- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Merhaba (= spor yapanlara, vakit ayırabilenlere o kadar imreniyorum ki anlatamam :/
sabahın köründe ofis odasına tıkışıp akşama evine zor yetişen biri olarak... muhtemelen benim gibi çok fazla kişi vardır.. acaba diyorum ofis odasında yapabileceğimiz bir şeyler yokmudur? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
merhaba, aslında bazı örnekler var ama ofiste tek başınıza olmanız daha mümkün kılar bu hareketleri ama ilk aklıma gelen yöntem. araba kullanıyorsanız 15-20 dakikalık mesafeye park etmeniz böylece en az gün içinde 40 dakika yürümeniz ya da otobüs /metro kullanıyorsanız birkaç durak önce inmeniz.
eğer ofis odasında tek başınaysanız.
sandalyenizi kullanarak geri şınav, masanızı, duvarı kullanarak mekik çekebilir. oturduğunuz yerde bacak hareketleri yapabilirsiniz.
evde alacağınız bir pilates çemberi ya da topuyla tv izlerken uzanmışken ya da otururken bacak egzersizleri, bir pilates lastiği ile kol hareketleri yapabilirsiniz (lastiği ofis çekmecenizde tutarsanız bunu ofiste de yapabilirsiniz.) üstelik tüm bunlar en fazla 15 dakikanızı alır.
hafta sonları da 1, 1,5 saatlik yürüyüşler yapabilirsiniz, müsait olursanız günde 2 kez yapıp hafta içi açığını kapatabilirsiniz.
Harika[QUOTEmeksims, post: 40484183, member: 494675"]kızlar resmen haftabaşı spor yapmamış olamayayım,topgie bir şeyler yazayım diye 1 mil leslie yaptım az önce hemde esneye esneyeişte bu topigin amacına ulaştıgını gösteren bir örnek
kesinlikle yapabilirsin, ip atlama biraz problemli olabilir, belki mesai bitimine yakın yapabilirsin. ip atlamak cidden en çok kalori harcatan egzersizlerden biri.Harika
bunlar aklıma gelmemişti doğrusu. oturduğum yerden bacak egzersizi ve akşam tv izlerken plates yapmaya başlarsam kendimi daha mutlu hissedeceğim kesin (= oda da yalnız olduğumdan ip atlamayı da düşündüm ama hem nefesim kesiliyor çok fazla yapamıyorum hem de terlerim diye çekiniyorum
süpersinhaklısın canım, bir mil bir mildir
ben de iş yerindeyim, iç odada kimseciklerin görmeden, biraz lesli hareketleri sonrasında 30 squat yapıverdim
trlellli kim tutar seniii20dk zumba (20dk sonrasini yapamadım)
60pilates cömelme hareketi yaptım
Aksam da buraz daha yaparım bisiler
merhaba canım..ben gece 11de leslie 1 mil yaptım dünMerhaba (= spor yapanlara, vakit ayırabilenlere o kadar imreniyorum ki anlatamam :/
sabahın köründe ofis odasına tıkışıp akşama evine zor yetişen biri olarak... muhtemelen benim gibi çok fazla kişi vardır.. acaba diyorum ofis odasında yapabileceğimiz bir şeyler yokmudur? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
süper önerilermerhaba, aslında bazı örnekler var ama ofiste tek başınıza olmanız daha mümkün kılar bu hareketleri ama ilk aklıma gelen yöntem. araba kullanıyorsanız 15-20 dakikalık mesafeye park etmeniz böylece en az gün içinde 40 dakika yürümeniz ya da otobüs /metro kullanıyorsanız birkaç durak önce inmeniz.
eğer ofis odasında tek başınaysanız.
sandalyenizi kullanarak geri şınav, masanızı, duvarı kullanarak mekik çekebilir. oturduğunuz yerde bacak hareketleri yapabilirsiniz.
evde alacağınız bir pilates çemberi ya da topuyla tv izlerken uzanmışken ya da otururken bacak egzersizleri, bir pilates lastiği ile kol hareketleri yapabilirsiniz (lastiği ofis çekmecenizde tutarsanız bunu ofiste de yapabilirsiniz.) üstelik tüm bunlar en fazla 15 dakikanızı alır.
hafta sonları da 1, 1,5 saatlik yürüyüşler yapabilirsiniz, müsait olursanız günde 2 kez yapıp hafta içi açığını kapatabilirsiniz.
Harika
Squat,bazı bacak egzersizleri mesela
merhaba canım..ben gece 11de leslie 1 mil yaptım dünsen yeterki hareket etmek iste ve elinden geleni yapmaya çalış :) belki haftasonları yapabilirsin,o bile yeter aslında @marilyn monroe ve @rabia1558 çok güzel örnekler vermişler saglolsunlar
youtube a leslie 1 mile yaz ve onunla başla istersen.1 mile 2 mile 3 mile ve benzeri versiyonları var.bildigin yürüyüş ama evde,oldugun yerdeçok haklısın önce istemek ve azmetmekten geçiyor her şeyleslie nedir bilmiyorum bile
youtube a leslie 1 mile yaz ve onunla başla istersen.1 mile 2 mile 3 mile ve benzeri versiyonları var.bildigin yürüyüş ama evde,oldugun yerde
hehe sen dün benim eşimi görseydin..hem gecenin bir saati olmuş,hem de eseneye esneye evde oldugum yerde yürüyorum
bu akşam yapayım o zaman :))) eşimin yüz ifadesini düşünemiyorum
kızlar biri bana "HADİ DIŞARI ÇIK YÜRÜ DE GEL" diyebilir mi?miskinlikten yerimden kalkmıyorum,belki işe yarar
hehehe hadi ben gideyim.yarım saat yürüyeyim de geleyim pekibu güzelim havada evde oturup miskinlik yapma hakkını kim verdi sana? hemen pc başından kalkıp bir bardak yeşil çay ya da türk kahvesi içip kendine gel ve yürüyüşüne git derim
canım teşekkürler
olsun hiç yoktan iyidir canım..bak ben hiç yapamadım geçen hafta
ne hamarat kızsın yaa..
tebrikler işte başladın.. ilk hafta 15dk iyidir canım
göbek gitmiş canım tebrik ederim..sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir canım.. spor yapmanın faydaları,sıkı gözüküyorsun
canım benim saatim polar .. internetten de satışı var.ben intersporttan almıştım.. tchibonun 2 hafta önceki temasında yanılmıyorsam başka bir markanın vardı.internetten ona da bakabilirsin
Haklisin aslina ama iste kendimi kötü hissediyorum. Bu haftada persembeden önce gidemeyecegim
teşekkür ederim bence desüpersin160 kalori hiç azımsanacak bir rakam değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?