Evet. Bende kronik faranjit var. Cok araştırma yaptım. Hatta bu tarz Öksürük ilaçlarının ve faranjit ilaçlarının icinde adaçayı vArmis. Adaçayı ile 5 dakikada bir gargara yap. Boğazın uyuşacak zaten :) dogal antibiyotik iste. Doğada Hersey mevcut, kullanmasını bilene. :)yaaa bilmiyordumo kadar şey denedim ki.. şimdi kalkıp adaçayı demliyorum teşekkür ederim canım
aynen canımmmEvet. Bende kronik faranjit var. Cok araştırma yaptım. Hatta bu tarz Öksürük ilaçlarının ve faranjit ilaçlarının icinde adaçayı vArmis. Adaçayı ile 5 dakikada bir gargara yap. Boğazın uyuşacak zaten :) dogal antibiyotik iste. Doğada Hersey mevcut, kullanmasını bilene. :)
merhaba canım hoşgeldin
oooo kötü olmuş.kızlar nasılsınız
yatılı misafirim var,dolayısıyla spor yok
Hahah şaşırdın dı mi güzelim? Canım annem yurtdısındaydı cuma gunu geldı hasret gıderdık yapmadım. Bugunde dogum gunum fırsatım olmadı :))))) opüyorum sizi çook telafı edecegım ıns :)semipermeable da yapmamış galiba sporunu
dostum nerdesin
öpüyorum kızlar,fit günler :))
doğum günün kutlu olsunnn bayan iradeHahah şaşırdın dı mi güzelim? Canım annem yurtdısındaydı cuma gunu geldı hasret gıderdık yapmadım. Bugunde dogum gunum fırsatım olmadı :))))) opüyorum sizi çook telafı edecegım ıns :)
ben hep spor taytım kirliyse bile penye taytla yapıyorum spor. gerçi benim yaptığım sporlar çok müsait değil eşofmana daha vücuda oturan şeylerle daha rahat yapıyorum.Kızlar abilerim sporcu olduğundan onların kıyafetlerini aşırıp spor yapıyorum bugün bi tayt buldum aldım giydim ve sanırım o benim daha rahat spor yapmamı sağladı esnek hafif sıkıyor,korse gibi ve çook rahat tavsiye ederim. Sizde alın
Benimde çok hoşuma gitti taytla spor yapmak artık hep böyle yapıcam hem üzerime yapışınca kendimi zayıf hissedip mutlu oldumben hep spor taytım kirliyse bile penye taytla yapıyorum spor. gerçi benim yaptığım sporlar çok müsait değil eşofmana daha vücuda oturan şeylerle daha rahat yapıyorum.
Bu hıza bu km ye bu kalori çok az değil mi ya.
Sağol bebegım cok tesekkurler :)doğum günün kutlu olsunnn bayan irade
ben de tam içimden diyordum ki semi bile haftasonu spor yapmadıysa,haftasonu spor yapılmaz demekkineyseki mazeret büyükmüş öpyorum canım mutluu yıllarr
Aynen yaaaa ben de bu aleti 300 400 kalori yapar diye almıştım. Internette o kadar araştırma yaptım yürüme bandindan daha yorucu ve daha çok kalori harcadığı yaziyodu ama benim aletin kalori kısmı sanırım doğruyu gostermiyo. Çünkü hız da artiriyorum derse 13 ye kadar çıkıyorum ama hep 45 dakikada 150 kalori gosteriyoBu hıza bu km ye bu kalori çok az değil mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?