karınsa tam benlikmişaynneennn.. bende sarıp sarıp yapıyorum.. bu akşama işten eve gidincede dünki prgoramdaki pilatesi yapmayı düşünüyprum. dün karın çalışmışlar galiba gene..
ewet you tube de var em tv ebru şallı diye yaz çıkıyor canım..karınsa tam benlikmiş
benimki eskileri canım, ya beyaztv de kilerin ilk hafta olanları hatta, yeni başlayanlar için olan haftayı sonrasında you tube dan indirdim. Şimdi TVem delermiş ama hiç izleme imkanım olmadı, o kanalı daha öne duymadım desem yalan olmaz yani,nete düşüyor mu o yayınlar acaba? .
bunu öğrendiğim iyi oldu canım, çok saolewet you tube de var em tv ebru şallı diye yaz çıkıyor canım..
1 kg lık dambılların zararı olmaz sanırım. en azından belin tamamen düzelinceye kadar sen de leslie yapabilirsin. benim de belim ağrıdığından leslie başladım ve güzel de ter attırıyor :)
selamlar kızlar, nasılsınız bakalım
ne zamandır uğramıyorum ama bu spor yapmadığım anlamına gelmez sanırım
yürüyüş yapıyorum genelde, iş yerinde squat yapıyorum bazen gizli gizli
dünden önce slim in 6 yapmaya niyetlendim fakat flaşa atmamışım, bilgisayardan tekrar atmaya üşendim ben de flaşta olanlardan leslie 2 mil yapıverdim. dünde slim in 6 yaptım 25 dk.
35 dk pilates nrden yapıyorsum canım, sabahları yapmak istiyorum ama kısa bişey bulamadım, ebru şallı var bıdı bıdı ile dolduruyor 45 dakikayı. zaman da kısıtlı pk yapasım gelmedi.
kızlar ben de belimden sorunluyum ahatta ameliyat falan oldum. slim in 6 yaptım kardiyo ağırlıklı. sabah biraz ağrım vardı ama o makul seviyedeydi. Limber da yaptığım için sanırım çok ağrım olmadı. sen kardiyo olarak ne yapıyorsun canım, slim in 6 da hoplama zıplama yok, sanırım bana zarar etmez değil mi?
ben değişiklik istedim, slimin6 ya başladım canım, leslieden biraz daha ağır ama bele zarar etmez sanırım.
harikasın canım yaa gece 12de spor yapmak vay be
evet canım birikmiş temizlik oldu sana bahar temizligi :)) temizligin kokusunu ben de çok seviyorum hele verdigi huzura bayılıyorummmmm
ben de agırlık istiyorum..hangi site canım??
canım ya dün atlamışım yeni gördüm..geçmiş olsun nasıl oldun?Kardio ağrımı tetikledi.Ayakta uzun süre kalınca oluyordu ,evel gün çok kötüydü.İlaç içmek zorunda kaldım.Dün yaptığım bel hareketleri hafifletti şükür.Bugün yine bel hareketlerini yapacağım.
Ağırlık derken bir kiloluk dambıllarla başlayacağım.Başlamasam mı acaba?Kardioyu bırakayım olmazsa oda çabuk sonuç veriyor diye istiyorum.8 dakika terliyorum.
burdan da paylaşabilirsin canım bir sıkıntı olmaz,hm başka arkadaşlar da faydalanırlarsimsims linki vereyim.Özelden atayım burdan sıkıntı olur mu ki?
aynen ben de 3 yıl önce falan bir sürü şey indirmişim ama yapan yokBir ara leslie yaptım.Tekrardan yürüyelim ablayla :) O da Ebru gibi çok konuşuyor sesini kapatayım.Spor ayakkabı giyiyor musun?Ayağa zarar verebiliyormuş.
Slim6 da güzelmiş.Bir zamanlar indirmiştim.Sürüyle program indirdim ama düzenli yapacak kişi nerede?
hmm, bu uygulama ile mi yapıyorsun kardiyoyu iyiymişmahzen77 telefona indirdim.Ekliyorum.
kızlar sırf bu topige spor yaptım yazabilmek sırfceroni nin dedigi gibi akşam içim rahat uyumak için 3 mil leslie yaptım herkese iyi geceler.. tatlı rüyalar
merhaba canım iyi tatillerherkese iyi tatiller kızlarr
aynen ben de 3 yıl önce falan bir sürü şey indirmişim ama yapan yok
slim in 6 kolay görünüyor ama aslında değil, en azından bel ameliyatı olmuş biri için hiç kolay değil, sonrasında ağrım çok oldu dün, leslie mi yapsam acaba diye düşünmedim değil, sanırım günaşırı dönüşümlü leslie ve debbie yapıcam bir süre, yeterince güçlenene kadar
hmm, bu uygulama ile mi yapıyorsun kardiyoyu iyiymişbelki ben de denerim sonra
tebrikler canım
başlıycaksan 30 ds ile başlamanı öneririm canım, sonra ripped in 30, sonra bukızlar @_SARAYCA_ arkadaşımız paylaşmış bu videoyu.. ben çok begendim..ben de sizinle paylaşmak istedim..en kısa zamanda denemek dilegiyle
iyiyim canım, sen nasılsın, belim iyi çok şükür, fizik tedaviden sonra... slimin6 dan sonra biraz ağrım oldu ama sanırım normaldir bu, çok yüklenmeden günaşırı yapayım diyorum ben de..merhaba canım iyi tatillerteşekkür ederim nasılsın?belin nasıl?
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsunnnnnbu arada dün slimin6 yapıldı
bugün sabah 30dk acık havada (ve de çook soğuk) yürüyüş yapıldı.
Ayrıca herkesin içindeki çocuğun bayramı kutlu olsun
nasıl yani anlatsana??başlıycaksan 30 ds ile başlamanı öneririm canım, sonra ripped in 30, sonra bu
harikasın devam et maşallahiyiyim canım, sen nasılsın, belim iyi çok şükür, fizik tedaviden sonra... slimin6 dan sonra biraz ağrım oldu ama sanırım normaldir bu, çok yüklenmeden günaşırı yapayım diyorum ben de..
aa ne güzel işte, benim dışım yetişkin ama içimdeki çocuğu çok seviyorum, hiç büyümesin istiyorum23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsunnnnnbenim içim dışım çocuk mahzencim hiç büyümüyorum bu sayede
canım jillian michales ın ilk ve daha hafif programı 30 Day Shred, kısaca 30 ds deniyor. Sonra ripped in 30 öneriliyor. sonrada bölgeseller geliyor, göbek, bassen, vs. Karın için killer abs etkiliydi, basen için de killer buns and thighs. @_SARAYCA_ nın paylaştığı no more trouble zones videosu hangisine etkiliydi bilmiyorum ama o karın bölgesinden şikayetçi idi ona etkili olabilir. Ama bildiğim başlangıç 30 ds ile olmalı.nasıl yani anlatsana??
vallaha fransızca okuyor gibi oldum..hiç bi şey anlamadım hehehehehehehe diyorsun ki 30günlük programdan sonra bu yapılıyor ilk bunla başlanmaz ve tek başına yapılmaz,dogru mu anlamışım?aa ne güzel işte, benim dışım yetişkin ama içimdeki çocuğu çok seviyorum, hiç büyümesin istiyorum
canım jillian michales ın ilk ve daha hafif programı 30 Day Shred, kısaca 30 ds deniyor. Sonra ripped in 30 öneriliyor. sonrada bölgeseller geliyor, göbek, bassen, vs. Karın için killer abs etkiliydi, basen için de killer buns and thighs. @_SARAYCA_ nın paylaştığı no more trouble zones videosu hangisine etkiliydi bilmiyorum ama o karın bölgesinden şikayetçi idi ona etkili olabilir. Ama bildiğim başlangıç 30 ds ile olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?