Yaşam Boyu Spor :)

Teşekkür ederim.Hoşbuldum.Bugünün raporu: Leslie 3 mil yapıldı ve 30 mekik çekildi.Mekiğe bugün başladım.Bir...azda kalçaya yönelik hareketler ekleyebilirim duruma göre.
Herkese iyi haftasonları...
sana da iyi haftasonları canım

hoşgeldin firuzecimmm gene formundasın maşallah..süper

hoşgeldinn şekerimm..geçmiş olsun..sen de gel yanımapazartesi başları biz de

kızlar nasılsınız
yatılı misafirim var,dolayısıyla spor yok
merhaba canım..sana da iyi haftasonları :)

Hahah şaşırdın dı mi güzelim? Canım annem yurtdısındaydı cuma gunu geldı hasret gıderdık yapmadım. Bugunde dogum gunum fırsatım olmadı :))))) opüyorum sizi çook telafı edecegım ıns :)
dogum günün kutlu olsun..iyi ki dogdunnnn..
bu arada ben de balık burcuyum

Bende sporunu yaptım bugün leslie 2 mil ve 50 mekik çektim ve ilk defa bugün bu kadar enerjik ve istekle sporunu yaptım
süpersin canım

zayıflayınca onlarda zayıflayacak tabi

Allah sifa versin canim
Bekliyoruz...
Iyilesmeden spor filan yapiim deme daha çok hasta olursun. Sen bol bol dinlen canım. ..

Bana hiç bacaklarim incelecek gibi gelmiyo yaaa çünkü kemikleri kalın
Kemikler zayiflamaz ki

aynı dert ben de öksürük olarak var maalesef
ah kıyamam hala geçmedi değil mi öksürüğün. adaçayı demişler, denedin mi?
ada çayını ihmal etmeyin zaten kadınlar için çok önemli, östrojen hormonun salgılanmasına yardımcı oluyor. her gün taze demlenmiş bir bardak içmeye özen gösteriyorum ben. aktardan alıyorum paket olanlarından değil.

Aaa bunu ilk kez duyuyorum....
Hemen alıyorum aktardan . Östrojen onemlii

Ay bu plates çok güzel bi spormus
Akşam 6da gidiyorum resmen dinlenerek dönüyorum

evet plates kasları inanılmaz esnetiyor, çelik gibi oluyorsun, vücudun inceliyor ama kasların sağlamlaşıyor.

arkadaşlar kapıda ödeme seçeneği olan spor ürünleri satan bir internet sitesi biliyor musunuz? kredi kartımda sorun var ya bankayla halledemiyoruz sorunu, kartım yenilenecek ama pilates seti falan almam lazım
hepsiburada da 100 tl ve üzeri gerekiyor, e alacaklarım 100 lira etmiyor. olmazsa mecburen sepete başka şeyler de koymam gerekecek.
bilsem böyle olacağını kitap siparişimi de hepsiburada dan verirdim püffff

Iyi akşamlar herkese
Bugun 30 dakika eğilimli tempolu yürüyüş + 10 dakika eliptik bisiklet+ 3 set mekik + 3 set masa pozisyonu bacak mekik + 3 set bacak sıkıştırarak mekik + 55 squat yaptım.
harikasın canım yaa.. tebrik ederim seni..
evet canım adaçayıyla gargara yapıyorum.çok daha iyyim ama kriz gibi geldi mi gitmiyor..neyse geçiyor ya şükür.. adaçayı evet duymuştum çok faydalı,hatırlattıgın için sagol canım günde 1 içmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…