- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.677
- 53
- 30
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Konu sahibi de durumun farkında zaten sadece kavga çıkarmak için yazıyor.Abartma yaaaaaa ! O dindar diye sana zorla elbise mi giydirecek. Sadece 1 kez düğünde gördüğün insan için bu ne on yargı belki senden kat ve kat daha anlayislidir?
Böyle insanların hayatları nasıl geçiyor acaba ya her gün kaos stres sıkıntı daral geliyor bana. Alt tarafı bir gün keyfini çıkarır yeni bir deneyimdi der geçerim şahsenKonu sahibi de durumun farkında zaten sadece kavga çıkarmak için yazıyor.
Konu sahibinin yazdıklarını pek ciddiye almamak lazım. Eski konularını az çok hatırlıyorum eşiyle problemleri varYukarda birinin yorumuna öyle cevap vermiş.:)
Sanırım ban yedi :)Konu sahibi de durumun farkında zaten sadece kavga çıkarmak için yazıyor.
Böyle insanların hayatı nasıl geçiyor biliyor musun eş kişisi hariç önüne gelenle kavga ederek geçiyor.Böyle insanların hayatları nasıl geçiyor acaba ya her gün kaos stres sıkıntı daral geliyor bana. Alt tarafı bir gün keyfini çıkarır yeni bir deneyimdi der geçerim şahsen
Bana da öyle geldi ama arada geç cevap yazıyorSanırım ban yedi :)
Aslında hata bizde konu açtığında yazmamak lazım.kendisini tınlayan bir biz varız bizi de sevmiyor haspam
Neden bu kadar agresif bi tutum sergilio cidden tuhaf değil mi?Bana da öyle geldi ama arada geç cevap yazıyor
Anladığım kadarıyla mutsuz ve hıncını gelip burdan çıkarıyor.Neden bu kadar agresif bi tutum sergilio cidden tuhaf değil mi?
Aman bu tapinmalara ne bakıyorsun. Mekkeliler putperestken helvadan put yapıp acıkınca da yiyorlarmışBoşanalım deyince hiçbir adım atmayan, aşkım canım sevgilim demeyen, sevgisini dile getirmeyen, fotoğrafınızı sosyal medyaya koymayan eşiniz mi? Ahahahahaha
Ya da sadece kalbi kötü ve kaostan zevk alıyor.Anladığım kadarıyla mutsuz ve hıncını gelip burdan çıkarıyor.
Yada kafadan çatlakYa da sadece kalbi kötü ve kaostan zevk alıyor.
Nedense güldümNe yapın edin kesinlikle gitmeyin. Sinir krizleri geçirin eşinizin yanında kendinizi duvardan duvara vurun ağlayın bağırın ama gitmeyin.
O dediklerinizi yapamıyor işteNe yapın edin kesinlikle gitmeyin. Sinir krizleri geçirin eşinizin yanında kendinizi duvardan duvara vurun ağlayın bağırın ama gitmeyin.
Hahah kız kendini nasıl duvardan duvara atsın sinek mi buNe yapın edin kesinlikle gitmeyin. Sinir krizleri geçirin eşinizin yanında kendinizi duvardan duvara vurun ağlayın bağırın ama gitmeyin.
Herkesin inancı kendine asdf adam ancak bu kadar tapabiliyorBoşanalım deyince hiçbir adım atmayan, aşkım canım sevgilim demeyen, sevgisini dile getirmeyen, fotoğrafınızı sosyal medyaya koymayan eşiniz mi? Ahahahahaha
Bilmiyorum bana yapabilir gibi geldi. Yorumların birazını okudum da o potansiyel var. Misafir gideceği kadının zarar görmesini istemiyorum :)Hahah kız kendini nasıl duvardan duvara atsın sinek mi bu
Bide o kadar ciddi yazmış ki Allah'ımmmmHahah kız kendini nasıl duvardan duvara atsın sinek mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?