Ben de başlayalı 7 ay oluyor ama ben çok bırakıp başladım.ya ben başlayalı 7 ay oldu ama bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum haliyle kas vücut kütlesine göre az durumda henüz, kilo verdikçe durum daha iyiye gider diye düşünüyorum.
benim hocam da memnun çok şükür arada bir esnekliğimi kaybedip kazulet gibi davransam da sınıfın en iyilerinden olduğumu söylüyor. seneye de bir pilates stüdyoya gitmek istiyorum, birebir ders almak istiyorum bir sene sonra.
benim Zumba baya gelişti. çok seviyorum ama Zumbayı iyi ki başlamışım.
aynen ben de sürekli gülümsüyorum, popomdan ter akıyor, ben gülüyorum falan. çok keyifli. böyle kendimi ünlü bir şarkıcının arkasında koreografi yapıyor gibi hissediyorum, havalara giriyorumBen de başlayalı 7 ay oluyor ama ben çok bırakıp başladım.
Son 5 ayda kasmam lazım. Zumba çok zevkli ya, oynarken sürekli bir sırıtma modundayım. :)
Kesinlikle kıvıra kıvıra bir hal oldum :)aynen ben de sürekli gülümsüyorum, popomdan ter akıyor, ben gülüyorum falan. çok keyifli. böyle kendimi ünlü bir şarkıcının arkasında koreografi yapıyor gibi hissediyorum, havalara giriyorum
ama çok eğlenceli, çok yorucu ama eğlenceli.Kesinlikle kıvıra kıvıra bir hal oldum :)
Benim daha gitmek için 3 saatim varama çok eğlenceli, çok yorucu ama eğlenceli.
birazdan gideceğim hatta
benim 1,5 saat kaldı.Benim daha gitmek için 3 saatim var
Maaelesef bu konuda bir netliğim yok.benim 1,5 saat kaldı.
nasıl besleniyorsun spor yaptığın günler?
benim seansım 19:00'da başladığı için 17 gibi bir şeyler yiyorum o akşam yemeğim oluyor, gelince de süt ve muz atıştırıp ilacımı içiyorum, bunlar akşamki ilk ara öğünüm oluyor, geç yattığım için bir ara öğün daha yapıyorum yeşil çay ve yarım çay bardağı sarı tuzsuz leblebiyle.Maaelesef bu konuda bir netliğim yok.
Protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini bilmeme rağmen işten gittiğim için sandviç gibi şeyler atıştırıp gidiyorum.
Sen neler yiyorsun?
Müsli yiyeceğim aslında en iyisi o. Çok da tok tutuyor.benim seansım 19:00'da başladığı için 17 gibi bir şeyler yiyorum o akşam yemeğim oluyor, gelince de süt ve muz atıştırıp ilacımı içiyorum, bunlar akşamki ilk ara öğünüm oluyor, geç yattığım için bir ara öğün daha yapıyorum yeşil çay ve yarım çay bardağı sarı tuzsuz leblebiyle.
ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama canım her zaman protein istemiyor, ne yalan söyleyeyim, bazen ağır geliyor yediğim.
bir de şu abur cuburlarımı kesebilsem tam olarak iyi olacak da alışkanlığı terk etmek zor biraz. çok şükür oldukça azalttım
ben hazır müslilerden almaktansa kendim hazırlıyorum.Müsli yiyeceğim aslında en iyisi o. Çok da tok tutuyor.
Süt ve muz iyi bir tercih ben de sürekli bunları bulundurayım yanımda :)
Harikasın...ben hazır müslilerden almaktansa kendim hazırlıyorum.
iki avuç yulaf ezmesi/kepeği, iki adet kuru incir, 5 tane çiğ fındık, yarım muz, bir su bardağı süt. inanılmaz tok tutuyor.
ben de süt ve muzu mutlaka bulunduruyorum çantamda.
evet evet, bir muzu ortadan ikiye bölüyorum sonra bir yarımı da uzunlamasına ortadan ikiye bölüp müslinin içine doğruyorum. hem çok tok tutuyor hem de lezzetli oluyor. muz ve incir tatlı ihtiyacını kesiyor, yulaf tok tutuyor, fındık da enerji veriyor.Harikasın...
Ben nestlenin müslisini yiyordum ama bu dediklerin mantıklı geldi.
Yarım muzu da mı süte atıyorsun?
Yapayım yapayım hemen yapayım :)evet evet, bir muzu ortadan ikiye bölüyorum sonra bir yarımı da uzunlamasına ortadan ikiye bölüp müslinin içine doğruyorum. hem çok tok tutuyor hem de lezzetli oluyor. muz ve incir tatlı ihtiyacını kesiyor, yulaf tok tutuyor, fındık da enerji veriyor.
yok hiç duymadım bile, o ne ki?Yapayım yapayım hemen yapayım :)
Yarın sabahtan itibaren başlıyorum
İncir uyutması yaptın mı bu arada hiç?
İncir ve süt deyince aklıma o geldi :)
Kilo alınacak birşey değil öyle, telaş etme...yok hiç duymadım bile, o ne ki?
lezzetli mi
Allahım ben kilo milo veremem
aaa süper bir tatlı hem de çok besleyici.Kilo alınacak birşey değil öyle, telaş etme...
Ilık sütün içine önceden suda bekletip yumuşayan incirleri doğrayıp mıncıklıyorsun. Sonra üstüne biraz pekmez de koyup kaselere boşaltıp üstlerini sıkı sıkı örtüyosun.
Sabah bir kalkıyorsun ki incirler uyumuş :)
Tatlı olmuş
Göz kararı yapacaksın.10 incire 3 bardak süt kafi mesela.aaa süper bir tatlı hem de çok besleyici.
mutlaka deneyeceğim yarın bunu. bir ölçüsü var mı sütün ne kadar koymam gerekiyor?
ay çok iyi oldu bu. spor yapınca deli gibi bir tatlı yeme isteği oluyor bende. hem sağlıklı hem de güzel. zaten süt ve incire bayılırım.Göz kararı yapacaksın.10 incire 3 bardak süt kafi mesela.
Vıcık bir kıvamda yoğuracaksın.
Bunu yapıp 2 gün içinde tüketmen lazım çünkü doğal olduğundan mayası çabuk bozuluyor.
İçine çok az da 1 çay kaşığı kadar nişasta atman gerekiyormuş, çünkü hazır sütlerde mayalanma etkisi daha az...
Ne demek :)ay çok iyi oldu bu. spor yapınca deli gibi bir tatlı yeme isteği oluyor bende. hem sağlıklı hem de güzel. zaten süt ve incire bayılırım.
çok sağol.
haydi ben Zumbaya giderNe demek :)
Ben de yapayım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?