Yaşam Boyu Spor :)

O kadar uzun zaman oldu ki kuş deniz orman görmeyeli ama mayısta istanbula gidicem orda sahil göl deniz her birşey bende o zaman yürürüm hemide ablamla (nispet gibi olmasın) şaka yapıyorum canım
Şaka bir yana insana çok iyi geliyor.Ne zamandır eşime söylüyorum burafa yürüyorlar bizde yürüyelim diye.Fırsat buldukça yürürüz.Benim belimin sol tarafı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.Dün o yüzden kardio yapmadım.

Sanada ablan ile bol gezmeler.Hangi şehirdesin?

Kocaelideyim pek deniz yok bulunduğum yerde bina yol yoool beton ne güzel bende abimlerin başının etini yiyorum ama hiç takmıyorlar tamam diyorlar geçiyorlar

sanırım artık yeni bir alışkanlığım var. büyük bir bardak suyun içine bir dilim limon 2 küp buz ve birkaç yaprak taze nane atıp tüketiyorum. inanılmaz güzel oluyor, tavsiye ederim.
Afiyet olsun.Bugün regl oldum o yüzden bir şey yapmadım.Sabah çok kötüydüm zaten.Birde belimin solu ağrıyordu bacağımada vurdu.İnşallah fıtık falan değildir.

[QUOTgeniş olsunulfuren, post: 40573286, member: 31599"]Afiyet olsun.Bugün regl oldum o yüzden bir şey yapmadım.Sabah çok kötüydüm zaten.Birde belimin solu ağrıyordu bacağımada vurdu.İnşallah fıtık falan değildir.[/QUOTE]
Çolk gemiş olsum

Çolk gemiş olsum[/QUOTE]
Teekkür ediyorum.

Afiyet olsun.Bugün regl oldum o yüzden bir şey yapmadım.Sabah çok kötüydüm zaten.Birde belimin solu ağrıyordu bacağımada vurdu.İnşallah fıtık falan değildir.
geçmiş olsun canım.
ben de bu sabah baktım hava çok güzel 1 saat yürüyüş yaptım böylece bu hafta 6 gün spor yapmış oldum

geçmiş olsun,benim de aynı yerde belimin sol tarafında bi agrım oluyor..arada belimi zorladıkça hissettirir kendisini..biliriim bel agrısını

Kilo almış oda vermeye çalışıyor demek?
evet evet yaz gelince herkesi alıyor bir panik

Eki Görüntüle 1499389

Ağrın mı var?
Yoruldun mu?
Nefessiz mi kaldın?
Terledin mi?
Güzel...
İşe yarıyor.
no pain no gain

her gün 25 mekik çekiyorum ve 10 sguartla devam ediyorum spora. leslie şimdiye kadar bir kez yapabildim ama onu da her gün yapmak istiyorum.. 2dk bile sürse sporunuz kendinizi daha iyi hissetmenize yetiyor ((=

her gün 25 mekik çekiyorum ve 10 sguartlkitapam ediyorum spora. leslie şimdiye kadar bir kez yapabildim ama onu da her gün yapmak istiyorum.. 2dk bile sürse sporunuz kendinizi daha iyi hissetmenize yetiyor ((=
Hele spordan sonra banyo yapınca mutluluk hormanlarım depreşiyor sonra bir güzel uzanıp kitap,ders,internet vs keyif yapıyorum

ah nerede vah nerede :) kuzum uzanıp keyif yapmanın adı var kendi yok benim hayatımda iş, ev çocuklar derken sadece koşturma içinde geçiyor hayat... Allah aratmasın bugünlerimizi ama yorucu... sen tadını çıkart bugünlerinin

aynenn.. nerde dinlenme aynen ev işi çocuk eş derken koşturmaca.. dinlenmek yok bana bu dünyada:/(

Bende her zaman yatıp uzanmıyorum ev işleri,dersler heleki ev işi bitmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…