hareketli bir gün olmuş,kaloriler yakılmış1 saat yürüdüm,10 dk park aletlerinden yaptım,leslie 2 mil yaptım yarın daha çok yapıcam planlarım var
Hayirli olsun canım başlamışsın derslere.ORYANTAL DERSİ:1
Eki Görüntüle 1433443 bugün en sonunda oryantal dersine gittim..o kadar zaman gitmeyi isteyip de gitmeyince hiç gidemiyecegimi düşünmeye başlamıştım..buraya "oryantal a gidiyorum " yazmak işe yaradı sanırımüstümde bol ve uzun bir tshirt ve eşofman altı vardı.ayna karşısına ilk geçtigimde hafif bir şok geçirdim.çünkü baya kilolu görünüyordum ve uzun zamandır ayna karşısında bu kadar fazla vakit geçirmemiştim.. derste 10 kişiydik.çogunluk zayıftı..benden yaşça büyük iki kişi ve ben kiloluyduk sadece.. hepimiz bellerimize zilleri taktık..benim dışımda herkes tayt giymişti ve bir süre sonra göbekler açıldı..vücuduna güvenenler açtı tabi derse katılan kızlardan birinin 1 yaşında kızı vardı ve 1.75 boyunda 58 kilo oldugunu söyledi hoca "sen nasıl dogum yaptın? hiç göbegin yok,kızlar gördünüz mü örnek alın" dedi..gerçekten imrenek bakakaldım.. ders keyifli geçti ama genel olarak derste zorlandım..kıvrak olmadıgımı biliyordum amahiç bu kadar odun gibi görmemiştim kendimi..hareketleri yaparken aynalara bakmak benim için ilk başlarda zor olsa da bir süre sonra alıştım ve kendimi bu halimle kabul ettim,"yapıcak bişey yok şimdi şartlar ancak bu" dedim amaa gelecek ders böyle geçmeyecek..bunu için: 1)haftaya perşembe günkü derse kadar internetten oryantal hareketleri çalışacagım 2)haftaya derse daha özenli ve vücut hatlarımı ortaya çıkarıcak şekilde giyinecegim.çünkü böyle odun gibi gözüktüm..hem kendini görmek,hem estetik durmak ve dans etmek için çok faydalı buldum dersi..bekledigimden fazlasını aldım..dersten ilk izlenimler şimdilik bu kadar.. bakalım haftaya neler olucak
giy güzelce taytını yap zumbayı,boşver gerisiniHayirli olsun canım başlamışsın derslere.
Ben de plates e heves ediyorum ama nisanı bekliyorum nisanda daha boş olucam .
Siz anlattıkca heves ettim Zumbaya. Bugün fırsat bulabilirsem bakicam bi. Güzel bi Tayt giyiyim ama bacaklarim cok kalın yaaa
oldu oldu bu haftasonu ben pazar a gider
Slm cnm, leslie ile jillian kıyaslanamaz bence, leslie cok rahat ona göre 30ds mi yapıyorsun.selam canımslar
bugün pilates günümdü. 50 dakika pilates yaptım 10-15 dakika hızlı tempoda yürüdüm.
bu bildirimdi
şimdi bir sorum var. ben Jillian yapıyorum ama vücudum kaldırmıyor sanırım. Leslie nasıl yapanlardan bir yorum alsam.
yok daha başlamadım, hatta bilgim bile yok nasıl yapıldığına dair, videolarına bakıcam birazdan. Jillian'a başladığımdan beri eklem ağrılarım oldu neden bilmiyorum. o yüzden tempoyu biraz hafifletmek istiyorumSlm cnm, leslie ile jillian kıyaslanamaz bence, leslie cok rahat ona göre 30ds mi yapıyorsun.
jillian ağır bir program, özellikle dizler ağrıyabiliyor, jillianın hangi programını yapıyorsun? 30 day shred mi?yok daha başlamadım, hatta bilgim bile yok nasıl yapıldığına dair, videolarına bakıcam birazdan. Jillian'a başladığımdan beri eklem ağrılarım oldu neden bilmiyorum. o yüzden tempoyu biraz hafifletmek istiyorum
evet 30 day yapıyordum ama iflahım kesildi resmen eklem ağrısından ki Zumba falan da yapıyorum dayanıklılığım iyi ama eklem ağrım çok oluyor. yorgunluk değil mesele yani alışkınım ama eklem ağrım çokjillian ağır bir program, özellikle dizler ağrıyabiliyor, jillianın hangi programını yapıyorsun? 30 day shred mi?
ben de dizimde problem yaşamıştım, 30 DS den sonra ripped in 30 a başladığımda dizimin altında ki kemiğin alt tarafı feci ağrıyordu, oraya es kaza bi dokunan olsa çok canım yanıyordu. Bırakınca geçti. Bence jillianın ısınma hareketleri yetersiz. Leslie 1 mil ile ısınıyordum bir dönem. Yani leslie jillana göre çok daha rahat, kaçıncı leveldesin bilmiyorum ama eklemlerini daha fazla zorlanmadan bırakabilirsin. istersen sonra tekrar dönersin rahatlayınca..evet 30 day yapıyordum ama iflahım kesildi resmen eklem ağrısından ki Zumba falan da yapıyorum dayanıklılığım iyi ama eklem ağrım çok oluyor. yorgunluk değil mesele yani alışkınım ama eklem ağrım çok
1'den sonra bıraktım, çok ağrıyor eklemlerim. bir süre düzenim bozulmasın diye Leslieyle devam edip nisan mayıs gibi tekrar başlamayı düşünüyorumben de dizimde problem yaşamıştım, 30 DS den sonra ripped in 30 a başladığımda dizimin altında ki kemiğin alt tarafı feci ağrıyordu, oraya es kaza bi dokunan olsa çok canım yanıyordu. Bırakınca geçti. Bence jillianın ısınma hareketleri yetersiz. Leslie 1 mil ile ısınıyordum bir dönem. Yani leslie jillana göre çok daha rahat, kaçıncı leveldesin bilmiyorum ama eklemlerini daha fazla zorlanmadan bırakabilirsin. istersen sonra tekrar dönersin rahatlayınca..
canım leslie öyle ki hiç spor yapmamış bir insan bile direk başlayabilir.hafif yürüyüşten tut,hızlı yürüyüşe,uzun yürüşe kadar bir kaç seçenegi var..kadının tatlı dili sayesinde hiç sıkılmadan tatlı tatlı yapıyorsun sporunu hemde terliyorsunselam canımslar
bugün pilates günümdü. 50 dakika pilates yaptım 10-15 dakika hızlı tempoda yürüdüm.
bu bildirimdi
şimdi bir sorum var. ben Jillian yapıyorum ama vücudum kaldırmıyor sanırım. Leslie nasıl yapanlardan bir yorum alsam.
geçmiş olsun canım,fıtık mı?yoksa başka birşey mi?selam canım hayırlı olsun oryantal dersleri başarılar dilerim.
ben bu aralar hastayım maalesef isteksizim dün yürüyüş yaptım ama bugün yokneyse inşallah iyileşince bol bol yapıyım.
Jillian'ı bırakmak istemiyorum ama eklemlerim feci yarın Leslie'ye başlıyayım diyorum ben de.canım leslie öyle ki hiç spor yapmamış bir insan bile direk başlayabilir.hafif yürüyüşten tut,hızlı yürüyüşe,uzun yürüşe kadar bir kaç seçenegi var..kadının tatlı dili sayesinde hiç sıkılmadan tatlı tatlı yapıyorsun sporunu hemde terliyorsun
bana da agır geliyor jillian..dedigin gibi yaparsın.bir süre ara verip leslie yapar sonra kendini iyi hissedince jillian yaparsınJillian'ı bırakmak istemiyorum ama eklemlerim feci yarın Leslie'ye başlıyayım diyorum ben de.
evet Zumba günümüz güzel güzel Zumba yapacağız yarın benimki 50 dakikabana da agır geliyor jillian..dedigin gibi yaparsın.bir süre ara verip leslie yapar sonra kendini iyi hissedince jillian yaparsınyarın zumba günümüz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?