Yaşam Boyu Spor :)

Ben de başlayalı 7 ay oluyor ama ben çok bırakıp başladım.
Son 5 ayda kasmam lazım. Zumba çok zevkli ya, oynarken sürekli bir sırıtma modundayım. :)

Ben de başlayalı 7 ay oluyor ama ben çok bırakıp başladım.
Son 5 ayda kasmam lazım. Zumba çok zevkli ya, oynarken sürekli bir sırıtma modundayım. :)
aynen ben de sürekli gülümsüyorum, popomdan ter akıyor, ben gülüyorum falan. çok keyifli. böyle kendimi ünlü bir şarkıcının arkasında koreografi yapıyor gibi hissediyorum, havalara giriyorum

Maaelesef bu konuda bir netliğim yok.
Protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini bilmeme rağmen işten gittiğim için sandviç gibi şeyler atıştırıp gidiyorum.
Sen neler yiyorsun?
benim seansım 19:00'da başladığı için 17 gibi bir şeyler yiyorum o akşam yemeğim oluyor, gelince de süt ve muz atıştırıp ilacımı içiyorum, bunlar akşamki ilk ara öğünüm oluyor, geç yattığım için bir ara öğün daha yapıyorum yeşil çay ve yarım çay bardağı sarı tuzsuz leblebiyle.
ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama canım her zaman protein istemiyor, ne yalan söyleyeyim, bazen ağır geliyor yediğim.
bir de şu abur cuburlarımı kesebilsem tam olarak iyi olacak da alışkanlığı terk etmek zor biraz. çok şükür oldukça azalttım

Müsli yiyeceğim aslında en iyisi o. Çok da tok tutuyor.
Süt ve muz iyi bir tercih ben de sürekli bunları bulundurayım yanımda :)

Müsli yiyeceğim aslında en iyisi o. Çok da tok tutuyor.
Süt ve muz iyi bir tercih ben de sürekli bunları bulundurayım yanımda :)
ben hazır müslilerden almaktansa kendim hazırlıyorum.
iki avuç yulaf ezmesi/kepeği, iki adet kuru incir, 5 tane çiğ fındık, yarım muz, bir su bardağı süt. inanılmaz tok tutuyor.
ben de süt ve muzu mutlaka bulunduruyorum çantamda.

Harikasın...
Ben nestlenin müslisini yiyordum ama bu dediklerin mantıklı geldi.
Yarım muzu da mı süte atıyorsun?

Harikasın...
Ben nestlenin müslisini yiyordum ama bu dediklerin mantıklı geldi.
Yarım muzu da mı süte atıyorsun?
evet evet, bir muzu ortadan ikiye bölüyorum sonra bir yarımı da uzunlamasına ortadan ikiye bölüp müslinin içine doğruyorum. hem çok tok tutuyor hem de lezzetli oluyor. muz ve incir tatlı ihtiyacını kesiyor, yulaf tok tutuyor, fındık da enerji veriyor.

Yapayım yapayım hemen yapayım :)
Yarın sabahtan itibaren başlıyorum
İncir uyutması yaptın mı bu arada hiç?
İncir ve süt deyince aklıma o geldi :)

yok hiç duymadım bile, o ne ki?
lezzetli mi
Allahım ben kilo milo veremem
Kilo alınacak birşey değil öyle, telaş etme...
Ilık sütün içine önceden suda bekletip yumuşayan incirleri doğrayıp mıncıklıyorsun. Sonra üstüne biraz pekmez de koyup kaselere boşaltıp üstlerini sıkı sıkı örtüyosun.
Sabah bir kalkıyorsun ki incirler uyumuş :)
Tatlı olmuş

aaa süper bir tatlı hem de çok besleyici.
mutlaka deneyeceğim yarın bunu. bir ölçüsü var mı sütün ne kadar koymam gerekiyor?

aaa süper bir tatlı hem de çok besleyici.
mutlaka deneyeceğim yarın bunu. bir ölçüsü var mı sütün ne kadar koymam gerekiyor?
Göz kararı yapacaksın.10 incire 3 bardak süt kafi mesela.
Vıcık bir kıvamda yoğuracaksın.
Bunu yapıp 2 gün içinde tüketmen lazım çünkü doğal olduğundan mayası çabuk bozuluyor.
İçine çok az da 1 çay kaşığı kadar nişasta atman gerekiyormuş, çünkü hazır sütlerde mayalanma etkisi daha az...

ay çok iyi oldu bu. spor yapınca deli gibi bir tatlı yeme isteği oluyor bende. hem sağlıklı hem de güzel. zaten süt ve incire bayılırım.
çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…