- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
süperAlpha cardio yapıldı kızlar
merhaba canım hoşgeldinBen de katıldım aranıza.
Pazartesi 1 saat zumba.
Salı 1 saat pilates.
Çarşamba-Boş.
Bugün de 1 saat pilates gene
harika bir tarif olmuş.. en kısa zamanda deneyecegim.teşekkürlerKilo alınacak birşey değil öyle, telaş etme...
Ilık sütün içine önceden suda bekletip yumuşayan incirleri doğrayıp mıncıklıyorsun. Sonra üstüne biraz pekmez de koyup kaselere boşaltıp üstlerini sıkı sıkı örtüyosun.
Sabah bir kalkıyorsun ki incirler uyumuş :)
Tatlı olmuş
marilyn canım benim yine mapuslara düşmüşhaydi ben Zumbaya gider
alpha cardio nasıl birşey canım?ilk defa duydumAlpha cardio yapıldı kızlar
iyi akşamlar canımsüper
yarın güzel sporlar bizimle olsun:))
iyi akşamlar :)))
yaa çok özendim hepinize..ben haftasonu yapabilirim umarım..benim de pilates bitti kendime gelmeye çalışıyorum :) biri beni eve ısınlasin :)
Hosbulduk :)merhaba canım hoşgeldinavatar kardeşim
harika bir tarif olmuş.. en kısa zamanda deneyecegim.teşekkürler
yaa çok özendim hepinize..ben haftasonu yapabilirim umarım..
iyi geceler herkese
alpha cardio nasıl birşey canım?ilk defa duydum
Günaydınnngünaydın canım,
shaun t t25 focus yapıyorum ya onun 3 safhası var, alpha,beta,gamma(zorunlu değil) her saftada 5 ayrı program var. cardio,speed,total body cırcuit,abs,and lower body. ben alphadan gidiyorum 2. haftamdayım henüz.
Günaydınnn
sen t25in dvdsini mi aldım semicim
ben de şimdi indiriyorum ama 28 saat diyor,torent sitelerinde de bulamadım
çok merak ediyorum bakalım
inşallah ben de severim
Çok iyi kas yapmışyok canım ben bir arkadaştan almıştım o nereden indirdi bilmiyorum.. baştaa zorlar amaa sonra alışkanlık yapar. 25 dakika neticede :) tanyabaron araştır istersen, hamilelik sonrası nasıl eski haline geldiğini görürsün:)
Çok iyi kas yapmış
şimdi ben bu konularda biraz bilgisizim
bir sorum var
insanity ve t25 aynı şeyler mi
canım ben bu hafta grip oldum ve öksürügüm agır oluyor gripte.şimdi bir tek öksürügüm kaldı..henüz cesaret edemiyorumHosbulduk :)
Haftasonunun da yeri ayrı
Onu ayrı yaparsın bence bugünden başla.
Tatlı konusunda bu tatlı cok geleneksel bir tatlı ve de lezzetli,sağlıklı. En kısa zamanda deneyelim hepimiz. Ben bir kere yapmıştım :)
günaydın canım,
shaun t t25 focus yapıyorum ya onun 3 safhası var, alpha,beta,gamma(zorunlu değil) her saftada 5 ayrı program var. cardio,speed,total body cırcuit,abs,and lower body. ben alphadan gidiyorum 2. haftamdayım henüz.
gerçekten çok yabancı oldugum bir konu galiba..çünkü yazılanları anlayamıtorumyok değil, insanity max 30 yeni, bir de uzun insanity var. onlar daha extreem. insanity max 30 yeni çıktı. 150 farklı hareket mi ne varmş sanırım. ilk insanityde modifier yok dolayısıyla o zorlar, ama t 25 ve insanity max 30 da modifier var. bakarsan sırf modifierları yaparak acayip form tutan insanlar var. ben t25 yapıp sonra insanity max 30 yapmayı düşünüyorum. Shaun t cok iyi tasarlamış. t25 alphayı yapmadan betaya geçmeye kalksan yamulursun o derece :):)
bu program başlarda ağır gelebilir, sıkılmadan inatla yapılırsa sonuçlar muazzam olacak hiç süphem yok. jillian 30 daysten sonra başladığımda (ki o da hafif sayılmaz) yine etlerim ağrımıştı :) demek ki çalışmayan yerlerimide çalıştırıyor. 25 dk 2 saatlık spora bedelmiş, youtubeda var beachbody ceosunun değişimi o da anlatıo, izleyebilirsiniz.
yaptın mı peki ? :)Bugün spor yapamayabilirim.
Ama squat mı yapsam diyorum :)
Bilemedim ben oni
tebriklerbugun callan neler yaptı
quick callanetics stomach 20 dakika
leslie 2mile aerobik 30 dakika
merhaba canım hoşgeldinslm arkadaşlar bende callan'in tavsiyesi üzerine aramıza katildim.Leslie ciler denim :)
Olur ilk yapan tatlıyı, paylaşsıncanım ben bu hafta grip oldum ve öksürügüm agır oluyor gripte.şimdi bir tek öksürügüm kaldı..henüz cesaret edemiyorumevet ya yapalım bu tatlıyı,hatta ilk yapan paylaşsın
gerçekten çok yabancı oldugum bir konu galiba..çünkü yazılanları anlayamıtorumsanırım internetten biraz araştırmam gerekicek
yaptın mı peki ? :)
tebrikler
merhaba canım hoşgeldin
eee o zaman gel bernim tarafaMerhaba simsims ben bugün spor yapmadımgribi bahane ettim
canım ben sadece yürüyüş yapıyorum aslında..marilyn sayesinde salı zumba yapıyorum 15dk perşembe de oryantal kursuna gidiyorum diyecegim ama bu ikisini sadece 1 kez yapabildim.. :) 2 ay önce 3 hafta yatak döşek yattım..astım krizine sokocak kadar öksürük krizlerim oldu ve bu hafta o kadar olmasa da ona benzer hasta oldum..astım spreyi kullanıyorum şimdi,öksürük geçene kadar..o yüzden bu hafta spor yapamaya korkuyorum canım..öksürük geçene kadar spor yok..Olur ilk yapan tatlıyı, paylaşsın
Ben de az evvel 50 squat ile programa başladım.
50 zorluyor bunu 200 lu rakamlarda düşünemiyorum. Sen kac kac yapıyorsun?
Aaa ne diyosun...canım ben sadece yürüyüş yapıyorum aslında..marilyn sayesinde salı zumba yapıyorum 15dk perşembe de oryantal kursuna gidiyorum diyecegim ama bu ikisini sadece 1 kez yapabildim.. :) 2 ay önce 3 hafta yatak döşek yattım..astım krizine sokocak kadar öksürük krizlerim oldu ve bu hafta o kadar olmasa da ona benzer hasta oldum..astım spreyi kullanıyorum şimdi,öksürük geçene kadar..o yüzden bu hafta spor yapamaya korkuyorum canım..öksürük geçene kadar spor yok..
yaaa bilmiyordumAaa ne diyosun...
Gecmis olsun. Saglık herseyden onemli. Bol bol adaçayı gargarasi yap cok iyi geliyor öksürüğe ve boğaz giciklanmasina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?