anlaştıkevet Zumba günümüz güzel güzel Zumba yapacağız yarın benimki 50 dakika
merhaba canım hoşgeldin,tabiki gel katılMerhaba bende araniza katılmak istiyorum :) bugün leslie 5mil yaptım bazen eliptik bisiklete 30dk yapıyorum jillian yapıyordum ara vermem gerekti tekrar Baslicam yarın ebru şallı 3k pilatesyapacağım birşey olmazsa
evet ben de bayılıyorum ona. arada ben de yapıyorum canım sıkıldığında falan. keyifli olacak inananlaştıkben senin paylaştıgın 16dklık zumba ile başlıyorum,geçen gün izledim.çok keyifliydi izlemesi,bakalım yapması nasıl olucak
tşk ederim cnm, bu ara sinüzit, faranjit, grip ugraşıyorum 10 gündürgeçmiş olsun canım,fıtık mı?yoksa başka birşey mi?
merhaba canım hoşgeldin,tabiki gel katıl
canım benim bugün 16 dakikalık ilk zumbamı sayende yaptımevet ben de bayılıyorum ona. arada ben de yapıyorum canım sıkıldığında falan. keyifli olacak inanbekliyorum yorumunu
merhaba canımmmm:)) hay Allah ya geçmiş olsun.biri geldimi hepsi gelir senin zayıf anından istifadegünaydın kızlar
tşk ederim cnm, bu ara sinüzit, faranjit, grip ugraşıyorum 10 gündür
zumba hiç denemedim ben, sizce bel fıtığı ameliyatı olmuş birine uyar mı?
anladım canım.. nasıl bir diyet yapıyorsun bunun için?Hosbulduk canım ben kendimi tanitayim iki erkek çocuk annesiyim 30 yaşındayım doğumdan kalan gobegim ve basenlerim var suan 61 kiloyu 50 olmak hedefim....
canım benim bugün 16 dakikalık ilk zumbamı sayende yaptımçok keyif aldım.. senden ne kadar zaman sonra haber alırız bilmiyorum ama en kısa zamanda dön aramıza.. üzgün olmak yakışmıyor arkadaşıma
merhaba canımmmm:)) hay Allah ya geçmiş olsun.biri geldimi hepsi gelir senin zayıf anından istifadezumbayı bugün ilk defa yapmış biri olarak şöyle anlatayım "leslienin hafif koşmalı ve zıplamalısı" gibi.. şimdilik leslie yapıp biraz güçlenip sonra zumbaya geçebilirsin
anladım canım.. nasıl bir diyet yapıyorsun bunun için?
gerçekten ufacık bir degişiklik bile nasıl gaza getiriyorGünlük aldığım kalorim 1300 yeşil çay iki fincan. Bir saat egzersizi pilates yapıyorum bir gün tatil veriyorum kendime vücudum sekillenmeye başladı bunu gördükçe daha çok motive oluyorum
püffff polemikten gitmişim yinecanım benim bugün 16 dakikalık ilk zumbamı sayende yaptımçok keyif aldım.. senden ne kadar zaman sonra haber alırız bilmiyorum ama en kısa zamanda dön aramıza.. üzgün olmak yakışmıyor arkadaşıma
hehe olsun geldin yapüffff polemikten gitmişim yinehayır tam yazıcam buraya bir açtım baktım enem üzmüşler beni neyse geri döndüm canlar. dün regl oldum, feci bir ağrı vardı, pilates yapamadım ama bugün benim için yine Zumba günü.yorumlarınızı okuyup geliyorum hemen
Zumbayı beğenmene sevindim, çok keyifli gerçekten
ilk günümdü o gün, benim ağrım 2. günde oluyor her nedense. bugün de ağrım yok mesela.hehe olsun geldin yaah bir de ben olsam ya bekle bekle nereye kadar.. ben de bugün oryantali ektim regl ha oldum ha olucam derken derler kaçıyor günler geçiyor.. evet sevdim bir de zamanla hareketleri kaptım mı tamamdır senin dizin nasıl oldu? leslie baktın mı?reglinin ikinci günü zumbaya gittin mi cidden? süpersin.. bir ben regl olunca hayattan kopuyorum galiba öptüm seni tabi bildirimler gelmedigi için ne zaman görüşürüz bilmem..artık en kısa zamanda diyelim
sen hem zumba hem pilatese mi gidiyorsun?harika :) ben ilk 2 gün ben olmuyorum.iki günlük yerimi başka birine devrediyorumilk günümdü o gün, benim ağrım 2. günde oluyor her nedense. bugün de ağrım yok mesela.
yok lesliye bakmadım daha, biraz geçsin ağrım Jillianla şansımı bir daha deneyeyim diyorum. zamanla oturur o düzene, spor yapmak iyi geliyor çok ağrın olmadığı sürece aklında bulunsun. yarın pilates var ama belki annemlerin yanına giderim, o yüzden gidemeyebilirim bakıcaz.
50 dakikalık
Aaaaa ben bunu gormemisimsen hem zumba hem pilatese mi gidiyorsun?harika :) ben ilk 2 gün ben olmuyorum.iki günlük yerimi başka birine devrediyorum
hehe fredie kruger :)) ay ben de o kadar hareketli olsam keşke..neyse yavaş yavaş ben de öyle oluyorum.cumanın sporunu bu akşam yapıcam ve bu haftayı da başarıyla tamamlamış olucam inşallah :))Aaaaa ben bunu gormemisim
evet 3 gun pilates 2 gun zumba
valla ben 2. gun fredie kruger gibi oluyorum bizim ev elm sokagina donuyor
dün gece 10da soslu makarna yedim..sonra içime oturdu ve lesie yaptım 2 millik ama çok yoruldum çok hamlamışım .. daha erken bitirecektim ama eşim sürekli aman 2 adımda oturursun diyince ona inat devam ettim..
bugunde her yanım ağrıyor yarın en hafiften zora dora gidicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?