- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
canım ewet tam tahıllı ekmekle yaptım.. biz nomalde de eve pek beyaz ekmek sokmayız.. binde bir diyim sana.. arada yani.. genelde hep tam tahıllı çavdar vs alırız..ama canım acıkman normal,ögle yemegi vakti geldi.. kepek ekmek ile mi yaptın tostu?beyaz ekmekte çok acıktırıyo..yulaf daha doyurucu ama haklısın
ilk bildirim benden olsun
bugün
50 dk yürüdüm
lesie 2 mil yaptım
100 mekik çektim
Fit olcaz biz2. de benden gelsin :)
50 dk zumba 20 dk yürüyüş
4+4 kardiyo ne oluyor canım4+4 dakika kardio yaptım.Sizin yanınızda yazmaya utanıyorum :)
4 dakika kardio hareketleri yapıyorum.Bugün sabah ve akşam olarak yaptım.Hergün sayıyı artırıyorum.4+4 kardiyo ne oluyor canım
En iyisi birden yüklenme zaten4 dakika kardio hareketleri yapıyorum.Bugün sabah ve akşam olarak yaptım.Hergün sayıyı artırıyorum.
Nispet gibi olmasın ama bugün bizde dağa tırmandık .Beş km yürüdük.Su sesi kuş sesi bol oksijen iyi geldi vallahi.Offf yürümekten nefret ettimşöyle güzel sahil kenarı,orman bir yer yok ki bildiğin otobanda yürüyorum ya canım hiç yürümek istemiyor
O kadar uzun zaman oldu ki kuş deniz orman görmeyeli ama mayısta istanbula gidicem orda sahil göl deniz her birşey bende o zaman yürürüm hemide ablamla (nispet gibi olmasın)Nispet gibi olmaİstanbul gitceugün bizde dağa tırmandık .Beş km yürüdük.Su sesi kuş sesi bol oksijen iyi geldi vallahi.
vücut geliştermede neler yapıyorsun canım?kas arttırmak için agırlık mı çalışıyorsun?3 gün sonra tekrar spora gidebildim bugün sükür. 80 dak. cardio 30 dak vücüt gelistirme
vallaha alkışşşay bugünkü bildirimi unuttum:
50 dakika pilates
20 dakika yürüyüş.
bu hafta uzun süredir ilk kez hiç aksatmadan 5 gün spor yaptım alkışlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?