Yaşam Boyu Spor :)

yaaa bilmiyordum o kadar şey denedim ki.. şimdi kalkıp adaçayı demliyorum teşekkür ederim canım
Evet. Bende kronik faranjit var. Cok araştırma yaptım. Hatta bu tarz Öksürük ilaçlarının ve faranjit ilaçlarının icinde adaçayı vArmis. Adaçayı ile 5 dakikada bir gargara yap. Boğazın uyuşacak zaten :) dogal antibiyotik iste. Doğada Hersey mevcut, kullanmasını bilene. :)

aynen canımmm

Uzun zamandır bu topige yazmamısim

Aman eksik kalmiim buraya da yazayım hemen
Ben artık pazartesi çarşamba ve cuma günleri Platese gidiyorum bir saat hoca eşliğinde plates yapıyorum.

Diğer günler de eliptik yapmaya karar verdim. Perşembe günü 45 dakika yaptım. Bugün de yapıcam. Yaptığımda foto yükliycem. ....

selamlar. ben döndüm
perşembe ve cuma günleri spor günlerimde ama bildirim yapamadım
Perşmbe:
50 dakika Zumba 15 dakika yürüyüş.
Cuma:
biraz rahatsızdım, sanırım Zumba yaparken bacağımı incittim biraz o yüzden pilatese gitmedim.
pazartesi günü artık programı arttırmaya karar verdim. sabah Zumba yapacağım evde öğleden sonra ise pilatese gideceğim.

kızlar nasılsınız
yatılı misafirim var,dolayısıyla spor yok

semipermeable da yapmamış galiba sporunu
dostum nerdesin
öpüyorum kızlar,fit günler :))
Hahah şaşırdın dı mi güzelim? Canım annem yurtdısındaydı cuma gunu geldı hasret gıderdık yapmadım. Bugunde dogum gunum fırsatım olmadı :))))) opüyorum sizi çook telafı edecegım ıns :)

Hahah şaşırdın dı mi güzelim? Canım annem yurtdısındaydı cuma gunu geldı hasret gıderdık yapmadım. Bugunde dogum gunum fırsatım olmadı :))))) opüyorum sizi çook telafı edecegım ıns :)
doğum günün kutlu olsunnn bayan irade
ben de tam içimden diyordum ki semi bile haftasonu spor yapmadıysa,haftasonu spor yapılmaz demekki neyseki mazeret büyükmüş öpyorum canım mutluu yıllarr

Kızlar abilerim sporcu olduğundan onların kıyafetlerini aşırıp spor yapıyorum bugün bi tayt buldum aldım giydim ve sanırım o benim daha rahat spor yapmamı sağladı esnek hafif sıkıyor,korse gibi ve çook rahat tavsiye ederim. Sizde alın

ben hep spor taytım kirliyse bile penye taytla yapıyorum spor. gerçi benim yaptığım sporlar çok müsait değil eşofmana daha vücuda oturan şeylerle daha rahat yapıyorum.

ben hep spor taytım kirliyse bile penye taytla yapıyorum spor. gerçi benim yaptığım sporlar çok müsait değil eşofmana daha vücuda oturan şeylerle daha rahat yapıyorum.
Benimde çok hoşuma gitti taytla spor yapmak artık hep böyle yapıcam hem üzerime yapışınca kendimi zayıf hissedip mutlu oldum

Ay biz de salona tayt la gidiyoruz plates için ama ordaki en kalın bacaklar benim

Alt bacak çok kalın yaa üst bacak normal geliyo ama diz altı hakkaten çok kalın ve tombul. Zayıflayınca incelir mi acaba.

Ben de dize kadar bot giymek istiyorum ama fermuar kapanmiyo

Bu hıza bu km ye bu kalori çok az değil mi ya.
Aynen yaaaa ben de bu aleti 300 400 kalori yapar diye almıştım. Internette o kadar araştırma yaptım yürüme bandindan daha yorucu ve daha çok kalori harcadığı yaziyodu ama benim aletin kalori kısmı sanırım doğruyu gostermiyo. Çünkü hız da artiriyorum derse 13 ye kadar çıkıyorum ama hep 45 dakikada 150 kalori gosteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…