Yaşam Boyu Spor :)

eee kadın pilates yapıyormuş ya, halbuki evde temizlik yaparken bile başa gelebilecek bir sorun. boyun çok önemli ve boyun kaslarını güçlendiren ender sporlardandır pilates haberlere kinaye edercesine
Aynen... De benim anlamadığım Londra'daki kadının doktoru bazı pilates hareketleri serebrospinal sıvının sızıntı yapmasına sebep olur bu da çok tehlikelidir demiş.

Aynen... De benim anlamadığım Londra'daki kadının doktoru bazı pilates hareketleri serebrospinal sıvının sızıntı yapmasına sebep olur bu da çok tehlikelidir demiş.
Allah Allah o cümlenin arasında bir "yanlış yapıldığı takdirde" olmasın, böyle tehlikesi olan bir spor hamilelere tavsiye edilen ender sporlardan çünkü.
hiç sanmıyorum, eminim uzun bir cümlenin cımbızlanmış halidir o.

ben de cok seviyorum domates filan ama saglik icin napim :) tesekkurler canim... evet sıkılaşmak asil hedefim ama vucdumdaki yag oranim ne durumda acaba bu da önemli. Guvenilir bi ölçüm nasil yapilir peki cnm
bi de sen pilates yapmissin sanirim. Gobek gider mi pilatesle salona gitsem

Simsims cim, ispanak ve semizotu cok guzel oluyo salata olarak. Bi de pazarda bi sergim var. Kisin kara havuc yer elmasi pancar degisik turplar filan getiriyo bazi sebzeleri soruyorum bu ne bu ne diye adam beni tanidi artik
brokoli kirmizi lahana havuc kivircik kis mevsimi daha dolu dolu aslinda ne bileyim sevsem bile domatese pek sira gelmiyo aslinda bende.

pazara gitmeyeli o kadar zaman oldu ki.. halbuki çok yakında kuruluyor pazar..harikasın canım yaaa. daha dikkat edicem sayende

hayır pilates göbek eritmez yani ana amacı kasları uzatmaktır, pilates yağ yakmaz haliyle göbek eritmez. göbeğinin gitmesi için major kasları yani büyük kas gruplarını çalıştıran spor yapmak zorundasın.
örneğin mekik çekmek evet kas yaptırır, mutlaka da faydası var ama göbek eritmek için tek başına yeterli değil. göbek eritmek için en az 30 dakikalık bir kardiyo yapman lazım, mesela orta/hızlı tempoda yürüyüş. bölerek yap diyorlar ama ben tek seferde yapılması taraftarıyım çünkü yağ yakımına ilk 30 dakikadan sonra başlıyorsun.
B-fit gibi bir spor salonunda yağ oranını ölçtürebilirsin ki internette boyun kilon yaşını falan sorarak ortalama yağ oranını hesaplayan programlar da var. yağ oranı diye yazarsan çıkar ama dediğim gibi yaklaşık olarak

Ben dün 15 bin adim attım.
Ben de bu hafta eliptik yapmayim diyorum sadece hafta sonu düşünüyorum.
Hakikaten çok yoruluyorum
günde 10.000 ile 15.000 adım arası yapıyorsun..firuzecim daha ne olsun tebrik ederim

genç hanımlar nasılsınız bakalım?
benim için bugün günlerden Zumba
iyiyizzzzz sen nasılsın?? yarım saat vaktim vardı hemen ugradım..yaa kıskandım amaaa benim de bundan sonra salı güleri günlerden zumba günü olsun ben de videodan yaparımmmm

Slm cnm hayırlı olsun topiğin, ben de sporu yerleştirmek istiyorum hayatıma.. bugünden itibaren düzenli yapıcam inş. yapınca uğrarım sonra görüşürüz cnm
merhaba canımm hoşgeldinnnn özlettin kendini ya.. nasılsın?sınavların nasıl geçti?belin nasıl?

Zumbayi ben de yapmak istemiştim bi ara ama o kadar hızlı hareket ediyorlardı ki başım döndü yapamadım
yaa ben de yapıcam inşallah marilyn'in paylaştıgı videodan yaparız artık

Evet be de şu Zumba videolarına bi daha bakiim. Belki bu kez yaparım kim bilir

Ben tembel oldum kızlaaar bi dün yaptım 500 ip atladım 50 mekik bugün çok yoruldum hiiç spor yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…