Yaşam Boyu Spor :)

evet canım..philipsinkini almak istiyorum ben de.. meyve ve sebzenin posasını iyi temizleme özelligi olması önemliymiş..ben de araştırıyorum..ama bu ay hedefim buz kırıcı,yani smoothie blenderi :)

hareket etmek ne kolay aslında

pilatese devam..hergün en az 30 dk pilates..yürüyüş 30 dk..
vay süper,hergün 1 saat spor yapıyorsun..senin boy kilo nasıldı canım ve vermek istedigin kilo ne kadar?

50 dakika pilates 20 dakika yürüyüş
korkunç bir baş ağrısı
geçmiş olsun canımmm.. baş agrısı çok feci bugün hava oralarda rüzgarlımıydı?bazen öyle havalarda da artabiliyor başagrısı

bugün leslie 1 mil yaptım. yarın da hava güzel olursa 1 saat yürüyüş yapmak istiyorum
aynen yarın ben de açık havada yürüyüş yapmayı planlıyorum..hem açık havada spor daha çok kalori yaktırıyor

insAllah kesinlikle incelmek s1k1lasmak istiyorum artik
ah ben de ben de..

bende eskiden annelerin falan muzlu süt yaptığı blender var ya onlardan vardı bozuktu çok eski servis mervis yok yurtdışından gelmişti zaten, babam da anlar elektronikten ona verdim, tamir etmiş sağolsun onda deneyeceğim şimdi ama babam garanti vermedi bozulabilir dikkat et dedi . ama ben Braun'un MX 2050 modeline bakmıştım fena görünmüyordu. ben de bakacağım ama yeni bir tane sebze sıkacağında da iyi bir marka lazım. özellikle hadi şimdi yaz yeşillik falan bol da kışın sebze suyu iyi oluyor.
baş ağrım fena ya. geçmedi hala bir de pilates yaparken büyük topun üzerinde bir sağa bir sola yuvarlanırken iyice ağrıdı.

hmm bilemedim şimdi,bir dene bakalım.. araştırmaya devam o zaman..sonra mesajlaşalım tekrar tavsiye eden de olur belki yaaa niye agrıyor acaba?düşünsen bulursun aslında..birşeye mi üzüldün?veya hava basıncı da yapıyor baş agrısı..

ya kendim ettim kendim buldum. dünden beri taze çilek arayışındayım ya, bugün buradaki bir marketin halk günü, taze sebze meyve geliyor, sabah duş aldım saçımı topladım çıktım hem hava güzel hem 2 dk mesafede diye ama ağrı yaptı tabii. çileğime kavuştum ama baş ağrısı başıma bela oldu

Canim ben 162cm..54 .6 kiloyum.yazin 52 idkm.. hedefim 51 52civari.. daha cok sikilasmak istiyorum ben.. 52 kiloda iyiyim aslinda..Ama veril ek istenen kilo az oljnca vermekde bir o kadarazor maalesef..

Canim ben 162cm..54 .6 kiloyum.yazin 52 idkm.. hedefim 51 52civari.. daha cok sikilasmak istiyorum ben.. 52 kiloda iyiyim aslinda..Ama veril ek istenen kilo az oljnca vermekde bir o kadarazor maalesef..
bunu neden sordum biliyor musun?zayıf oldugunu anladım,daha önce @HayyaL arkadaşımıza da söylemiştim,zayıflar bu konuda daha istikrarlı ve daha istekli..tebrik ederim canım… güzel bir örneksin

hay Allah yaa.. geçmiş olsun canım..yarına birşeyin kalmaz ben sana güzel enerji gönderiyorum şimdi benim de gözüm bu ara çileklerde..biraz insin de alayım

hay Allah yaa.. geçmiş olsun canım..yarına birşeyin kalmaz ben sana güzel enerji gönderiyorum şimdi benim de gözüm bu ara çileklerde..biraz insin de alayım
teşekkür ederim canım. yazmam gereken de bir sürü şey var, pcnin başında oturmak iyice ağrıttı. ben de 200 gram aldım. tek kişiyim bozuluyor sonra adama 200 gram deyince yüzündeki ifadeyi görmen lazımdı

bunu neden sordum biliyor musun?zayıf oldugunu anladım,daha önce @HayyaL arkadaşımıza da söylemiştim,zayıflar bu konuda daha istikrarlı ve daha istekli..tebrik ederim canım… güzel bir örneksin
Cok tesk ederim canim.. ewet senelrdiirr 50 52 arasindayim.. hamileleimlerim haric tabi.. kiloyu oldum olasi sevmem.. dinc ve saglikli olmak hedefim.. git olmak saglikli bir vucut.. ben 40 yasindayim bu aradada:)

hehe evet ya öyle bi tribe giriyorlar..bunun için en güzeli marketler manavın tazeligi olmaz tabi

ewet öğle arası geldi ve yarım saat tempolu olarak dışarıda yürüyeceğim inş..ama nedense acıktım ben ya.. halbuki sabah tost da yedim ama ne oldu anlamadım.. dün sabah yulaf yemiştim daha tok tutmuştu.. en iyisi bundan sonra yulaf yiyim ben.. daha doyurucuydu..

ama canım acıkman normal,ögle yemegi vakti geldi.. kepek ekmek ile mi yaptın tostu?beyaz ekmekte çok acıktırıyo..yulaf daha doyurucu ama haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…