Yatılı kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman hanımcı olurdu diretmezdi. Klasik yine koca köpek bana tripleri hepte öyle derler ne kadar huysuzsun denilince.
Allahtan tapıyor bi de tapmasa saçından sürüyüp götürürdü heralde.

Allahtan tapıyor bi de tapmasa saçından sürüyüp götürürdü heralde.

Hergün onu yiyor diye put sanmış kendini özetle. Ee zaten cilveleşme olunca mevzu kral kraliçe değil mi herkes? (hormon etkisi ) ama eşi pek sallamıyor eski konuları bilmesem bile hissettiriyor çünkü bu kadar kanıtlama çabasına girmezdi.

Beynin olsa bu yorumu yapmazsn ordan bakınca eltime bayılıyor gbi mi görünüyorm
Burada bizlere kaba saba tabirlerle konuşacağınıza,eşinize gelmiyorum,kalmıyorum desenize.
Sanki biz tuttuk götürüyoruz eltinize,hayret birşey.
Uslubunuz o kadar korkunç ki yorum yazmak istemiyordum ama bu tip yorumlarınıza kayıtsız kalamadım,sizi şikayet ediyorum yönetime, burası babanızın çiftliği değil,saygılı,uslubunca yazmayı bilmiyorsanız konu açıp medet ummayın insanlardan.

Kadın cok dindar sohbetmiz bir değil yanında rahat giyinemem uzun elbise almam lazım belkide ayrı ayrı evlerde yatıcaz kızlar erkeler ayrı daralıyorm gitmeden
Uzun elbise ne alaka? Daha tuhaf bahane çok az duymuştum.

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin diyeceğim ama eşiniz pek umursamıyor isteklerinizi galiba.

Hadi yaa kesin öylemiymiş konu açmanın anlamı gelin üzerimde tepinin demek

Önce kendinize batırın çuvaldızı. Siz millete agresif gergin cevaplar verirseniz onlar da size bu şekilde gelir. İletişim sıfır.
Aynen sıfıra sıfır elde var sıfır sırf daha önce evliliğimim ilk aylarında eşimle olan problemlerimi ısıtıp ısıtıp önüme getiren 3 kuruş aklı olan gerizekalılara ne dememi bekliyorsun

Edebi adab-ı senden öğrenecek değiliz

Sen Zahmet etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…