harikaaaaaZumba süper ya. nette birer şarkılık Zumba workout'lar var ama ben bütün videoları tavsiye ediyorum çünkü Zumba'nın espirisi çok kısa dinlenme arası olması, o yüzden nabzın hiç düşmeden 50 dakika full çalışman gerekiyor. 300-700 arası kalori yakabiliyorsun programın ağırlığına ve senin yapma başarına göre. ama ilk başlayacak olanlar bence açsın bir 5 dakikalık video denesin, ben ilk dersimde neredeyse bayılıyordum çünkü 2 yıllık sporsuzluğun ardından.
evet ama nasıl gittim bir görsen, yüzüm gözüm kapalı sadece gözler dışarda
kahvaltım süperdi, 2 ince tam buğday ekmeğinin arasına sandviç yaptım şekersiz çayla. karnım doydu, balı da kestim artık mutluyum.
rica ederim, eğer istersen google play'de de çeşitli uygulamalar var, tele yükleyip yapabilirsin iphone için bir bilgim yok ama maalesef
Simsims sade 1 mil yapa bildimBu şarkılar sayesinde spor yapıyorumoff feci gaz veriyor aronchupa-I am an albatraoz veee shagy mohombi faydee casti
bu şarkıları dinleyip ben de öyle yer hareketleri yaparım o zamanSimsims sade 1 mil yapa bildimözür dilerim sözde verdim ama aksam da 1 mil yapıcam telafe etmiş olur muyum?
Spor yapınca tokluk sürem uzuyor nedense 4 saat oldu yemek yemediMbu şarkıları dinleyip ben de öyle yer hareketleri yaparım o zamancanım 1 mil de gayet güzel,ben de az önce 1 mil yaptım.. hiç dert degil,canını sıkma
hürriyette böyle bir haber ben de okudum..milyonlarca insan pilates yapıyor.bir kişi üzerinden haber, haber olsun diye yapılmış..Kızlar pilates beyin sıvısının akmasına mı neden oluyormuş?
Hangi hareketleri yanlış yaptı ki acaba?hürriyette böyle bir haber ben de okudum..milyonlarca insan pilates yapıyor.bir kişi üzerinden haber, haber olsun diye yapılmış..
bilmiyorum canım ya temsili bir foto koymuşlar zaten ,boş bir haberdi..ciddiye almadım..Hangi hareketleri yanlış yaptı ki acaba?
Tamam ben de öyle yapayım o zaman.bilmiyorum canım ya temsili bir foto koymuşlar zaten ,boş bir haberdi..ciddiye almadım..
ay yok artık, yok öyle bir şey tabii ki. pilates yaparken boynunuza ve belinize yük bindirmeyin yeter. pilates beyin sıvısı falan akıtmaz, yanlış yapılan her spor tehlikelidir. rahat rahat yapın sporunuzu için ferah olsun.Kızlar pilates beyin sıvısının akmasına mı neden oluyormuş?
Teşekkür ederim, ailemi de buna ikna etmem gerek bi şekilde. Benden çok onlar huzursuz.ay yok artık, yok öyle bir şey tabii ki. pilates yaparken boynunuza ve belinize yük bindirmeyin yeter. pilates beyin sıvısı falan akıtmaz, yanlış yapılan her spor tehlikelidir. rahat rahat yapın sporunuzu için ferah olsun.
yaparken dikkat ettiğinizi ve dikkatli yapıldığı sürece en sağlıklı sporlardan biri olduğunu söyleyin. çok çok çok marjinal bir örnek çünkü haberdeki olay belki milyonda bir görülebilecek bir şey. milyonlarca insan içinde bir kişi.Teşekkür ederim, ailemi de buna ikna etmem gerek bi şekilde. Benden çok onlar huzursuz.
Evet, haklısınız. Zaten zar yırtılması sonucu sıvı kaybı olmuş, bu yırtılma her sporda ve her aktivitede olabilir pilatese suç bindirmiş haberler hep.yaparken dikkat ettiğinizi ve dikkatli yapıldığı sürece en sağlıklı sporlardan biri olduğunu söyleyin. çok çok çok marjinal bir örnek çünkü haberdeki olay belki milyonda bir görülebilecek bir şey. milyonlarca insan içinde bir kişi.
eee kadın pilates yapıyormuş ya, halbuki evde temizlik yaparken bile başa gelebilecek bir sorun. boyun çok önemli ve boyun kaslarını güçlendiren ender sporlardandır pilates haberlere kinaye edercesineEvet, haklısınız. Zaten zar yırtılması sonucu sıvı kaybı olmuş, bu yırtılma her sporda ve her aktivitede olabilir pilatese suç bindirmiş haberler hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?