Yaşam Boyu Spor :)

aynneennn.. bende sarıp sarıp yapıyorum.. bu akşama işten eve gidincede dünki prgoramdaki pilatesi yapmayı düşünüyprum. dün karın çalışmışlar galiba gene..
karınsa tam benlikmiş
benimki eskileri canım, ya beyaztv de kilerin ilk hafta olanları hatta, yeni başlayanlar için olan haftayı sonrasında you tube dan indirdim. Şimdi TVem delermiş ama hiç izleme imkanım olmadı, o kanalı daha öne duymadım desem yalan olmaz yani, nete düşüyor mu o yayınlar acaba? .

ewet you tube de var em tv ebru şallı diye yaz çıkıyor canım..

1 kg lık dambılların zararı olmaz sanırım. en azından belin tamamen düzelinceye kadar sen de leslie yapabilirsin. benim de belim ağrıdığından leslie başladım ve güzel de ter attırıyor :)

Bir ara leslie yaptım.Tekrardan yürüyelim ablayla :) O da Ebru gibi çok konuşuyor sesini kapatayım.Spor ayakkabı giyiyor musun?Ayağa zarar verebiliyormuş.

Slim6 da güzelmiş.Bir zamanlar indirmiştim.Sürüyle program indirdim ama düzenli yapacak kişi nerede?

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-21-17-56-38.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2015-04-21-17-56-08.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 95

simsims linki vereyim.Özelden atayım burdan sıkıntı olur mu ki?

canım ya dün atlamışım yeni gördüm..geçmiş olsun nasıl oldun?

simsims linki vereyim.Özelden atayım burdan sıkıntı olur mu ki?
burdan da paylaşabilirsin canım bir sıkıntı olmaz,hm başka arkadaşlar da faydalanırlar

herkese iyi tatiller kızlarr
aynen ben de 3 yıl önce falan bir sürü şey indirmişim ama yapan yok
slim in 6 kolay görünüyor ama aslında değil, en azından bel ameliyatı olmuş biri için hiç kolay değil, sonrasında ağrım çok oldu dün, leslie mi yapsam acaba diye düşünmedim değil, sanırım günaşırı dönüşümlü leslie ve debbie yapıcam bir süre, yeterince güçlenene kadar

mahzen77 telefona indirdim.Ekliyorum.
hmm, bu uygulama ile mi yapıyorsun kardiyoyu iyiymiş belki ben de denerim sonra

kızlar sırf bu topige spor yaptım yazabilmek sırf ceroni nin dedigi gibi akşam içim rahat uyumak için 3 mil leslie yaptım herkese iyi geceler.. tatlı rüyalar
tebrikler canım

merhaba canım iyi tatiller teşekkür ederim nasılsın?belin nasıl?

bu arada dün slimin6 yapıldı
bugün sabah 30dk acık havada (ve de çook soğuk) yürüyüş yapıldı.
Ayrıca herkesin içindeki çocuğun bayramı kutlu olsun

bu arada dün slimin6 yapıldı
bugün sabah 30dk acık havada (ve de çook soğuk) yürüyüş yapıldı.
Ayrıca herkesin içindeki çocuğun bayramı kutlu olsun
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsunnnnn benim içim dışım çocuk mahzencim hiç büyümüyorum bu sayede

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsunnnnn benim içim dışım çocuk mahzencim hiç büyümüyorum bu sayede
aa ne güzel işte, benim dışım yetişkin ama içimdeki çocuğu çok seviyorum, hiç büyümesin istiyorum

nasıl yani anlatsana??
canım jillian michales ın ilk ve daha hafif programı 30 Day Shred, kısaca 30 ds deniyor. Sonra ripped in 30 öneriliyor. sonrada bölgeseller geliyor, göbek, bassen, vs. Karın için killer abs etkiliydi, basen için de killer buns and thighs. @_SARAYCA_ nın paylaştığı no more trouble zones videosu hangisine etkiliydi bilmiyorum ama o karın bölgesinden şikayetçi idi ona etkili olabilir. Ama bildiğim başlangıç 30 ds ile olmalı.

vallaha fransızca okuyor gibi oldum..hiç bi şey anlamadım hehehehehehehe diyorsun ki 30günlük programdan sonra bu yapılıyor ilk bunla başlanmaz ve tek başına yapılmaz,dogru mu anlamışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…