kızlar @_SARAYCA_ arkadaşımız paylaşmış bu videoyu.. ben çok begendim..ben de sizinle paylaşmak istedim..en kısa zamanda denemek dilegiyle
iyiyim canım, sen nasılsın, belim iyi çok şükür, fizik tedaviden sonra... slimin6 dan sonra biraz ağrım oldu ama sanırım normaldir bu, çok yüklenmeden günaşırı yapayım diyorum ben de..
Bahar geldi ben de hep uyku halindeyim.Bıraksalar bütün gün uyurum sonrada baş ağrısıyla uyanırım :))Dün yazmayı unuttum leslie 1 mil ve 50 mekik yaptım sizdede oluyordu cook uykum var ama uyuyamıyorum çok az uykuyla ayaktayım,bu da halsizlik,sürekli yarı kapalı gözleri beraberinde getiriyor ve spor yapasım gelmiyor ama yürüyüşe başlıcam artık şu havalar bi düzelsin bi yürüyüş yapasım var oda çok güzel şarkılarım var onları dinlerken yürümek beni rahatlatır biliyorum
Keşke bnde uyuya bilsen zombi kız oldumBahar geldi ben de hep uyku halindeyim.Bıraksalar bütün gün uyurum sonrada baş ağrısıyla uyanırım :))
canım bunla başlanmaz evet, bundan öncekileri yapmak gerek öncesinde lakin tek başına yapılır neden yapılmasın ki?vallaha fransızca okuyor gibi oldum..hiç bi şey anlamadım hehehehehehehe diyorsun ki 30günlük programdan sonra bu yapılıyor ilk bunla başlanmaz ve tek başına yapılmaz,dogru mu anlamışım?
havalardandır canım, hava ne kış, ne bahar, 23 nisan ve kar var çoğu yerde..Dün yazmayı unuttum leslie 1 mil ve 50 mekik yaptım sizdede oluyordu cook uykum var ama uyuyamıyorum çok az uykuyla ayaktayım,bu da halsizlik,sürekli yarı kapalı gözleri beraberinde getiriyor ve spor yapasım gelmiyor ama yürüyüşe başlıcam artık şu havalar bi düzelsin bi yürüyüş yapasım var oda çok güzel şarkılarım var onları dinlerken yürümek beni rahatlatır biliyorum
evet canım hoplamalı zıplamalı yapamam hele de bu kiloyla, slim o yüzden iyi geldi ama onda bile ağrım olunca gün aşırı yapayım dedim, bugün leslie 2 mil yaptım. Bir süre ağrım geçene kadar böyle idare ederimGüzelmiş her şey var.Bunu da indireyim :)))
Aman belin de ameliyatlı dikkat et.Benim yaptığımı sen yapma hopluyorsun zıpıyorsun.Benim belim ağrıyorsa seninki haliyle ağrır.Slimde güzelmiş.
tamam canım teşekkürlercanım bunla başlanmaz evet, bundan öncekileri yapmak gerek öncesinde lakin tek başına yapılır neden yapılmasın ki?
havalardandır canım, hava ne kış, ne bahar, 23 nisan ve kar var çoğu yerde..
evet canım hoplamalı zıplamalı yapamam hele de bu kiloyla, slim o yüzden iyi geldi ama onda bile ağrım olunca gün aşırı yapayım dedim, bugün leslie 2 mil yaptım. Bir süre ağrım geçene kadar böyle idare ederim
neyi kafana takıyorsunda uyuyamıyorsun acaba?Dün yazmayı unuttum leslie 1 mil ve 50 mekik yaptım sizdede oluyordu cook uykum var ama uyuyamıyorum çok az uykuyla ayaktayım,bu da halsizlik,sürekli yarı kapalı gözleri beraberinde getiriyor ve spor yapasım gelmiyor ama yürüyüşe başlıcam artık şu havalar bi düzelsin bi yürüyüş yapasım var oda çok güzel şarkılarım var onları dinlerken yürümek beni rahatlatır biliyorum
hemen Anladı yaneyi kafana takıyorsunda uyuyamıyorsun acaba?eger onu bulur ve çözersen uykun eski haline çabucak döner canım
kızlar sırf bu topige spor yaptım yazabilmek sırfceroni nin dedigi gibi akşam içim rahat uyumak için 3 mil leslie yaptım herkese iyi geceler.. tatlı rüyalar
Çok kitap okuyorum ama sen deyince aklıma geldi ben yatmadan önce kitap hiç okumuyorum cok sağol cnm dediklerini yapıcam umarım faydasını görürüm amin inşallahherkesin kandili mübarek, cuma duaları çok sul olsun....
süpersin tatlım ama ben, dün tüm gün temizlik yapıp akşam da misafir ağırlayınca spor yapamadım :/ dün akşam yapamadığım spor için kendime ceza verip ip atlamayı düşünüyorum
Feraceli canım uyumadan önce kitap okumaya çalışırsan başka şeyler düşünmeyi bırakırsın. bir de akşamları çay kahve yerine papatya çayı gibi rahatlatıcı şeyler içmeye çalış. umarım bir yararını görürsün ve sıkıntılarından kurtulursun
Aminnnn.Allah herkesin gönlündeki dileklerini versin inşallah.herkesin kandili mübarek, cuma duaları kabul olsun....
süpersin tatlım ama ben, dün tüm gün temizlik yapıp akşam da misafir ağırlayınca spor yapamadım :/ dün akşam yapamadığım spor için kendime ceza verip ip atlamayı düşünüyorum
Feraceli canım uyumadan önce kitap okumaya çalışırsan başka şeyler düşünmeyi bırakırsın. bir de akşamları çay kahve yerine papatya çayı gibi rahatlatıcı şeyler içmeye çalış. umarım bir yararını görürsün ve sıkıntılarından kurtulursun
aa ne güzel işte, benim dışım yetişkin ama içimdeki çocuğu çok seviyorum, hiç büyümesin istiyorum
canım jillian michales ın ilk ve daha hafif programı 30 Day Shred, kısaca 30 ds deniyor. Sonra ripped in 30 öneriliyor. sonrada bölgeseller geliyor, göbek, bassen, vs. Karın için killer abs etkiliydi, basen için de killer buns and thighs. @_SARAYCA_ nın paylaştığı no more trouble zones videosu hangisine etkiliydi bilmiyorum ama o karın bölgesinden şikayetçi idi ona etkili olabilir. Ama bildiğim başlangıç 30 ds ile olmalı.
rica ederim canımsimsims ben bir zamanlar Jillianıda denemişim.İlk on beş dakika yapmışım.Okuyunca hatırladım üç gün kas ağrısı çekmiştim.Yapanlar topikte yazmışlar bir ayda 3-4 cm incelmişler.Senin boyun kilon nasıl? Videoya baktım benim yaptığım kardio ,egzersiz,ağırlık hepsi var.Bir de yeni başlayanlar arkada yapan bayan var sarışın olan onunla başlıyor.O yeni başlayanlara göre hareketleri yapıyormuş.Vallahi ben bugün deneyeceğim zorlandığım yerde bırakıp her gün artırarak devam edeceğim.Çünkü zorlanınca bırakmışım.Sağol mahzen.
tebrikler canım, ben 3 yıl önce çok büyük keyifle yapmıştım. 1 ayda 3 kg vermiştim diyetsiz ama görünüşte en az 6 idi. başta çok zorlamadan yapmak lazım maazallah ertesi gün tutulma oluyor. NMTZ ye göre hafif dedimEvet 30 day Shred ile başladım.1 .LEVEL ilk on beş dakika ile başladım.Kaslar çok zayıf hemen baldır ve alt bacak ağrımaya başladı.Artırarak devam edeceğim.Kardio ile başlıyor abs ile devam ediyor.Dönüşümlü olarak yapılıyor.En son streching onuda yaptım.Bu arada terledim bu güzel.Haydi inşallah tamamlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?