- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Zaten aklınıza başka bir şey gelmzRegli hakkında yorum yapan mı oldu sadece gerginlik sebebiniz olabilir diye düşündüm
Çok sakinimSakın olun isterseniz.
Ohh aferin aydınlandın sayemde yoyo hanım yoyo bende adımı soyadı mı mı Nick yapmalıydm yada yeye nasılSternoklavikular ne demek?
Köprücük kemiği ile göğüs kemiği arasındaki (sternoklavikular) eklem: Köprücük kemiği ve sternum arasınadır. Göğüs kafesi ve omuz kopleksi arasındaki tek gerçk eklem budur. Stabilitesini etrafındaki çok sağlam bağlar sağlar. Bu ligamentler köprücük kemiğinin rotasyonunu da önler.
yine de nickinizle sizin aranızdaki bağlantıyı çözemedim
En sakin halimiz buysa sinirli zamanlarınızı düşünemiyorum bile herkese ters cevap veriyorsunuz azarlıyorsunuz çok ciddi iletişim probleminiz varÇok sakinim
Sefil sensin asgari ücretli:))merak etmeyin birazdan gelir eltisine kocasına söyleyemediğini bizlere söyler sonra da sefil hayatına geri döner
Yoye güzel olurOhh aferin aydınlandın sayemde yoyo hanım yoyo bende adımı soyadı mı mı Nick yapmalıydm yada yeye nasıl
:))) kendi atıyor demekkiHahah kız kendini nasıl duvardan duvara atsın sinek mi bu
Hindistan'da mı yaşıyorsunuz?:) kocam bana tapıyor tatlım merak etme
Aklıma gelen çok var yazayım istersen huysuzsun gecimsizsin evde kocana sesini çıkarmayıp burda insanlara çemkiren aciz birisinZaten aklınıza başka bir şey gelmz
Varsa çözEn sakin halimiz buysa sinirli zamanlarınızı düşünemiyorum bile herkese ters cevap veriyorsunuz azarlıyorsunuz çok ciddi iletişim probleminiz var
Aman bu tapinmalara ne bakıyorsun. Mekkeliler putperestken helvadan put yapıp acıkınca da yiyorlarmışçok da şey değil yani
Ahh canım gel bu dediklerini birde kocamdan dinleAklıma gelen çok var yazayım istersen huysuzsun gecimsizsin evde kocana sesini çıkarmayıp burda insanlara çemkiren aciz birisin
Her gece yiyor zâtenYa bununla alakalı böyle bir yazı okumuştum hoşuma gitmişti burda da döndü aynı muhabbet ya deja vuİnsanoğlu taptığı şeyi birgün mutlaka yer diye manen ya da gerçek.
Sen inek misnHindistan'da mı yaşıyorsunuz?
Her gece yiyor zâten
Yemeyende varOndan değil canımo herkeste var.
Hani boşanalım dediğiniz de kabul eden kocanızdan mı?Ahh canım gel bu dediklerini birde kocamdan dinle
Yemeyende var
Kocam bana yapıyor dediğinize göre inek siz oluyorsunuz sanırımSen inek misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?