Yaşam Boyu Spor :)

bir de böyle bir şey buldum ama bu daha çok ağrılar için

http://www.womenshealth.com.tr/ofiste-yapabilecegin-5-pilates-egzersizi/

Harika

Squat,bazı bacak egzersizleri mesela[/QUOTE]

bunlar aklıma gelmemişti doğrusu. oturduğum yerden bacak egzersizi ve akşam tv izlerken plates yapmaya başlarsam kendimi daha mutlu hissedeceğim kesin (= oda da yalnız olduğumdan ip atlamayı da düşündüm ama hem nefesim kesiliyor çok fazla yapamıyorum hem de terlerim diye çekiniyorum

kesinlikle yapabilirsin, ip atlama biraz problemli olabilir, belki mesai bitimine yakın yapabilirsin. ip atlamak cidden en çok kalori harcatan egzersizlerden biri.

haklısın canım, bir mil bir mildir

ben de iş yerindeyim, iç odada kimseciklerin görmeden, biraz lesli hareketleri sonrasında 30 squat yapıverdim
süpersin
20dk zumba (20dk sonrasini yapamadım)
60pilates cömelme hareketi yaptım
Aksam da buraz daha yaparım bisiler
trlellli kim tutar seniii

merhaba canım..ben gece 11de leslie 1 mil yaptım dün sen yeterki hareket etmek iste ve elinden geleni yapmaya çalış :) belki haftasonları yapabilirsin,o bile yeter aslında marilyn monroe ve Feraceli çok güzel örnekler vermişler saglolsunlar

süper öneriler

Harika

Squat,bazı bacak egzersizleri mesela

bunlar aklıma gelmemişti doğrusu. oturduğum yerden bacak egzersizi ve akşam tv izlerken plates yapmaya başlarsam kendimi daha mutlu hissedeceğim kesin (= oda da yalnız olduğumdan ip atlamayı da düşündüm ama hem nefesim kesiliyor çok fazla yapamıyorum hem de terlerim diye çekiniyorum[/QUOTE]
odada yalnızsan lesli 1 mil de yapabilirsin, squat da, hatta ellerini başının arkasında birleştirip, dizlerini çapraz dirseğe değdirmeye çalışarak ayakta mekik bile çekebilirsin.

çok haklısın önce istemek ve azmetmekten geçiyor her şey leslie nedir bilmiyorum bile

çok haklısın önce istemek ve azmetmekten geçiyor her şey leslie nedir bilmiyorum bile
youtube a leslie 1 mile yaz ve onunla başla istersen.1 mile 2 mile 3 mile ve benzeri versiyonları var.bildigin yürüyüş ama evde,oldugun yerde

youtube a leslie 1 mile yaz ve onunla başla istersen.1 mile 2 mile 3 mile ve benzeri versiyonları var.bildigin yürüyüş ama evde,oldugun yerde

bu akşam yapayım o zaman :))) eşimin yüz ifadesini düşünemiyorum

kızlar biri bana "HADİ DIŞARI ÇIK YÜRÜ DE GEL" diyebilir mi?miskinlikten yerimden kalkmıyorum,belki işe yarar

kızlar biri bana "HADİ DIŞARI ÇIK YÜRÜ DE GEL" diyebilir mi?miskinlikten yerimden kalkmıyorum,belki işe yarar

bu güzelim havada evde oturup miskinlik yapma hakkını kim verdi sana? hemen pc başından kalkıp bir bardak yeşil çay ya da türk kahvesi içip kendine gel ve yürüyüşüne git derim

Haklisin aslina ama iste kendimi kötü hissediyorum. Bu haftada persembeden önce gidemeyecegim

pinterestte bulduğum bir foto çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım dedim.

böyle küçük bir kap hem günümüzü hem de sporumuzu kurtarır.
ben bir de sebze suyu sıkmak istiyorum ama tek yolu meyve sebze presi midir? var mı başka yolu?

işte size basit bir egzersiz, dişlerinizi fırçalarken bacaklarınız 90 derece kırık olacak şekilde duvara oturursanız, yapamadığınız squatlarınızın telafisi olur. hem squattan daha kolay hem de onun kadar etkili.bunu gün içinde raporlarınızı okurken, kitap okurken, tv seyrederken çeşitleyebilirsiniz. yorulduğunuzda bacaklarınızı birkaç saniye dinlendirip harekete geri dönerek istediğiniz sayıda tekrar yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…