- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
ay bu hafta görsen gurur duyardın benimle, yeme düzenim de inanılmaz muhteşemdi. harika yemekler yaptım kendime sıfır yağla, tatlı yok. sadece günde 2 parça bitter çikolata, hafif ama doyurucu bir kahvaltı, ara öğünde abur cubur ya da çerez yerine taze meyve, yoğurt ve yulafla meyveli yoğurt ya da bir meyve tabağı. akşam yemekleri zaten yağsız falan.vallaha alkışşş
harikasın canımmm… güzel başladıysan güzel gider…ay bu hafta görsen gurur duyardın benimle, yeme düzenim de inanılmaz muhteşemdi. harika yemekler yaptım kendime sıfır yağla, tatlı yok. sadece günde 2 parça bitter çikolata, hafif ama doyurucu bir kahvaltı, ara öğünde abur cubur ya da çerez yerine taze meyve, yoğurt ve yulafla meyveli yoğurt ya da bir meyve tabağı. akşam yemekleri zaten yağsız falan.
çok iyi bir hafta geçirdim, inşallah bundan sonra da böyle devam eder.
evet ya güzel spor yapıp düzenli beslenince kendimi hafif ve mutlu hissediyorum resmenharikasın canımmm… güzel başladıysan güzel gider…insan nasıl mutlu oluyor düzenli spor yapıp,güzel beslenince
begendiklerini paylaşevet ya güzel spor yapıp düzenli beslenince kendimi hafif ve mutlu hissediyorum resmenbir de gaza geleyim, sporu aksatmayayım diye pinterestte hep fitness başlığına baktım :)
çok güzel tişörtler buldum, bir arkadaşım bu baskı işlerinde ona yaptıracağım tişört alıp müsait bir zamanda. sizinle de paylaşırım yaptırınca :)begendiklerini paylaşhiç bakmadım pintereste dur ben de bi bakayım
kız çok iyi,hem işten gel,hem yorgun ol,hem 45dk yürü..tebrik ederimBen bugun sadece 45 dk yuruyus yapabildimilates yapacak enerji bjlamadim kendimde.. isyerimde yogun ve yorucu bir gundu..kns yarjn telafi ederim..
motivasyon tshirtleri mi?mesela ?? merak ettimçok güzel tişörtler buldum, bir arkadaşım bu baskı işlerinde ona yaptıracağım tişört alıp müsait bir zamanda. sizinle de paylaşırım yaptırınca :)
ben de begendimmm..yok canım ben de hiç görmedim bunlardanEki Görüntüle 1499093 Eki Görüntüle 1499094 Eki Görüntüle 1499095 Eki Görüntüle 1499096
bunlar en sevdiklerim. TR'de hiç görmedim, orjinallerini bulursam bir yerde mutlaka alırım ama hiç denk gelmedim spor mağazalarında falan.
ben de ondan arkadaşıma yaptırayım dedim, spor yaparken gaz verir :)ben de begendimmm..yok canım ben de hiç görmedim bunlardan
iyi fikirmiş canımben de ondan arkadaşıma yaptırayım dedim, spor yaparken gaz verir :)
araştır, süper olur böyle bir şey giymek spor yaparken :)iyi fikirmiş canımben de biraz araştırayım
benim de hem sporcu sütyeni hem taytı almam lazım.. netteki indirimler baya fark ediyor..bir de outletlerdeki fiyatlar.. spor salonunda en sevmedigim şey kıyafet=masraf .. bu da bi sektör.. birde ben de komik bi takıntı var üstümdekiler ne markaysa ayakkabı vs aynı olucak.sende de var mı?aslında karışık daha kullanışlı ve modern oluyor da iştearaştır, süper olur böyle bir şey giymek spor yaparken :)
bu arada spor taytları çok pahalıbir tane de yetmiyor ki birkaç tane alıyorum ama çalışmıyorum yav ben, belim bükülüyor resmen
bende renk uyumu sorunu var. ayakkabı bu sene New Ballance'a taktım mesela inanılmaz rahat, tavsiye derim. Adidas'ın taytlarının en büyük bedeni bile popoma küyük geliyor, Nike kullanıyorum, tişört genelde çok terlediğimden pazar malı olur, yıkayıp eskidikçe atılmalık. benim de renk uyumu sorunu olduğundan ayakkabıya çok para gidiyor, meretlerin en ucuzu bile 200 lirabenim de hem sporcu sütyeni hem taytı almam lazım.. netteki indirimler baya fark ediyor..bir de outletlerdeki fiyatlar.. spor salonunda en sevmedigim şey kıyafet=masraf .. bu da bi sektör.. birde ben de komik bi takıntı var üstümdekiler ne markaysa ayakkabı vs aynı olucak.sende de var mı?aslında karışık daha kullanışlı ve modern oluyor da işte
hiç erkeklerin böyle dertleri var mı acaba?bende renk uyumu sorunu var. ayakkabı bu sene New Ballance'a taktım mesela inanılmaz rahat, tavsiye derim. Adidas'ın taytlarının en büyük bedeni bile popoma küyük geliyor, Nike kullanıyorum, tişört genelde çok terlediğimden pazar malı olur, yıkayıp eskidikçe atılmalık. benim de renk uyumu sorunu olduğundan ayakkabıya çok para gidiyor, meretlerin en ucuzu bile 200 liraille o tişörtle taytın çizgisiyle ayakkabının rengi uyacak :)
ay ben öyle her biri farklı renkten kıyafete elimi atsam yeminle alemin maskarası olurumhiç erkeklerin böyle dertleri var mı acaba?renk uyumu bende de var..bazen deli gibi onu bunu şunu giyenlere hayran oluyor hem cesaretine hem de onu ona uydurmasına..
aynenay ben öyle her biri farklı renkten kıyafete elimi atsam yeminle alemin maskarası olurumçok da cesur değilimdir renk konusunda zaten hani sıkıcı bir dolabım yoktur ama öyle turuncuyla moru aynı kombinde kullanmayı beceremem, öyle patlak bir renk kullanıyorsam illa ki krem gibi siyah gibi dengeleyici bir renk koymak zorunda kalıyorum, öbür türlü trafik lambasına benziyorum çünkü
aynen aynen, açık gri koyu gri füme :) her tonunu alabilirim:) bir de kazakta gri çok severim, her renkle olurmuş gibi geliyor, yeşil, kırmızı, siyah, bir tek kahveyle sevmiyorumaynenbir de bana kalsa hergün gri giyebilirim..ben de o kadar griciyim yaa.. özellikle sweat ve tshirtler de elim hep grilere gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?