- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
evet kesinlikle daha dar şeyler giymek gerekiyor, kendini fit hissedip daha çok spor yapasın geliyor, ben evde bile taytla yapıyorum sporuBenimde çok hoşuma gitti taytla spor yapmak artık hep böyle yapıcam hem üzerime yapışınca kendimi zayıf hissedip mutlu oldum
sana da iyi haftasonları canımTeşekkür ederim.Hoşbuldum.Bugünün raporu: Leslie 3 mil yapıldı ve 30 mekik çekildi.Mekiğe bugün başladım.Bir...azda kalçaya yönelik hareketler ekleyebilirim duruma göre.
Herkese iyi haftasonları...
hoşgeldin firuzecimmm gene formundasın maşallah..süperUzun zamandır bu topige yazmamısim
Aman eksik kalmiim buraya da yazayım hemen
Ben artık pazartesi çarşamba ve cuma günleri Platese gidiyorum bir saat hoca eşliğinde plates yapıyorum.
Diğer günler de eliptik yapmaya karar verdim. Perşembe günü 45 dakika yaptım. Bugün de yapıcam. Yaptığımda foto yükliycem. ....
hoşgeldinn şekerimm..geçmiş olsun..sen de gel yanımaselamlar. ben döndüm
perşembe ve cuma günleri spor günlerimde ama bildirim yapamadım
Perşmbe:
50 dakika Zumba 15 dakika yürüyüş.
Cuma:
biraz rahatsızdım, sanırım Zumba yaparken bacağımı incittim biraz o yüzden pilatese gitmedim.
pazartesi günü artık programı arttırmaya karar verdim. sabah Zumba yapacağım evde öğleden sonra ise pilatese gideceğim.
merhaba canım..sana da iyi haftasonları :)kızlar nasılsınız
yatılı misafirim var,dolayısıyla spor yok
dogum günün kutlu olsun..iyi ki dogdunnnn..Hahah şaşırdın dı mi güzelim? Canım annem yurtdısındaydı cuma gunu geldı hasret gıderdık yapmadım. Bugunde dogum gunum fırsatım olmadı :))))) opüyorum sizi çook telafı edecegım ıns :)
süpersin canımBende sporunu yaptım bugünleslie 2 mil ve 50 mekik çektim ve ilk defa bugün bu kadar enerjik ve istekle sporunu yaptım
zayıflayınca onlarda zayıflayacak tabiAy biz de salona tayt la gidiyoruz plates için ama ordaki en kalın bacaklar benim
Alt bacak çok kalın yaa üst bacak normal geliyo ama diz altı hakkaten çok kalın ve tombul. Zayıflayınca incelir mi acaba.
Ben de dize kadar bot giymek istiyorum ama fermuar kapanmiyo
sağol canım ya ay kaç gün oldu ağrısı hafifledi ama dinmedihoşgeldinn şekerimm..geçmiş olsun..sen de gel yanımapazartesi başları biz de
aynı dert ben de öksürük olarak var maalesefsağol canım ya ay kaç gün oldu ağrısı hafifledi ama dinmedi
tarampazartesi başlarık
ah canım benim teşekkürler…şimdi siz yapıyorsunuz ya ,iyice gaza geliyorummmAllah sifa versin canim
Bekliyoruz...
Iyilesmeden spor filan yapiim deme daha çok hasta olursun. Sen bol bol dinlen canım. ..
bacaklardaki yaglar gidince zayıflar.kalın kemikli de olsan zayıflar..zayıf incecik olmaz ama şuandan daha zayıf olur canım sen merak etmeBana hiç bacaklarim incelecek gibi gelmiyo yaaa çünkü kemikleri kalın
Kemikler zayiflamaz ki
Iyilesince cikarirsin acısını merak etmeah canım benim teşekkürler…şimdi siz yapıyorsunuz ya ,iyice gaza geliyorummm
Ayy inşallah yaaaa.bacaklardaki yaglar gidince zayıflar.kalın kemikli de olsan zayıflar..zayıf incecik olmaz ama şuandan daha zayıf olur canım sen merak etme
ah kıyamam hala geçmedi değil mi öksürüğün. adaçayı demişler, denedin mi?aynı dert ben de öksürük olarak var maalesef
Aaa bunu ilk kez duyuyorum....ah kıyamam hala geçmedi değil mi öksürüğün. adaçayı demişler, denedin mi?
ada çayını ihmal etmeyin zaten kadınlar için çok önemli, östrojen hormonun salgılanmasına yardımcı oluyor. her gün taze demlenmiş bir bardak içmeye özen gösteriyorum ben. aktardan alıyorum paket olanlarından değil.
evet evet çok faydalı. eğer tadını sevmezseniz benim gibi yeşilçay ve limonla karıştırarak da yapabilirsiniz.Aaa bunu ilk kez duyuyorum....
Hemen alıyorum aktardan . Östrojen onemlii
Severim yaa. Farklı tatlara alisigim. ..evet evet çok faydalı. eğer tadını sevmezseniz benim gibi yeşilçay ve limonla karıştırarak da yapabilirsiniz.
harikasın canım yaa.. tebrik ederim seni..Iyi akşamlar herkese
Bugun 30 dakika eğilimli tempolu yürüyüş + 10 dakika eliptik bisiklet+ 3 set mekik + 3 set masa pozisyonu bacak mekik + 3 set bacak sıkıştırarak mekik + 55 squat yaptım.
evet canım adaçayıyla gargara yapıyorum.çok daha iyyim ama kriz gibi geldi mi gitmiyor..neyse geçiyor ya şükür.. adaçayı evet duymuştum çok faydalı,hatırlattıgın için sagol canım günde 1 içmeliah kıyamam hala geçmedi değil mi öksürüğün. adaçayı demişler, denedin mi?
ada çayını ihmal etmeyin zaten kadınlar için çok önemli, östrojen hormonun salgılanmasına yardımcı oluyor. her gün taze demlenmiş bir bardak içmeye özen gösteriyorum ben. aktardan alıyorum paket olanlarından değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?