falan kalırım yani yarıyarıya geçiyo neredeyse zamanım ama hamilelikte 3ayda bi falan gittim tabiki son aylar zaten gidemiyorsun bebişimiz oldu ve kırkımız çıkana kadar yine ailemin yanındaydım daha dün döndüm evime ..ne yazikki eşim gece gündüz çalışıyor benimle gelmeye vakti olmuyo malesef yanlız gidiyorum ailemin yanına ama yıllık izninde yarı yarıya 10gün bizde 10gün onun memleketinde geçiriyoruz

e olsun o kadarda

slm kızlar napıyosunuz bakım ablam gemişti bı haftadır bendeydı su gıbı gectı vakıt dun yolcu ettım cok moralım bozuk ev bomboş gelıyor şu anda offf offf yolcu etmekten bıktımmmm:2::2::2:

slm kızlar napıyosunuz bakım ablam gemişti bı haftadır bendeydı su gıbı gectı vakıt dun yolcu ettım cok moralım bozuk ev bomboş gelıyor şu anda offf offf yolcu etmekten bıktımmmm:2::2::2:

ah canım allah kavuştursun.benim de ağbim burada şimdi evet , vakit su gibi geçiyor..ama ben onu yolcu etmek yerine onunla beraber gideceğim istanbul'a...umarım sen de biran önce aileni görmeye gidersin.üzülme

ah canım allah kavuştursun.benim de ağbim burada şimdi evet , vakit su gibi geçiyor..ama ben onu yolcu etmek yerine onunla beraber gideceğim istanbul'a...umarım sen de biran önce aileni görmeye gidersin.üzülme

tatlım hamıleyım ben ancak dogumdan sonra bebişin kırkı cıkınca gıdebılırım oda teeee ramazan bayramına nasıpse

tatlım hamıleyım ben ancak dogumdan sonra bebişin kırkı cıkınca gıdebılırım oda teeee ramazan bayramına nasıpse

canım yolculuğun sakıncası mı varmış ?doktorun mu izin vermiyor ?eğer sakıncayoksa ben git derim ailen görsün seni karnın burnudayken..

canım yolculuğun sakıncası mı varmış ?doktorun mu izin vermiyor ?eğer sakıncayoksa ben git derim ailen görsün seni karnın burnudayken..

erken doğum ıhtımalım olabılırmiş oyuzden gıdemedım yoksa gecen hafta gıdecektım doktorum ızın vermedı ve dun uzgunn bı anneler gunu geçirdim telefon etmek yetmıyorki hani iclal aydının bı parcası varya huysuz ve tatlı kadın o parçayı ne zaman duysam ağlarım tam beni anlatıyor offf offf

sağlık olsun bebenin canı sağ olsun,allah nasib eder;gider görürsün aileni üzülme...

ben de anneler gününü senin gibi geçirdim canım,diğer arkadaşlarda bizim gibi geçirmiş olabilir.kayın validemin annesi yeni vefat onun anneler gününü kutlamakta biraz çekindim,hani annesinin yokluğunu hissettirmemek için.bunu anlatmamın sebebi: canlarının sağ olduğunu biliyoruz ve allah nasib ederse ilk fırsatta gidebilecek olduğumuzu biliyoruz,peki onlar ne yapsın ?
bu arada,anneler gününü annemsiz geçirmek bana o kadar zor gelmedi canım.sen kaç yıllık evliydin ?

5 yıl oldu ama hala yabancıyım bu şehre insanlara hiç alıştıramıyorum kendimi her gıdenle gıtmek ıstıyorum memlekete belki kapris gıbı gelıyordur kocama bende gıdeyım dediğimde ama napım bak dun 11 de geldı akşam bugunde gec gelecek ben butun gun duvarları seyret syret kafayı yıycem nette olmasa ne yapardım bılmıyorum korkuyorum bebeğime zararlı dıye ama tek eğlencem bu benım

noldu kıslr sesınız cıkmıyor tamda benı anlayacak bırılerı cıktı demişken pazar gunlerını hıc sevmıyorum herkes annemde şimdi ben evde tek başıma pıneklıyorum offf offfff

ben yazin allahin izniyle evlenecem. ben yurt disinda kaldigim icin nisanlim benimle yurt disinda kalacak, yani aylesinden uzak ben degil o olucak

dugun oldugunda gelin aglarya aylesinden ayrilacagi icin, bende nisanlima diyorum dugunumuzde ben degil sen agla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…