Yaşam Boyu Spor :)

g

iyiyizzzzz sen nasılsın?? yarım saat vaktim vardı hemen ugradım..yaa kıskandım amaaa benim de bundan sonra salı güleri günlerden zumba günü olsun ben de videodan yaparımmmm

ooo süper Zumba Salısı olsun o zaman
ben de geldim duşumu aldım, müslimi de yedim şimdi kahvemi içerim sen de işlerini hallet aramıza dön

ooo süper Zumba Salısı olsun o zaman
ben de geldim duşumu aldım, müslimi de yedim şimdi kahvemi içerim sen de işlerini hallet aramıza dön
yaw bir gidemedimmm.. yarım saat dedim 1 saat oldu gerçekten olsunnn zumba günü salı olsun harikasın canımm oh misss… ben de şimdi kahvemi alıp çalışmaya başlıyorum .. öptüm canımmm

off tam 1 hafta olmuş en son yazalı kendimden utanıyorum hemde bahanelere sığınarak kızıyorummm...

yarın lesie ile başlıyorum kesin olarak!!!!

merhaba sportif hanımlar;
simsims'in yokluğunda topiği boş bırakmıyoruz, değil mi? bugün maalesef spor yapamadım evde badana temizliği var, ortalık ayakta. tüm gün temizlikle uğraştım.
o yüzden bugünü es geçtim.
bildirim yok bu sebeple.
yarın ise zumba günü, işlerim bitsin programıma Leslie'yi de eklemeyi planlıyorum

slm cnm, az önce leslie 1 mil yapıldı :) ama sen uğramamışsın simsims cim :)
merhaba canım hoşgeldin evet biraz yogundum.. bugün ben de başlıyorum spora.. :))

:))) nasıl işler kolayladı mı canım?bugün ben de oryantal a gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa..

Yok canim burdayiz.

Ben bugun rutin adim sayımı tamamladim yarın aksama eliptik yapıcam söz. Eki Görüntüle 1432228
tebrik ediyorum seni

ORYANTAL DERSİ:1
bugün en sonunda oryantal dersine gittim..o kadar zaman gitmeyi isteyip de gitmeyince hiç gidemiyecegimi düşünmeye başlamıştım..buraya "oryantal a gidiyorum " yazmak işe yaradı sanırım üstümde bol ve uzun bir tshirt ve eşofman altı vardı.ayna karşısına ilk geçtigimde hafif bir şok geçirdim.çünkü baya kilolu görünüyordum ve uzun zamandır ayna karşısında bu kadar fazla vakit geçirmemiştim.. derste 10 kişiydik.çogunluk zayıftı..benden yaşça büyük iki kişi ve ben kiloluyduk sadece.. hepimiz bellerimize zilleri taktık..benim dışımda herkes tayt giymişti ve bir süre sonra göbekler açıldı..vücuduna güvenenler açtı tabi derse katılan kızlardan birinin 1 yaşında kızı vardı ve 1.75 boyunda 58 kilo oldugunu söyledi hoca "sen nasıl dogum yaptın? hiç göbegin yok,kızlar gördünüz mü örnek alın" dedi..gerçekten imrenek bakakaldım..ders keyifli geçti ama genel olarak derste zorlandım..kıvrak olmadıgımı biliyordum amahiç bu kadar odun gibi görmemiştim kendimi..hareketleri yaparken aynalara bakmak benim için ilk başlarda zor olsa da bir süre sonra alıştım ve kendimi bu halimle kabul ettim,"yapıcak bişey yok şimdi şartlar ancak bu" dedim amaa gelecek ders böyle geçmeyecek..bunu için: 1)haftaya perşembe günkü derse kadar internetten oryantal hareketleri çalışacagım 2)haftaya derse daha özenli ve vücut hatlarımı ortaya çıkarıcak şekilde giyinecegim.çünkü böyle odun gibi gözüktüm..hem kendini görmek,hem estetik durmak ve dans etmek için çok faydalı buldum dersi..bekledigimden fazlasını aldım..dersten ilk izlenimler şimdilik bu kadar.. bakalım haftaya neler olucak

Son düzenleme:
ay yok canım nerdeeee? bir oda daha badana olsun dedim kalkışmışken ev ayak üstünde ama az kaldı c.tesi biter işim.
bildirim:
50 dk zumba
15 dk yürüyüş
hadi bakalım yandan yandan
yakında sen evin badanasını bitirdim diyeceksin galiba başladıgın işi bitirenlerdensin belli :))) badanayı sen yaptın di mi?

arkadaşlar bana önerebileceğiniz eğlenceli 15-20 dk süren zumba videosu var mı

tebrik ederim canım hayırlı olsun.
ben de zumbaya ilk gittiğimde bosbol bir tişört ve eşofman altıyla gitmiştim ikinci ders kısa tişört ve tayt 2lisine döndüm.
gerçekten alışmak zor hani o müzik hareket koordinasyonu ilk başlarda sıkıntılı oluyor ama zamanla alışıyorsun.
odun değilsindir merak etme, zamanla uyum sağlarsın. seneye de senin için diyecekler ki bakın ne güzel incecik

"aaaaaaaaaayyyyy" (yazını okuyunca ciddi ciddi "ayyyyyyy" diye bir ses çıktı benden:))) nasıl hoşuma gitti yazdıklarınnn..teşekkür ederim… evet benim için de seneye öyle diyecekler

Ben bugün tembellikten bi nebze sıyrıldım çok şükür havanın çok büyük etkisi oldu enerjik hissetmemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…