Yaşam Boyu Spor :)

canımslar
bugün Zumba günümüzdü kimler yaptı bakem
özledim sizleri her birinizi tatildeyken aklım hep buradaydı, pilatesi de aksattım ama iki gün ama yarın kaldığım yerden devam edeceğim.
şöyle bir plan yapacağım kendime sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum:
pazartesi - pilates- zumba/ Jillian
salı- zumba- Leslie....(?) mile
çrş- pilates- zumba/Jillian
perşembe- zumba- Leslie...(?) mile
cuma- pilates- zumba/Jillian

ctesi/pazar benim normalde de off günüm ama içinden birini doldurmalı mıyım emin olanadun Bold işaretlediklerim benim günlük rutinim, morl işaretlediklerim ise ilave etmeyi düşündüklerim. pilates günlerime ek zumba ya da Jillian yapmayı planlıyorum ama karar veremedim Leslie de kaç mile yapacağımı bilmiyorum kaç mile yapmalıyım ne hafif olsun istiyorum ne de zumba günlerinde zaten çıkan canımı iyice çıkarsın bilemedim bakıcam artık

hehe fredie kruger :)) ay ben de o kadar hareketli olsam keşke..neyse yavaş yavaş ben de öyle oluyorum.cumanın sporunu bu akşam yapıcam ve bu haftayı da başarıyla tamamlamış olucam inşallah :))
yaaa ben böyle yazmıştım yaa akşamına temizlik yaparken belim incildi..burda paylaşmadım ama 2 gün yattım..şimdi de girp oldummm kızlar ben iyi olayım öyle gelicem ve borçlarımı da tek tek ödeyecegim...

kızlar merhaba
ben de ömür boyu spor diyorum ve burada uzun zaman sizinle spor yapmak istiyorum inşallah
hoşgeldin canım aramıza

harikasın canım yaaaaaaaa...

leslie 2 mile aerobik etkili ve 30 dakika tavsiye ederim

ya da 1 express mile
ya bu 2 mile bütün olarak bulmak süper oldu..geçen youtubedan bölük pörçük 3 videoyu birleştirip yapmak zorunda kalmıştım. teşekkürler
ooh misss .. bir iyileşeyim geliyorum yanınıza kızlar,siz süper gidiyorsunuz

kızlar bugun değişik bir spor yapayım derken vaktimi boşa geçirdim,
15 dakika kardio yapabildim,
sonra kızım uyunınca,kızımı kucağıma alıp leslie 1 mile yaptım,yorucu oldu:))güzel oldu:))) evde denemeyin:) ben bayadır ağırlık kullanıyor ve zaten gün içinde de kızımı taşıyorum,bundan güçlendim

Spor salonunda yapıyorum...
En azından kaçma şansım olmuyor :)
Karnımın ağrısı feci yalnız, nasıl acıyor...
Kas ağrısı için önereceğin birşeyler var mı?
ben de salona gidiyorum, hem de aynı sebeple :) kaytarıyorum yoksa
ılık bir duş. en iyi o geliyor. ben de yazan bir sürü şeyi denedim ama pek işe yaramadı bende. ılık bir duş alıp uzanıyorum ben. bir de eskisi kadar ağrım olmuyor artık, kaslarım gelişmeye başlıyor sanırım.
bir tek pilateste istediğim kadar güçlü değilim. yer hareketlerinde henüz tüm vücudumu taşıyamıyorum. karın kaslarım yeterince güçlü değil galiba.

Bendensin... Benim de karın kaslarım zayıf.
Zeytinyağı iç demişlerdi de zeytinyağını sadece yemeklerle birlikte tüketebilirim sanırım. Sade olarak içmek cazip gelmedi... :)
Pilateste hocam baya kademe atladığımı söylüyor.
İlk zamanlar baya zorlanıyordum aynı sebeplerden...

ya ben başlayalı 7 ay oldu ama bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum haliyle kas vücut kütlesine göre az durumda henüz, kilo verdikçe durum daha iyiye gider diye düşünüyorum.
benim hocam da memnun çok şükür arada bir esnekliğimi kaybedip kazulet gibi davransam da sınıfın en iyilerinden olduğumu söylüyor. seneye de bir pilates stüdyoya gitmek istiyorum, birebir ders almak istiyorum bir sene sonra.
benim Zumba baya gelişti. çok seviyorum ama Zumbayı iyi ki başlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…