Yaşam Boyu Spor :)

harikaaaaa önerilerini dikkat alıyorum canım.. zumba yapınca da duygu ve düşüncelerimi paylaşırım :))) kahvaltın da süpermiş ooh misss

Simsims sade 1 mil yapa bildim özür dilerim sözde verdim ama aksam da 1 mil yapıcam telafe etmiş olur muyum?
bu şarkıları dinleyip ben de öyle yer hareketleri yaparım o zaman canım 1 mil de gayet güzel,ben de az önce 1 mil yaptım.. hiç dert degil,canını sıkma

Son düzenleme:
Selam kızlar.

Simsims yuruyus hayatımın bi parçası oldu haklısın. Ben artık dolmuş minibüs şehir içinde kullanmıyorum. Burası küçük yer zaten. Bir yerden bir yere en fazla 45 dakika zamanını alır .

Bu arada dün ben 40 dakika da eliptik yaptım. Haftada 3 gün söz vermiştim 1 i gitti

Kızlar pilates beyin sıvısının akmasına mı neden oluyormuş?
ay yok artık, yok öyle bir şey tabii ki. pilates yaparken boynunuza ve belinize yük bindirmeyin yeter. pilates beyin sıvısı falan akıtmaz, yanlış yapılan her spor tehlikelidir. rahat rahat yapın sporunuzu için ferah olsun.

Teşekkür ederim, ailemi de buna ikna etmem gerek bi şekilde. Benden çok onlar huzursuz.

Teşekkür ederim, ailemi de buna ikna etmem gerek bi şekilde. Benden çok onlar huzursuz.
yaparken dikkat ettiğinizi ve dikkatli yapıldığı sürece en sağlıklı sporlardan biri olduğunu söyleyin. çok çok çok marjinal bir örnek çünkü haberdeki olay belki milyonda bir görülebilecek bir şey. milyonlarca insan içinde bir kişi.

Evet, haklısınız. Zaten zar yırtılması sonucu sıvı kaybı olmuş, bu yırtılma her sporda ve her aktivitede olabilir pilatese suç bindirmiş haberler hep.

Evet, haklısınız. Zaten zar yırtılması sonucu sıvı kaybı olmuş, bu yırtılma her sporda ve her aktivitede olabilir pilatese suç bindirmiş haberler hep.
eee kadın pilates yapıyormuş ya, halbuki evde temizlik yaparken bile başa gelebilecek bir sorun. boyun çok önemli ve boyun kaslarını güçlendiren ender sporlardandır pilates haberlere kinaye edercesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…