Şaka bir yana insana çok iyi geliyor.Ne zamandır eşime söylüyorum burafa yürüyorlar bizde yürüyelim diye.Fırsat buldukça yürürüz.Benim belimin sol tarafı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.Dün o yüzden kardio yapmadım.O kadar uzun zaman oldu ki kuş deniz orman görmeyeli ama mayısta istanbula gidicem orda sahil göl deniz her birşey bende o zaman yürürüm hemide ablamla (nispet gibi olmasın)şaka yapıyorum canım
kızlar ilk bildirim benden olsun..
şu resme bakar mısınız şaka degil gerçek
bu sabah bir hindiyle beraber yürüyüş yaptık
Eki Görüntüle 1499341
Kocaelideyim pek deniz yok bulunduğum yerde bina yol yoool beton ne güzel bende abimlerin başının etini yiyorum ama hiç takmıyorlar tamam diyorlar geçiyorlarŞaka bir yana insana çok iyi geliyor.Ne zamandır eşime söylüyorum burafa yürüyorlar bizde yürüyelim diye.Fırsat buldukça yürürüz.Benim belimin sol tarafı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.Dün o yüzden kardio yapmadım.
Sanada ablan ile bol gezmeler.Hangi şehirdesin?
Afiyet olsun.Bugün regl oldum o yüzden bir şey yapmadım.Sabah çok kötüydüm zaten.Birde belimin solu ağrıyordu bacağımada vurdu.İnşallah fıtık falan değildir.sanırım artık yeni bir alışkanlığım var. büyük bir bardak suyun içine bir dilim limon 2 küp buz ve birkaç yaprak taze nane atıp tüketiyorum. inanılmaz güzel oluyor, tavsiye ederim.
Çolk gemiş olsum[/QUOTE][QUOTgeniş olsunulfuren, post: 40573286, member: 31599"]Afiyet olsun.Bugün regl oldum o yüzden bir şey yapmadım.Sabah çok kötüydüm zaten.Birde belimin solu ağrıyordu bacağımada vurdu.İnşallah fıtık falan değildir.
geçmiş olsun canım.Afiyet olsun.Bugün regl oldum o yüzden bir şey yapmadım.Sabah çok kötüydüm zaten.Birde belimin solu ağrıyordu bacağımada vurdu.İnşallah fıtık falan değildir.
geçmiş olsun,benim de aynı yerde belimin sol tarafında bi agrım oluyor..arada belimi zorladıkça hissettirir kendisini..biliriim bel agrısınıŞaka bir yana insana çok iyi geliyor.Ne zamandır eşime söylüyorum burafa yürüyorlar bizde yürüyelim diye.Fırsat buldukça yürürüz.Benim belimin sol tarafı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.Dün o yüzden kardio yapmadım.
Sanada ablan ile bol gezmeler.Hangi şehirdesin?
evet evet yaz gelince herkesi alıyor bir panikKilo almış oda vermeye çalışıyor demek?
no pain no gainEki Görüntüle 1499389
Ağrın mı var?
Yoruldun mu?
Nefessiz mi kaldın?
Terledin mi?
Güzel...
İşe yarıyor.
Hele spordan sonra banyo yapınca mutluluk hormanlarım depreşiyor sonra bir güzel uzanıp kitap,ders,internet vs keyif yapıyorumher gün 25 mekik çekiyorum ve 10 sguartlkitapam ediyorum spora. leslie şimdiye kadar bir kez yapabildim ama onu da her gün yapmak istiyorum.. 2dk bile sürse sporunuz kendinizi daha iyi hissetmenize yetiyor ((=
aynenn.. nerde dinlenme aynen ev işi çocuk eş derken koşturmaca.. dinlenmek yok bana bu dünyada:/(ah nerede vah nerede :) kuzum uzanıp keyif yapmanın adı var kendi yok benim hayatımdaiş, ev çocuklar derken sadece koşturma içinde geçiyor hayat... Allah aratmasın bugünlerimizi ama yorucu... sen tadını çıkart bugünlerinin
Bende her zaman yatıp uzanmıyorum ev işleri,dersler heleki ev işi bitmek bilmiyorah nerede vah nerede :) kuzum uzanıp keyif yapmanın adı var kendi yok benim hayatımdaiş, ev çocuklar derken sadece koşturma içinde geçiyor hayat... Allah aratmasın bugünlerimizi ama yorucu... sen tadını çıkart bugünlerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?