Teşekkürler :)
merhaba aşağıdaki gibi full videoları tavsiye ederim yani durup durup yeni video aramak zorunda kalmayacağınız videolar daha iyiBen de spora başlıycam inaşallah
daha önce zumba yapmıştım çok etkili
internetten zumba videoları indirmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilgisi olan var mı ?
canım benim çok teşekkürler,hoşgeldinaynen öyle önce saglık kilonu nasıl koruyor , nasıl besleniyorsun merak ettim?
Bende 167 boyundayım ahh ahh keşke bende 61 olsam keşke şuan 70 kiloyum insallah bende görürüm 61 kiloyuHosbuldum canim
Valla binşallah benayem biraz ters :) şöyle ki ben 6-7 yil önce su anki halimden yaklasik 20 kg eksiktim yani asiri zayiftim ne kadar ugrassam da kg alamiyodum. Daha sonra azmettim arastirdim su anki kiloma ciktim. Su an 61 kiloyum boyum 1.68. O zamanlardan kalma bi kilo verme korkusu olustu bende. Sanki o gunlere geri dönerim gibi geliyo spor yaparsam...sacma belki ama o kadar ugrastim ki anlatamam... tabi boyle olunca gobek yaptim. Allahtan vucudum orantilitek gobegim gitsin yeter diyorum.
Saglikli beslenmeye gelirsek çiğ sebze yiyorum hergun. Brokoli lahana havuc yer elmasi pancar ispanak aksam koca tabak yapip yiyorum. Yazin domates salatalik marul semizotu... taze sikma meyve suyu yapiyorum. Corekotu keten tohumu zerdecal zencefil karisimlari donusumlu olarak yerim. Sut ve yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum. Kuru kayisi kuru incir yiyorum. Findik veya ceviz yerim. Tabi bi gunde yapmiyorum hepsini ama mumkun oldugunca dogal beslenmeye calisiyorum...
kilo almam zor oldugu icin yillardir ayniyim yesem de almiyorum ama sanirim genetik bisey bu ailemdeki herkes boyle. Sanirim küçük porsiyon işin sırrı...
Bende 167 boyundayım ahh ahh keşke bende 61 olsam keşke şuan 70 kiloyum insallah bende görürüm 61 kiloyu
hangi uygulama canım bu?Bu da benim bu günlük sporum
Eki Görüntüle 1423677
ben de mevsiminde tüketmeye çalışıyorum, örneğin kışın domates yememeye çalışıyorum aslında ama manavda şu sera domates dedikleri sapıyla satılanları görünce almadan duramıyorum ya.Bi de bisey soylemek isterim saglik icin sporun yaninda dogru ve dogal beslenmek de önemli bence. Semt pazarlarina ciktigimda kış günü cogu insan domates salatalik aliyo gecen gun üzüm alan gördüm. Biz bayanlara cok is düşüyor bu konuda. Kış gunu hormonlu beslenmeye ne gerek var zaten yazin dogalini yiycez...keske bu konuda bilinclensek...
gayet güzel yapmışsın,hele 3 litre su süpermiş..bayılıyorum böyle güzel su içenleree..Öğle:500 ip atladım
50 mekik çektim
Aksam:leslie 1 mil(15 dk)
200 ip ağladım
50 mekik çektim
Not:3 litre su ictiiiiim
ne güzel yürüyorsun yaaa. günlük hayatının bir parçası yürüyüş olmuş seninBu da benim bu günlük sporum
Eki Görüntüle 1423677
canım benim teşekkürlermerhaba aşağıdaki gibi full videoları tavsiye ederim yani durup durup yeni video aramak zorunda kalmayacağınız videolar daha iyi
ben bunu izlemiştim gayet güzel ve başlangıç seviyesi için iyi. sonunda soğuma hareketleri de olduğundan ayrıca soğumaya gerek yok.
indirme kısmına gelince youtube hesabı açıp doğrudan bilgisayarınıza indirebilirsiniz diye biliyorum, hiç yapmadığım için kesin bir bilgi veremiyorum ben genelde açıp izliyorum online olarak.
kolay gelsin.
vay bee süpersinbildirim zamanı;
15 dakika yürüyüş
50 dakika zumba
harikasın yaa bayıldım sanaHosbuldum canim
Valla benim hikayem biraz ters :) şöyle ki ben 6-7 yil önce su anki halimden yaklasik 20 kg eksiktim yani asiri zayiftim ne kadar ugrassam da kg alamiyodum. Daha sonra azmettim arastirdim su anki kiloma ciktim. Su an 61 kiloyum boyum 1.68. O zamanlardan kalma bi kilo verme korkusu olustu bende. Sanki o gunlere geri dönerim gibi geliyo spor yaparsam...sacma belki ama o kadar ugrastim ki anlatamam... tabi boyle olunca gobek yaptim. Allahtan vucudum orantilitek gobegim gitsin yeter diyorum.
Saglikli beslenmeye gelirsek çiğ sebze yiyorum hergun. Brokoli lahana havuc yer elmasi pancar ispanak aksam koca tabak yapip yiyorum. Yazin domates salatalik marul semizotu... taze sikma meyve suyu yapiyorum. Corekotu keten tohumu zerdecal zencefil karisimlari donusumlu olarak yerim. Sut ve yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum. Kuru kayisi kuru incir yiyorum. Findik veya ceviz yerim. Tabi bi gunde yapmiyorum hepsini ama mumkun oldugunca dogal beslenmeye calisiyorum...
kilo almam zor oldugu icin yillardir ayniyim yesem de almiyorum ama sanirim genetik bisey bu ailemdeki herkes boyle. Sanirim küçük porsiyon işin sırrı...
yaaa o hatayı yapanlardan biriyim maalesefBi de bisey soylemek isterim saglik icin sporun yaninda dogru ve dogal beslenmek de önemli bence. Semt pazarlarina ciktigimda kış günü cogu insan domates salatalik aliyo gecen gun üzüm alan gördüm. Biz bayanlara cok is düşüyor bu konuda. Kış gunu hormonlu beslenmeye ne gerek var zaten yazin dogalini yiycez...keske bu konuda bilinclensek...
Allah kabul etsin canım..bugüne bomba başlamışsın ciddenGünaydın
Dün oruçtum. İftardan sonra bir rehavet çöktü üstüme degil spor yapmak hiç bi iş yapamadım. Sadece sabah 500 ip atlamıştım.
Ama bugün gayet enerjigim
500 ip
300 iç bacak çalıştırma
ve 1 saat pilates yaptım.
Akşamda jillian programımın 6. Gününü yaparsam bu günlük tamamdır.
Sen ne yaptın simsims? Oryantalde ilk ders nasıldı?bol bol kıvırmışsındır heralde
hadi bırak tembelligi ben de şimdi başlıyorum,gel beraber başlayalım.. 1 mil yap 15 dakikacık ne de olsa..Pöffff bugün tembelliğim üstümde kara kara düşünüyorum ne zaman spor yapıcağımı
bendensinben de mevsiminde tüketmeye çalışıyorum, örneğin kışın domates yememeye çalışıyorum aslında ama manavda şu sera domates dedikleri sapıyla satılanları görünce almadan duramıyorum ya.
aslında güzel olan yememek ama işte çok seviyorum domates salatalık yeşillik
keşke yemesem.
bu arada güzel bir beslenme programın var takdir ettim. eğer yağ yakmak istiyorsan pilates yoga gibi sporlardansa yüryüş dans gibi kardiyo egzersizlerine yönel. örneğin günde 1 saat çalışmak yerine yarım saat çalış kilo vermek istemediğin için dedim. yok yağ yakmak istemiyorum diyorsan pilates acayip sıkılaştırır tavsiye ederim. benim kilomda olan herkes 44 beden giyerken ben 40-42 giyiyorum.
Tamam öğle yemeğini yiyorum yarım saat sonra yapıcam sözgayet güzel yapmışsın,hele 3 litre su süpermiş..bayılıyorum böyle güzel su içenleree..
ne güzel yürüyorsun yaaa. günlük hayatının bir parçası yürüyüş olmuş senin
canım benim teşekkürlerhiç aklımda yokken benim de yapasım geldi ben de bu videodan yaparım artık,neyi ettin paylaştın
vay bee süpersino sogukta üşenmedin gittin zumbaya kahvaltın nasıldı bugün
harikasın yaa bayıldım sanaçig sebze çoook faydalı,ben de daha sık yemeliyim bak,hatırlattın bana
yaaa o hatayı yapanlardan biriyim maalesefbugün kabak yiyeyim,söz daha dikkatli olacagım domates için söz veremiyorum ama denerim
Allah kabul etsin canım..bugüne bomba başlamışsın ciddenben dün başlayamadım maalesef çünkü ankara dün bir anda sibirya gibi oldu.derste iptal oldu
hadi bırak tembelligi ben de şimdi başlıyorum,gel beraber başlayalım.. 1 mil yap 15 dakikacık ne de olsa..
Çok teşekkürler ben de öyle yapayım o zaman pc den açarım artıkmerhaba aşağıdaki gibi full videoları tavsiye ederim yani durup durup yeni video aramak zorunda kalmayacağınız videolar daha iyi
ben bunu izlemiştim gayet güzel ve başlangıç seviyesi için iyi. sonunda soğuma hareketleri de olduğundan ayrıca soğumaya gerek yok.
indirme kısmına gelince youtube hesabı açıp doğrudan bilgisayarınıza indirebilirsiniz diye biliyorum, hiç yapmadığım için kesin bir bilgi veremiyorum ben genelde açıp izliyorum online olarak.
kolay gelsin.
Zumba süper ya. nette birer şarkılık Zumba workout'lar var ama ben bütün videoları tavsiye ediyorum çünkü Zumba'nın espirisi çok kısa dinlenme arası olması, o yüzden nabzın hiç düşmeden 50 dakika full çalışman gerekiyor. 300-700 arası kalori yakabiliyorsun programın ağırlığına ve senin yapma başarına göre. ama ilk başlayacak olanlar bence açsın bir 5 dakikalık video denesin, ben ilk dersimde neredeyse bayılıyordum çünkü 2 yıllık sporsuzluğun ardından.canım benim teşekkürlerhiç aklımda yokken benim de yapasım geldi ben de bu videodan yaparım artık,neyi ettin paylaştın
vay bee süpersino sogukta üşenmedin gittin zumbaya kahvaltın nasıldı bugün
rica ederim, eğer istersen google play'de de çeşitli uygulamalar var, tele yükleyip yapabilirsin iphone için bir bilgim yok ama maalesefÇok teşekkürler ben de öyle yapayım o zaman pc den açarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?