Yaşam Boyu Spor :)

Dün yazmayı unuttum leslie 1 mil ve 50 mekik yaptım sizdede oluyordu cook uykum var ama uyuyamıyorum çok az uykuyla ayaktayım,bu da halsizlik,sürekli yarı kapalı gözleri beraberinde getiriyor ve spor yapasım gelmiyor ama yürüyüşe başlıcam artık şu havalar bi düzelsin bi yürüyüş yapasım var oda çok güzel şarkılarım var onları dinlerken yürümek beni rahatlatır biliyorum

Dün yazmayı unuttum leslie 1 mil ve 50 mekik yaptım sizdede oluyordu cook uykum var ama uyuyamıyorum çok az uykuyla ayaktayım,bu da halsizlik,sürekli yarı kapalı gözleri beraberinde getiriyor ve spor yapasım gelmiyor ama yürüyüşe başlıcam artık şu havalar bi düzelsin bi yürüyüş yapasım var oda çok güzel şarkılarım var onları dinlerken yürümek beni rahatlatır biliyorum

kızlar @_SARAYCA_ arkadaşımız paylaşmış bu videoyu.. ben çok begendim..ben de sizinle paylaşmak istedim..en kısa zamanda denemek dilegiyle

Güzelmiş her şey var.Bunu da indireyim :)))

iyiyim canım, sen nasılsın, belim iyi çok şükür, fizik tedaviden sonra... slimin6 dan sonra biraz ağrım oldu ama sanırım normaldir bu, çok yüklenmeden günaşırı yapayım diyorum ben de..

Aman belin de ameliyatlı dikkat et.Benim yaptığımı sen yapma hopluyorsun zıpıyorsun.Benim belim ağrıyorsa seninki haliyle ağrır.Slimde güzelmiş.

Bahar geldi ben de hep uyku halindeyim.Bıraksalar bütün gün uyurum sonrada baş ağrısıyla uyanırım :))

vallaha fransızca okuyor gibi oldum..hiç bi şey anlamadım hehehehehehehe diyorsun ki 30günlük programdan sonra bu yapılıyor ilk bunla başlanmaz ve tek başına yapılmaz,dogru mu anlamışım?
canım bunla başlanmaz evet, bundan öncekileri yapmak gerek öncesinde lakin tek başına yapılır neden yapılmasın ki?

havalardandır canım, hava ne kış, ne bahar, 23 nisan ve kar var çoğu yerde..
Güzelmiş her şey var.Bunu da indireyim :)))

Aman belin de ameliyatlı dikkat et.Benim yaptığımı sen yapma hopluyorsun zıpıyorsun.Benim belim ağrıyorsa seninki haliyle ağrır.Slimde güzelmiş.
evet canım hoplamalı zıplamalı yapamam hele de bu kiloyla, slim o yüzden iyi geldi ama onda bile ağrım olunca gün aşırı yapayım dedim, bugün leslie 2 mil yaptım. Bir süre ağrım geçene kadar böyle idare ederim

tamam canım teşekkürler bir araştırayım.jillian konusunda pek bi bilgim yok..

neyi kafana takıyorsunda uyuyamıyorsun acaba? eger onu bulur ve çözersen uykun eski haline çabucak döner canım

herkesin kandili mübarek, cuma duaları kabul olsun....

kızlar sırf bu topige spor yaptım yazabilmek sırf ceroni nin dedigi gibi akşam içim rahat uyumak için 3 mil leslie yaptım herkese iyi geceler.. tatlı rüyalar

süpersin tatlım ama ben, dün tüm gün temizlik yapıp akşam da misafir ağırlayınca spor yapamadım :/ dün akşam yapamadığım spor için kendime ceza verip ip atlamayı düşünüyorum

Feraceli canım uyumadan önce kitap okumaya çalışırsan başka şeyler düşünmeyi bırakırsın. bir de akşamları çay kahve yerine papatya çayı gibi rahatlatıcı şeyler içmeye çalış. umarım bir yararını görürsün ve sıkıntılarından kurtulursun

Çok kitap okuyorum ama sen deyince aklıma geldi ben yatmadan önce kitap hiç okumuyorum cok sağol cnm dediklerini yapıcam umarım faydasını görürüm amin inşallah

düşünmekten uyuyamadığım zamanlarda kitap çok işime yaramıştı. yatağın içine uzanıyorum elime kitabı alıyorum okumaya başlıyorum uyku bastırdığında da asla kitabı bırakıp rahat bir konuma geçmiyordum çünkü o deli düşünceler kaldıkları yerden devam etmek istiyorlar uyuyana kadar kitabını okumaya devam et canım. inşallah bir faydasını görürsün.

foruma bakmaktan çalışamadım :S

Aminnnn.Allah herkesin gönlündeki dileklerini versin inşallah.
Kolay gelsin.
Feraceli papatya çayına birde melisa ekle ,kitabıda okudun mu ne düşünce kalır,ne sıkıntı :)

[QUOTEcan8furen, post: 40659982, member: 31599"]Aminnnn.Allah herkesin gönlündeki dileklerini versin inşallah.
Kolay gelsin.
Feraceli papatya çayına birde melisa ekle ,kitabıda okudun mu ne düşünce kalır,ne sıkıntı :)[/QUOTE]
Tamam canım teşekkür ederim

simsims ben bir zamanlar Jillianıda denemişim.İlk on beş dakika yapmışım.Okuyunca hatırladım üç gün kas ağrısı çekmiştim.Yapanlar topikte yazmışlar bir ayda 3-4 cm incelmişler.Senin boyun kilon nasıl? Videoya baktım benim yaptığım kardio ,egzersiz,ağırlık hepsi var.Bir de yeni başlayanlar arkada yapan bayan var sarışın olan onunla başlıyor.O yeni başlayanlara göre hareketleri yapıyormuş.Vallahi ben bugün deneyeceğim zorlandığım yerde bırakıp her gün artırarak devam edeceğim.Çünkü zorlanınca bırakmışım.Sağol mahzen.

Evet 30 day Shred ile başladım.1 .LEVEL ilk on beş dakika ile başladım.Kaslar çok zayıf hemen baldır ve alt bacak ağrımaya başladı.Artırarak devam edeceğim.Kardio ile başlıyor abs ile devam ediyor.Dönüşümlü olarak yapılıyor.En son streching onuda yaptım.Bu arada terledim bu güzel.Haydi inşallah tamamlarım.

rica ederim canım

tebrikler canım, ben 3 yıl önce çok büyük keyifle yapmıştım. 1 ayda 3 kg vermiştim diyetsiz ama görünüşte en az 6 idi. başta çok zorlamadan yapmak lazım maazallah ertesi gün tutulma oluyor. NMTZ ye göre hafif dedim simsims canım ama sanma ki hafif bir program. Çok zor ve o kadar da etkili. Benim de içim gidiyor ama öncesinde çok güçlenmem ve kilo kaybetmem gerek. Belki bir kaç ay sonra yaparım kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…