- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
Aynen... De benim anlamadığım Londra'daki kadının doktoru bazı pilates hareketleri serebrospinal sıvının sızıntı yapmasına sebep olur bu da çok tehlikelidir demiş.eee kadın pilates yapıyormuş ya, halbuki evde temizlik yaparken bile başa gelebilecek bir sorun. boyun çok önemli ve boyun kaslarını güçlendiren ender sporlardandır pilates haberlere kinaye edercesine
Allah Allah o cümlenin arasında bir "yanlış yapıldığı takdirde" olmasın, böyle tehlikesi olan bir spor hamilelere tavsiye edilen ender sporlardan çünkü.Aynen... De benim anlamadığım Londra'daki kadının doktoru bazı pilates hareketleri serebrospinal sıvının sızıntı yapmasına sebep olur bu da çok tehlikelidir demiş.
ben de mevsiminde tüketmeye çalışıyorum, örneğin kışın domates yememeye çalışıyorum aslında ama manavda şu sera domates dedikleri sapıyla satılanları görünce almadan duramıyorum ya.
aslında güzel olan yememek ama işte çok seviyorum domates salatalık yeşillik
keşke yemesem.
bu arada güzel bir beslenme programın var takdir ettim. eğer yağ yakmak istiyorsan pilates yoga gibi sporlardansa yüryüş dans gibi kardiyo egzersizlerine yönel. örneğin günde 1 saat çalışmak yerine yarım saat çalış kilo vermek istemediğin için dedim. yok yağ yakmak istemiyorum diyorsan pilates acayip sıkılaştırır tavsiye ederim. benim kilomda olan herkes 44 beden giyerken ben 40-42 giyiyorum.
pazara gitmeyeli o kadar zaman oldu ki.. halbuki çok yakında kuruluyor pazar..harikasın canım yaaa. daha dikkat edicem sayendeSimsims cim, ispanak ve semizotu cok guzel oluyo salata olarak. Bi de pazarda bi sergim var. Kisin kara havuc yer elmasi pancar degisik turplar filan getiriyo bazi sebzeleri soruyorum bu ne bu ne diye adam beni tanidi artik
brokoli kirmizi lahana havuc kivircik kis mevsimi daha dolu dolu aslinda ne bileyim sevsem bile domatese pek sira gelmiyo aslinda bende.
pazara gitmeyeli o kadar zaman oldu ki.. halbuki çok yakında kuruluyor pazar..harikasın canım yaaa. daha dikkat edicem sayende
hayır pilates göbek eritmez yani ana amacı kasları uzatmaktır, pilates yağ yakmaz haliyle göbek eritmez. göbeğinin gitmesi için major kasları yani büyük kas gruplarını çalıştıran spor yapmak zorundasın.ben de cok seviyorum domates filan ama saglik icin napim :) tesekkurler canim... evet sıkılaşmak asil hedefim ama vucdumdaki yag oranim ne durumda acaba bu da önemli. Guvenilir bi ölçüm nasil yapilir peki cnm
bi de sen pilates yapmissin sanirim. Gobek gider mi pilatesle salona gitsem
oldu oldu bu haftasonu ben pazar a gideraa ben çok seviyorum semt pazarlarını :) teşekkürler cicim katkım olduysa ne mutlu bana :))
o halde ben bildirimimi yapayım;kızlar yogunluk nedeniyle perşembe gününe kadar spor yapamıyorum,ama yapan yazmaya devam etsin
Zumbayi ben de yapmak istemiştim bi ara ama o kadar hızlı hareket ediyorlardı ki başım döndü yapamadımgenç hanımlar nasılsınız bakalım?
benim için bugün günlerden Zumba
evet öyle ama zamanla alışıyorsun, ben tavsiye ederimZumbayi ben de yapmak istemiştim bi ara ama o kadar hızlı hareket ediyorlardı ki başım döndü yapamadım
günde 10.000 ile 15.000 adım arası yapıyorsun..firuzecim daha ne olsun tebrik ederimBen dün 15 bin adim attım.
Ben de bu hafta eliptik yapmayim diyorum sadece hafta sonu düşünüyorum.
Hakikaten çok yoruluyorum
iyiyizzzzz sen nasılsın??genç hanımlar nasılsınız bakalım?
benim için bugün günlerden Zumba
merhaba canımm hoşgeldinnnnSlm cnm hayırlı olsun topiğin, ben de sporu yerleştirmek istiyorum hayatıma.. bugünden itibaren düzenli yapıcam inş. yapınca uğrarım sonra görüşürüz cnm
yaa ben de yapıcam inşallah marilyn'in paylaştıgı videodan yaparız artıkZumbayi ben de yapmak istemiştim bi ara ama o kadar hızlı hareket ediyorlardı ki başım döndü yapamadım
Evet be de şu Zumba videolarına bi daha bakiim. Belki bu kez yaparım kim bilirgünde 10.000 ile 15.000 adım arası yapıyorsun..firuzecim daha ne olsun tebrik ederim
iyiyizzzzz sen nasılsın??yarım saat vaktim vardı hemen ugradım..yaa kıskandım amaaa benim de bundan sonra salı güleri günlerden zumba günü olsun ben de videodan yaparımmmm
merhaba canımm hoşgeldinnnnözlettin kendini ya.. nasılsın?sınavların nasıl geçti?belin nasıl?
yaa ben de yapıcam inşallah marilyn'in paylaştıgı videodan yaparız artık
yarın yaparsın canımm hiç üzülmee.. hergün yapmak zorunda degilsinBen tembel oldum kızlaaarbi dün yaptım 500 ip atladım 50 mekik bugün çok yoruldum hiiç spor yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?