vücut geliştermede neler yapıyorsun canım?kas arttırmak için agırlık mı çalışıyorsun?
Ben bu aralar evde spor yapmiyorum ama sabahlari en az 1.5saat yuruyorum
Eve gelip evi topluyorum aksam oluyo yorgun oluyorum
benim spor yine yalan oldu kızlar..bugün ögleden sonradan akşama kadar temizlik yaptım..halıları kaldırmaktan belim agrıyor..bugün ki spor temizlik olsun
Bende dünkü koşuşturma arasına 8 dakika kardio ve bel ağrım için bir kaç hareket ekledim.Ağırlıklarla çalışmaya başlayacağım.Başka bir sitede bayanlar için ağırlık çalışma programı buldum.Haftada üç gün.
sana da geçmiş olsun canım. belin ağrıyorsa kardio yerine yürüyüş daha iyi olur bence.. eğer yanlış bilmiyorsam vücutta yağ varken ağırlık çalışmamak gerekir çirkin bir görüntü oluşmaması açısından.. yağ yakmak için vücuda kas lazım ama onu da yediklerimizle arttırmamız gerek diye biliyorum (=
harikasın canım yaa gece 12de spor yapmak vay bezaten temizlik en iyi spordur. evde bir kaç gün kalayım hemen 2-3 kilo veriyorumdün gece saat 12'yi gösterdiğinde ben de leslie yapmaya çalışıyordum.. 3ml açtım 2 ml anca yaptım ehueh
evet canım birikmiş temizlik oldu sana bahar temizligi :)) temizligin kokusunu ben de çok seviyorum hele verdigi huzura bayılıyorummmmmGeçmiş olsun.Bahar temizliği mi yaptın? Halılar kalkmış.Evin mis kokuyordur .Temizlikten sonraki kokuyu çok seviyorum.Benim günlük işlerden daha genel temizlik yapamadım.Akşam oniki de yatağa zor girdim.Bütün gün ayaktaydım.
ben de agırlık istiyorum..hangi site canım??Bende dünkü koşuşturma arasına 8 dakika kardio ve bel ağrım için bir kaç hareket ekledim.Ağırlıklarla çalışmaya başlayacağım.Başka bir sitede bayanlar için ağırlık çalışma programı buldum.Haftada üç gün.
harikasın canım yaa gece 12de spor yapmak vay be
huzurlu bir şekilde yatağa gitmenin mutluluğu anlatılmaz yaşanır dermişim :F eşimin komedi filmi izler gibi beni izlemesi de ayrıca yaşanılası bir olayyüz ifadesi uzun bir süre gözümden silinmez sanırım
35 dk pilates nrden yapıyorsum canım, sabahları yapmak istiyorum ama kısa bişey bulamadım, ebru şallı var bıdı bıdı ile dolduruyor 45 dakikayı. zaman da kısıtlı pk yapasım gelmedi.Ofpuf puff:)) 35 dklik pilates yapildi..herkese iyi gecelerss:))
kızlar ben de belimden sorunluyum ahatta ameliyat falan oldum. slim in 6 yaptım kardiyo ağırlıklı. sabah biraz ağrım vardı ama o makul seviyedeydi. Limber da yaptığım için sanırım çok ağrım olmadı. sen kardiyo olarak ne yapıyorsun canım, slim in 6 da hoplama zıplama yok, sanırım bana zarar etmez değil mi?Kardio ağrımı tetikledi.Ayakta uzun süre kalınca oluyordu ,evel gün çok kötüydü.İlaç içmek zorunda kaldım.Dün yaptığım bel hareketleri hafifletti şükür.Bugün yine bel hareketlerini yapacağım.
Ağırlık derken bir kiloluk dambıllarla başlayacağım.Başlamasam mı acaba?Kardioyu bırakayım olmazsa oda çabuk sonuç veriyor diye istiyorum.8 dakika terliyorum.
ben değişiklik istedim, slimin6 ya başladım canım, leslieden biraz daha ağır ama bele zarar etmez sanırım.1 kg lık dambılların zararı olmaz sanırım. en azından belin tamamen düzelinceye kadar sen de leslie yapabilirsin. benim de belim ağrıdığından leslie başladım ve güzel de ter attırıyor :)
canım ben kendim yapıyorum çoğunca.. ebruylada yaparsam netten yaptığım için bıdıbıdları atlyırum..:)kendi bildiklerimi uyguluyorum ben.selamlar kızlar, nasılsınız bakalım
ne zamandır uğramıyorum ama bu spor yapmadığım anlamına gelmez sanırım
yürüyüş yapıyorum genelde, iş yerinde squat yapıyorum bazen gizli gizli
dünden önce slim in 6 yapmaya niyetlendim fakat flaşa atmamışım, bilgisayardan tekrar atmaya üşendim ben de flaşta olanlardan leslie 2 mil yapıverdim. dünde slim in 6 yaptım 25 dk.
35 dk pilates nrden yapıyorsum canım, sabahları yapmak istiyorum ama kısa bişey bulamadım, ebru şallı var bıdı bıdı ile dolduruyor 45 dakikayı. zaman da kısıtlı pk yapasım gelmedi.
kızlar ben de belimden sorunluyum ahatta ameliyat falan oldum. slim in 6 yaptım kardiyo ağırlıklı. sabah biraz ağrım vardı ama o makul seviyedeydi. Limber da yaptığım için sanırım çok ağrım olmadı. sen kardiyo olarak ne yapıyorsun canım, slim in 6 da hoplama zıplama yok, sanırım bana zarar etmez değil mi?
ben değişiklik istedim, slimin6 ya başladım canım, leslieden biraz daha ağır ama bele zarar etmez sanırım.
canım ben kendim yapıyorum çoğunca.. ebruylada yaparsam netten yaptığım için bıdıbıdları atlyırum..:)kendi bildiklerimi uyguluyorum ben.selamlar kızlar, nasılsınız bakalım
ne zamandır uğramıyorum ama bu spor yapmadığım anlamına gelmez sanırım
yürüyüş yapıyorum genelde, iş yerinde squat yapıyorum bazen gizli gizli
dünden önce slim in 6 yapmaya niyetlendim fakat flaşa atmamışım, bilgisayardan tekrar atmaya üşendim ben de flaşta olanlardan leslie 2 mil yapıverdim. dünde slim in 6 yaptım 25 dk.
35 dk pilates nrden yapıyorsum canım, sabahları yapmak istiyorum ama kısa bişey bulamadım, ebru şallı var bıdı bıdı ile dolduruyor 45 dakikayı. zaman da kısıtlı pk yapasım gelmedi.
kızlar ben de belimden sorunluyum ahatta ameliyat falan oldum. slim in 6 yaptım kardiyo ağırlıklı. sabah biraz ağrım vardı ama o makul seviyedeydi. Limber da yaptığım için sanırım çok ağrım olmadı. sen kardiyo olarak ne yapıyorsun canım, slim in 6 da hoplama zıplama yok, sanırım bana zarar etmez değil mi?
ben değişiklik istedim, slimin6 ya başladım canım, leslieden biraz daha ağır ama bele zarar etmez sanırım.
bende ebrunun tv programında yaptıklarının videoları var, onları indirmiştim. fena değil ama işten çok laf yapıyor, seninki kısaysa onu yapayım demiştim canım, olmadı ben de ileri sarıp atlayarak yaparım artıkcanım ben kendim yapıyorum çoğunca.. ebruylada yaparsam netten yaptığım için bıdıbıdları atlyırum..:)kendi bildiklerimi uyguluyorum ben.
aynneennn.. bende sarıp sarıp yapıyorum.. bu akşama işten eve gidincede dünki prgoramdaki pilatesi yapmayı düşünüyprum. dün karın çalışmışlar galiba gene..bende ebrunun tv programında yaptıklarının videoları var, onları indirmiştim. fena değil ama işten çok laf yapıyor, seninki kısaysa onu yapayım demiştim canım, olmadı ben de ileri sarıp atlayarak yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?