- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Hani boşanalım dediğiniz de kabul eden kocanızdan mı?
Y harfini de yanınıza alın giderken, lazım olur.Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
En son kocası ona tapiodu:)))Kocam bana yapıyor dediğinize göre inek siz oluyorsunuz sanırım
Bu nasıl bir seviye ? Bir insan istediği kadar nickle yazsın bu seviyeye neden iner ? Gerçekten ilk defa konunuza yorum yapacağım. Gerçekten bu olaylar oluyorsa ve bir kadinsaniz hayat bu baktığınız yönden bir yer değil .Yemeyende var
En son kocası ona tapiodu:)))
Hatları karıştıran konu sahibiHatlar karıştı tek tanrıya dönün rahat edin
Y harfini de yanınıza alın giderken, lazım olur.
Hiç asgari ücretli diye aşağılama duymamıştımSefil sensin asgari ücretli:))
Allah eltinize sabır versin diyorum üslubunuzdan dolayıÇeneni kapat ve konumdan uzaklaş
Hanımefendiye hiç hakim değilim, konularını bilmiyorum ama bu asabiyetle Y harfinden fazlasını kaybeder gibiCemal Süreya gibi iddaa da kaybetmiş pengu
Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
O da sana bayıldığından değil, nezaketen çağırıyor. Yabanilik mi yapsın eltisisin sonuçta.Beynin olsa bu yorumu yapmazsn ordan bakınca eltime bayılıyor gbi mi görünüyorm
Söz konusu elti davet mi etti onu da bilmiyoruz ki. Tapışkan kocası nolur kalalım bir gün kalalııımmm diye ısrar ediyormuş. Kalmasa eltinin canına minnet. Burada ayrı tripler bir şeylerKonu sahibi , kimse kimseyi evinde yatili ağırlamak için ölüp bitmez, kadında gel kal dediyse insanlığından ,nezaketinden demiştir, sizde anlayışlı , ılımlı olun fevrilik zarardan başka bı ise yaramaz
Konu sahibinin nezakete alerjisi varO da sana bayıldığından değil, nezaketen çağırıyor. Yabanilik mi yapsın eltisisin sonuçta.
Sefil sensin asgari ücretli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?