Yaşam Boyu Spor :)

Hayirli olsun canım başlamışsın derslere.

Ben de plates e heves ediyorum ama nisanı bekliyorum nisanda daha boş olucam .
Siz anlattıkca heves ettim Zumbaya. Bugün fırsat bulabilirsem bakicam bi. Güzel bi Tayt giyiyim ama bacaklarim cok kalın yaaa

giy güzelce taytını yap zumbayı,boşver gerisini

selam canımslar
bugün pilates günümdü. 50 dakika pilates yaptım 10-15 dakika hızlı tempoda yürüdüm.
bu bildirimdi
şimdi bir sorum var. ben Jillian yapıyorum ama vücudum kaldırmıyor sanırım. Leslie nasıl yapanlardan bir yorum alsam.

selam canım hayırlı olsun oryantal dersleri başarılar dilerim.
ben bu aralar hastayım maalesef isteksizim dün yürüyüş yaptım ama bugün yok neyse inşallah iyileşince bol bol yapıyım.
Slm cnm, leslie ile jillian kıyaslanamaz bence, leslie cok rahat ona göre 30ds mi yapıyorsun.

Slm cnm, leslie ile jillian kıyaslanamaz bence, leslie cok rahat ona göre 30ds mi yapıyorsun.
yok daha başlamadım, hatta bilgim bile yok nasıl yapıldığına dair, videolarına bakıcam birazdan. Jillian'a başladığımdan beri eklem ağrılarım oldu neden bilmiyorum. o yüzden tempoyu biraz hafifletmek istiyorum

jillian ağır bir program, özellikle dizler ağrıyabiliyor, jillianın hangi programını yapıyorsun? 30 day shred mi?

jillian ağır bir program, özellikle dizler ağrıyabiliyor, jillianın hangi programını yapıyorsun? 30 day shred mi?
evet 30 day yapıyordum ama iflahım kesildi resmen eklem ağrısından ki Zumba falan da yapıyorum dayanıklılığım iyi ama eklem ağrım çok oluyor. yorgunluk değil mesele yani alışkınım ama eklem ağrım çok

ben de dizimde problem yaşamıştım, 30 DS den sonra ripped in 30 a başladığımda dizimin altında ki kemiğin alt tarafı feci ağrıyordu, oraya es kaza bi dokunan olsa çok canım yanıyordu. Bırakınca geçti. Bence jillianın ısınma hareketleri yetersiz. Leslie 1 mil ile ısınıyordum bir dönem. Yani leslie jillana göre çok daha rahat, kaçıncı leveldesin bilmiyorum ama eklemlerini daha fazla zorlanmadan bırakabilirsin. istersen sonra tekrar dönersin rahatlayınca..

1'den sonra bıraktım, çok ağrıyor eklemlerim. bir süre düzenim bozulmasın diye Leslieyle devam edip nisan mayıs gibi tekrar başlamayı düşünüyorum

canım leslie öyle ki hiç spor yapmamış bir insan bile direk başlayabilir.hafif yürüyüşten tut,hızlı yürüyüşe,uzun yürüşe kadar bir kaç seçenegi var..kadının tatlı dili sayesinde hiç sıkılmadan tatlı tatlı yapıyorsun sporunu hemde terliyorsun

selam canım hayırlı olsun oryantal dersleri başarılar dilerim.
ben bu aralar hastayım maalesef isteksizim dün yürüyüş yaptım ama bugün yok neyse inşallah iyileşince bol bol yapıyım.
geçmiş olsun canım,fıtık mı?yoksa başka birşey mi?

Jillian'ı bırakmak istemiyorum ama eklemlerim feci yarın Leslie'ye başlıyayım diyorum ben de.

bugün havanın güzelliginden faydalanıp attım kendimi sokaklara.. maalesef saatimin pili bittigi için onu kullanamadım.ben de runtastic ile yürüdüm.kalori sayımı biraz fazla gibi geldi..5dk da arkadaşla sohbetle geçti..bu haftanın ilk 25dksını tamamlamış oldum

Jillian'ı bırakmak istemiyorum ama eklemlerim feci yarın Leslie'ye başlıyayım diyorum ben de.
bana da agır geliyor jillian..dedigin gibi yaparsın.bir süre ara verip leslie yapar sonra kendini iyi hissedince jillian yaparsın yarın zumba günümüz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…